• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Yok valla. Sadece sırada bir yığılma olursa, dikkatimi çekerse gönderiyorum. En son yenilerden Medyum Namasteyi denedim ama çok vasattı. Konuşma tarzını falan beğenmedim.
Bekleyenlerin çok olduğu yorumcuları deniyorum daha çok 😕
Deniyorum derken, eskilerin neredeyse hepsine fal gönderdim yıllardır. Çıkan oldu mu dersen Alex hariç ( çok daha iyiydi ) pek çıkan olmadı. Arada işte tek tük var orta halli denebilecek yorumcular...

Ben Namasteyi denedim. Yorumcu Zeus, Ahmet Cansoy, Mısırlı falan ama yenilerden de deniycem. Deneyen var mı hakkaten merak ettim ben de baktırayım

Kızlar ben kendime engel olamadım yeni diyenlerden didara baktırdım. tahminlerimin üstünde güzel oldu. içimi okudu desem yeridir. çok heyecanlandım :eek:

Kızlar ben kendime engel olamadım yeni diyenlerden didara baktırdım. tahminlerimin üstünde güzel oldu. içimi okudu desem yeridir. çok heyecanlandım :eek:
Yeni üyelerin bu kadar övgü dolu konuşması şüphe uyandırıyor burada söyleyim 😂
Bu hesap az önce de kaan balkan’ı övmüş. Ben direkt falsepetinin kendi hesabı olduğunu düşünmeye başladım. Yeni yorumculara talebi arttırmak için..
Hiç kimseye güvenim kalmamış ya yazık cidden üzülüyorum kendime ve beni bu hale getirenlere🥵

Yok valla. Sadece sırada bir yığılma olursa, dikkatimi çekerse gönderiyorum. En son yenilerden Medyum Namasteyi denedim ama çok vasattı. Konuşma tarzını falan beğenmedim.
Bekleyenlerin çok olduğu yorumcuları deniyorum daha çok 😕
bekleyeni çok olunca benimde ilgimi çekiyor ama bu seferde 10 tane bekleyeni var şimdi göndersem iyice sona kalacak enerjisi düşecek diye düşünüp gönderemiyorum genelde :))

Bu hesap az önce de kaan balkan’ı övmüş. Ben direkt falsepetinin kendi hesabı olduğunu düşünmeye başladım. Yeni yorumculara talebi arttırmak için..
Hiç kimseye güvenim kalmamış ya yazık cidden üzülüyorum kendime ve beni bu hale getirenlere🥵

ahahh fallarla bişey kazanamadık ama insanlara olan gıdımlık güvenimizi kaybettik valla :lülülü:

bekleyeni çok olunca benimde ilgimi çekiyor ama bu seferde 10 tane bekleyeni var şimdi göndersem iyice sona kalacak enerjisi düşecek diye düşünüp gönderemiyorum genelde :))
Öyle olunca hemen göndermiyorum, şöyle bir kaç gün gözlemliyorum ve çevrimiçi olduğunda fal atmak için hazır bekliyorum :KK70:
Yoksa diğer türlü evet, enerjileri düşük olabileceği düşüncesi bende de oluyor haklısın 😀

kızlar aşk olsun şimdi ya. Hoppa ben falı çok seviyorum her siteyi veya uygulamayı aşağı yukarı nerdeyse deniyorum. çok meraklıyım ben fala napıyim.

kızlar aşk olsun şimdi ya. Hoppa ben falı çok seviyorum her siteyi veya uygulamayı aşağı yukarı nerdeyse deniyorum. çok meraklıyım ben fala napıyim.
Selammm,
Ben de reklam yapıyormuşsun gibi bir hava almadım ve önerini dinleyip Kaan Balkan'a attım:KK70:

Dünden beri Alex'i bekliyorum ama yok girmiyor yani anlamadım, 15 kredi diye ve biraz gazım gitsin diye de attım Kaan Balkan'a.

Şöyle ki ex'im için bakmasını istedim ama soru kısmında exim olduğu yazmıyordu. İsmi, doğum tarihini yazdım ve bu kişi benim için ne düşünüyor falan dedim. Ex bilgisi vermememe rağmen eski erkek arkadaşım olduğunu, yaşadığımız sıkıntılar vs anlattı o enteresan geldi. Bir öngörüsü var vadesi dolunca yazarım tuttu tutmadı diye. Hatta bana söylenen birşey çıkarsa dişimi kıracağım o derece çıkmıyor fallarım:KK47: Neyse ama bence biraz daha zaman geçsin, puanı iyice otursun öyle atın ona,ben 10 gündür fal baktırmamanın açlığı ile attım, bana uymayın :KK53:

Aynı kahve fotolarını yeşil çingeneye de attım bakalım o nasıl yorumlayacak

Selammm,
Ben de reklam yapıyormuşsun gibi bir hava almadım ve önerini dinleyip Kaan Balkan'a attım:KK70:

Dünden beri Alex'i bekliyorum ama yok girmiyor yani anlamadım, 15 kredi diye ve biraz gazım gitsin diye de attım Kaan Balkan'a.

