• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ne atmıştın? Ay yükseldim bende şimdi. Bu ay tek fal baktırma hakkım aldı. Birde sana sorayım Alex'e daha önce fal atmış mıydın? Onunla paralel mi gidiyor dedikleri 😆

kahve falı attım ben ona epey bilmişti. Alex için birşey söyleyemem daha baktırmadım düşünüyorum valla. Onu da deniycem bu gidişle heyecanlandım ben de :)

Anlaşılan Ahmet'e fal baktıran çok olmuş..Bekletir mi peki ben de baktırsam acaba...

Ben gelecegi kimsenin bilebilecegine inanmiyorum. Falcilar o anki enerjinize gore yorum yapabilirler. Ama enerjiler her an degisebiliyor. Bugun olumlu olan birsey haftaya degisebilir. O yuzden de tahmin edilen seyler de degisiklik gosterir. Benim icin acikcasi su anin dogru yorumlanmasi daha onemli.

Ben tekrar Talia'ya atmadan farkli birini denemek istedim bakalim neler diyecek merak ediyorum. Utku ile Ahmet arasinda kaldim ama Utku'ya ilk geldiginde baktirmistim, anlik fena degildi ama Eylul'e kadar kesin olacak dedigi iki sey de olmadi, Eylul daha bitmedi ama oyle pat diye olacak bir sey degil soyledigi yani mucize falan olmazsa olmayacak birsey zaten bir de soruma, Insallah iyi olur her sey diye cevap vermisti sinir olmustum :olamaz:

Ahmet ilk falcı olduğunda yakalayıp atmıştım ben
İki falı da patladı
Ancak ve ancak çok spesifik bi konuyu şak diye söylemişti böyle olmuş diye, şok olmuştum
Ancak geçmişi bilen falcıyı ne yapayım yani elifsucan da biliyodu geçmişimi ama gelecek çok güzel patladı🙄
niye acaba bu kadar insan sıraya giriyor :işsiz:

Ye ben alexe haziran gibi tarot atmistim o zaman okulum biteli birkac gun oluyordu is ile ilgili olumlu seyler soylemisti vade vermiyorum cunku cok subjektif bir konu ama eylule kadar cozulecegini dusunuyorum vs demisti. Eyluldeyiz is gorusmem bile olmadi..
Dunku falda da vade vermiyorum ama yil sonuna kadar cozulecegini dusunuyorum dedi🤦🏻‍♀️.. dunkunde birazda enerjisi dusuk geldi hazirana gore ve daha olumsuzdu, yani mesela birseyi soylerken ilk olumsuz seylerini soyluyor yani olumsuz taraflara daha cok yonelen biri ama cok demorilze olmuyorum nedense. Bi de benimki ex hakkinda vs olmadigi icin analizde hic yoktu gelecek odakli sorular sormustum is bulacak miyim vs diye ama belirsiz cevaplar vermis.
Yani ex icin baktircaksaniz baktirmanizi kesin öneririm yani kisilik analizleri cok iyi, ama ilsiki disinda su olcak mi bu olcak mi yada nasil biryer olcak sorularina hic net cevaplar vermedi..
Kesinlikle cok doğru söylüyorsunuz Gelecek ile ilgili sorularda iyi değil zaten Alex.Ona kişileri,kişilerin perde arkası yönlerini soracaksınız.O da hepsini tak tak söylüycek.Hani birini yeni tanırsiniz ya da tanidiginiza emin olamazsiniz araştirirsiniz falan,ya da arkanizdan gizli şeyler döndürüyor mu o kişi hah işte Alex in en iyi yaptigi şey bu..Bu da bi yetenek yani.Fal ile alakası var mi bilemiyorum bunun ama Alex bu dedigim şeyde 10 numara :)

Bir de ,bizim alacaklı oldugumuz yüklüce bir para vardi.Sırf onun icin hani burda cok tavsiye edilenlerin hepsine sordum diyebilirim ve hepsi de vade vererek alacaksiniz paranizi dediler.Bir tek cok ilginc ama anette diye biri vardi o ,alamayacaksiniz demisti net.6 aylik bir sürecte sordum hepsine.talia,zeus _ki zeus u begenirdim ben _ ,ahmet cansoy,buğra,alex,ayisigin ,melis durkan daha aklima gelmiyor hepsi alinacagini söyledi.Ama alamadik ve zaten bundan sonra da alamayiz .cünkü kapanan bir sirketti adamlar ortada yok.Aklima geldikce,bildirimleri okudukca yaziyorum deneyimlerimi buraya.Artik baktirmiyorum 2 ayi gecti zaten.

Back