- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.261
Evet kesinlikle boş bir yorumcu değil. Yıllar önce benim de gerçekleri yüzüme çarpmıştı, tabi kırmadan, bak bu olayların arkasında kesinlikle böyle böyle sebepler var demişti. Ve dediği gibiymiş... İşte sadece tarih vade vs vermiyor, o da kusur olsun. Severim AlexiYorumum geldi gercekten begendim, beklentimin cok uzerinde geldi gercekten hisli biri bence. Anda bildigi cok detay var ve resmen gercekleri tokat gibi yuzume carpti
Ama Dogru soyledikleri ve soyleyis tarzini da sevdim olumsuz da olsa depresif hissettirmiyor dinlerken. Yalniz soyle olacak diye uzun vadeli bir sey vermedi daha cok ana ve karsi tarafin kisiligine ve nasil bir tavirda olacagina deginmis, gelecek icin daha olasiliklar uzerine konusmus. Begendim ama ozenli geldi ve fiyati da makul, bundan sonar baktiracaklarim arasina girdi. Istedigin kadar soru sorabilirsin demis soru cevap kismina onem veren yorumculari ayri seviyorum
Maalesef şu anlık yok... Umarım yaparlarfal sepetinin mobil uygulaması yokmu arkadaşlar ?
teşekkür ederim :)Evet kesinlikle boş bir yorumcu değil. Yıllar önce benim de gerçekleri yüzüme çarpmıştı, tabi kırmadan, bak bu olayların arkasında kesinlikle böyle böyle sebepler var demişti. Ve dediği gibiymiş... İşte sadece tarih vade vs vermiyor, o da kusur olsun. Severim Alexi
Enerjinizin tutmasına sevindim
Maalesef şu anlık yok... Umarım yaparlar
Ye ben alexe haziran gibi tarot atmistim o zaman okulum biteli birkac gun oluyordu is ile ilgili olumlu seyler soylemisti vade vermiyorum cunku cok subjektif bir konu ama eylule kadar cozulecegini dusunuyorum vs demisti. Eyluldeyiz is gorusmem bile olmadi..Kızlar yorumlarınız nasıl? Beğendiniz mi?
Daha önceki senelerde ex sevgili için baktirmistim olumlu bir faldi çıkmadı tabi.. ama burayı okuyunca belki tekrar denerimYe ben alexe haziran gibi tarot atmistim o zaman okulum biteli birkac gun oluyordu is ile ilgili olumlu seyler soylemisti vade vermiyorum cunku cok subjektif bir konu ama eylule kadar cozulecegini dusunuyorum vs demisti. Eyluldeyiz is gorusmem bile olmadi..
Dunku falda da vade vermiyorum ama yil sonuna kadar cozulecegini dusunuyorum dedi.. dunkunde birazda enerjisi dusuk geldi hazirana gore ve daha olumsuzdu, yani mesela birseyi soylerken ilk olumsuz seylerini soyluyor yani olumsuz taraflara daha cok yonelen biri ama cok demorilze olmuyorum nedense. Bi de benimki ex hakkinda vs olmadigi icin analizde hic yoktu gelecek odakli sorular sormustum is bulacak miyim vs diye ama belirsiz cevaplar vermis.
Yani ex icin baktircaksaniz baktirmanizi kesin öneririm yani kisilik analizleri cok iyi, ama ilsiki disinda su olcak mi bu olcak mi yada nasil biryer olcak sorularina hic net cevaplar vermedi..
Haklılık payın var bu konuda. Ben Alexten aşk konusu dışında başka şey için yorum almadım. Fakat arkadaşımın bir mahkeme olayı vardı. Onun için yorum almıştı. Ve Alexin dediğinin tersi şeklinde sonuçlanmıştı mahkemesi. Gerçi o iş için de yorum almıştı ve Alexin dediği gibi oldu.Ye ben alexe haziran gibi tarot atmistim o zaman okulum biteli birkac gun oluyordu is ile ilgili olumlu seyler soylemisti vade vermiyorum cunku cok subjektif bir konu ama eylule kadar cozulecegini dusunuyorum vs demisti. Eyluldeyiz is gorusmem bile olmadi..
Dunku falda da vade vermiyorum ama yil sonuna kadar cozulecegini dusunuyorum dedi.. dunkunde birazda enerjisi dusuk geldi hazirana gore ve daha olumsuzdu, yani mesela birseyi soylerken ilk olumsuz seylerini soyluyor yani olumsuz taraflara daha cok yonelen biri ama cok demorilze olmuyorum nedense. Bi de benimki ex hakkinda vs olmadigi icin analizde hic yoktu gelecek odakli sorular sormustum is bulacak miyim vs diye ama belirsiz cevaplar vermis.