Şöyle ki ex'im için bakmasını istedim ama soru kısmında exim olduğu yazmıyordu. İsmi, doğum tarihini yazdım ve bu kişi benim için ne düşünüyor falan dedim. Ex bilgisi vermememe rağmen eski erkek arkadaşım olduğunu, yaşadığımız sıkıntılar vs anlattı o enteresan geldi. Bir öngörüsü var vadesi dolunca yazarım tuttu tutmadı diye. Hatta bana söylenen birşey çıkarsa dişimi kıracağım o derece çıkmıyor fallarım:KK47: Neyse ama bence biraz daha zaman geçsin, puanı iyice otursun öyle atın ona,ben 10 gündür fal baktırmamanın açlığı ile attım, bana uymayın :KK53:

Aynı kahve fotolarını yeşil çingeneye de attım bakalım o nasıl yorumlayacak
Bu mesaji goren obsessivebuddy kahve icer icmez Kaan Balkan’a atacak tabii🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ayışığın’a fal attım
Vadesi asırı yakın bi tanesi 1 hafta içinde, diğeri öbür haftanın sonu gibi belli olacak
Kahve falından 4 sene sonra evleneceğimi söylemiş ki patladı diyebilirim direkt. Minimum 8-10 sene daha var eğer evlenirsem
Ex flörtüm için aklındasın demiş, bunu cingene de dedi ama çocuğun sevgilisi var. Bunu belirtmedim ve ikisi de bilemedi. Çocuk sadece çapkınlığına kesiyodu beni onlara kalsa ben yurtdışına gitmesem ciddi bi şeyler olacak🤦🏻‍♀️
Ayışığın’a sormadığım halde senin aklında bu çocuk değil de başka biri var demiş doğru.
Buna şaşırdım ama daha önceden konusu olmuştu bunun ayışığın zihin okuyor, biz nasıl düşünüyorsak oradan yola çıkıp öyleymiş ve öyle olacakmış gibi anlatıyor diye. Kesinlikle katılıyorum
Okula başladıktan 1 ay sonra adında b veya c harfi olan bi kızla samimi olacakmışım sonra grubumuz 5 kişi olacakmış falan. Bu gruptan bi kişiyle evlenecekmişim zaten gibi gibi
Ben beğenmedim falını genel olarak. 2 hafta sonra da patlayıp patlamadığını belirtirim🤪

Ayisigin bende anda ve gecmiste bilememisti mesela soyle soyle seyler yasamissin emisti hic benle alakasi yok, sonra soyledigi seyler de olmadi ayrica gecen Kasim'da yeni biri girecekti hayatima vs. hicbir sey tutmamis soyledigi.

Son düzenleme:
Kizlar nacizane tavsiyem; kacinci sirada oldugunuzu,yeni baktirdiginiz falin yorumunu vs falcilarin anlayabilecegi gibi yapmamaniz.
Bir kac bahsedilen iyi falci disindakiler burayi takip edip nikinizi anladiklarinda,duruma gore yorum yapabilirler.
Falci baska hesap actiginda detaylarinizi biliyor olabilir haliyle.
Ya da dert ettgimiz konulari da yaziyoruz bazen,nik bilindiginde buradan yuruyebilirler.
Hal boyle oldugunda yeni denenen falcilar aslinda iyi olmasalarda bir kac detay biliyor gibi oluyor,sonra kuyruk olusuyor falcida vs.

Kizlar nacizane tavsiyem; kacinci sirada oldugunuzu,yeni baktirdiginiz falin yorumunu vs falcilarin anlayabilecegi gibi yapmamaniz.
Bir kac bahsedilen iyi falci disindakiler burayi takip edip nikinizi anladiklarinda,duruma gore yorum yapabilirler.
Falci baska hesap actiginda detaylarinizi biliyor olabilir haliyle.
Ya da dert ettgimiz konulari da yaziyoruz bazen,nik bilindiginde buradan yuruyebilirler.
Hal boyle oldugunda yeni denenen falcilar aslinda iyi olmasalarda bir kac detay biliyor gibi oluyor,sonra kuyruk olusuyor falcida vs.
Ben de bu yüzden asla sıramı söylemedim ama yine de fallarım genelde hep havada kaldı . Çoğu falım çoktan patladı 😰😰

Ben de bu yüzden asla sıramı söylemedim ama yine de fallarım genelde hep havada kaldı . Çoğu falım çoktan patladı 😰😰
Fal bu,patlamak icin...🤗
Hic fal baktirdim da ihya oldum diyeni gormedik🙂
Ayrica cikan fal haberi oldugunda da ihya olunmaz...
Sadece bazen o kotu sureci beklerken,umut ederken vs aci hafifliyo,sonra onem verilen durum degersizlesiyor...
Kısır döngü...

Fal bu,patlamak icin...🤗
Sadece bazen o kotu sureci beklerken,umut ederken vs aci hafifliyo,sonra onem verilen durum degersizlesiyor...
Kısır döngü...
Sen bu isi cozmussun canim ya, cidden oyle
Fallar sayesinde aylarca bekledigim eximi unuttum, sevgim hafifledi gibi

Fal bu,patlamak icin...🤗
Kısır döngü...
Haklısınız ..
Aslında ben de geçen yıl tam da bu zamanlar fal baktırma olayına girdim arkadaşımın ısrarıyla . Baktırdıkca enerjimin dibe çöktüğü de oldu beni havaya uçurduğu da . Bir arkadaş gibi bana güzelce yol gösteren de oldu .
Sanırım 1 ay olacak baktırmayalı. Kafam o kadar rahat ki..
ama bazen de birşey oluyor . Baktırmalıyım bu konu hakkında diyorum ve onunla kalmıyor , şu kişiye de baktırayım derken bi bakıyorum yuvarlanıp gidiyorum 😅😅😅

Back