Yani ex icin baktircaksaniz baktirmanizi kesin öneririm yani kisilik analizleri cok iyi, ama ilsiki disinda su olcak mi bu olcak mi yada nasil biryer olcak sorularina hic net cevaplar vermedi..
Ben beğenmemiştim. Öyle çok ortada ve spesifik olmayan yorumları vardı. Onunla uyuşmadım. Sesli yorum istediğim halde yazılı yorum yapmıştı ve iade almıştım. Temmuz ayına vade vermişti, beğenilen biri diye umudum da vardı, hâlâ tık yok maalesef ki...Ahmet Cansoy hakkinda ne dusunuyorsunuz? Forumda arattigimda cok ortada yorumlar yapilmis hem cok begenen var hem de begenmeyen ama ne zaman gorsem cok sira oluyor. Talia'ya atmak istiyorum girerse ama ondan once fal atasim var birilerine:)) Alex cevap vermis sorularima, ck detayli ve her soruma da net donus yapmis cok begendim, cok olumsuzdu ama gercekleri soylemis cok hak verdim okurken.
kaan balkanı denedin mi bence denemelisin. ben geçen bir fal baktırdım önce pek bilemedi gibi geldi ama sonra resmen tarih falan verdi birkaçı da çıktı bile.
Evet kisilik analizleri cok iyi kendimizin bile bilmedigi seyleri soyluyorHaklılık payın var bu konuda. Ben Alexten aşk konusu dışında başka şey için yorum almadım. Fakat arkadaşımın bir mahkeme olayı vardı. Onun için yorum almıştı. Ve Alexin dediğinin tersi şeklinde sonuçlanmıştı mahkemesi. Gerçi o iş için de yorum almıştı ve Alexin dediği gibi oldu.
Fakat aşk ilişki konularında çok iyi bence. Her şeyi öngörüyorum iş vs ama şu aşk konusunda bir türlü tahminler yapamıyorum, akıl sır ermiyor
Dayanamadim Ahmet'e attim :)) Bakalim, kredisi dusuk zaten kredim vardi onu kullanmis oldum, yapilan yorumlar cok iyi en azindan merakim giderilmis olur. Cok uzun zamanda bakiyor ama galiba.Ben beğenmemiştim. Öyle çok ortada ve spesifik olmayan yorumları vardı. Onunla uyuşmadım. Sesli yorum istediğim halde yazılı yorum yapmıştı ve iade almıştım. Temmuz ayına vade vermişti, beğenilen biri diye umudum da vardı, hâlâ tık yok maalesef ki...
Oku bakalım su falına çağırıp kurşun dökelim dicek miDayanamadim Ahmet'e attim :)) Bakalim, kredisi dusuk zaten kredim vardi onu kullanmis oldum, yapilan yorumlar cok iyi en azindan merakim giderilmis olur. Cok uzun zamanda bakiyor ama galiba.
Ben ahmet cansoy belli aralıklarla baktiriyorum anlık analizde binnazda ares levi gibi onuda anlık seviyorum en azından aresten fiyatı düşükDayanamadim Ahmet'e attim :)) Bakalim, kredisi dusuk zaten kredim vardi onu kullanmis oldum, yapilan yorumlar cok iyi en azindan merakim giderilmis olur. Cok uzun zamanda bakiyor ama galiba.
Oyle mi iyimiş cunku Ares’i anlıkta ben de cok begenirdim ama fiyatı yuksek ve gelecek icin soyledikleri cıkmadıgı icin uzun zamandır baktırmıyordum.Ben ahmet cansoy belli aralıklarla baktiriyorum anlık analizde binnazda ares levi gibi onuda anlık seviyorum en azından aresten fiyatı düşük
Sen de ilk defa mı atıyorsun?bende attım ahmet e
Tarot attım bakalım çağıracak mı suyaOku bakalım su falına çağırıp kurşun dökelim dicek miBence aramıza bir zaman burda ahmette girdi çıktı. Biri sadece onu söyleyip kayboldu burdan
Maselef gelecek kimsede çıkmıyor ex sevgili hep mutlu sondu para veriliyor en azından anlık kişi düşüncelerini tuttursunlarOyle mi iyimiş cunku Ares’i anlıkta ben de cok begenirdim ama fiyatı yuksek ve gelecek icin soyledikleri cıkmadıgı icin uzun zamandır baktırmıyordum.
Evet ilk defa attım ama sesli yorum yapmıyor sanırım sadece yazılı vardı?Sen de ilk defa mı atıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?