- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.201
Selam canım, yeni aya girdiğimize göre aylık 3 fal hakkım yüklendi(Kendimce iradeli olmaya çalışıyorum )
En son Mısırlı Talia'ya baktırdım 8 gün önce, tarot bakmıştı. Maalesef anı bile doğru tahminleyemedi bendeBugün yakalarsam Alex'e baktırmak istiyorum ama kart atmak istemiyorum çünkü daha 8 gün evvel kart falı baktırdım. Çok sık kart açtırmamak lazım diye biliyorum. Alex'e kahve atsam kahve falında iyi mi acaba?Sen ne atıyorsun genelde?
Talia’nın haftada 1-2 gün girip 10-15 fal alması kendince doğru bir strateji olabilir belki bilemiyorum bu da bir nevi PR çalışmasıSelamkahve ya da kart fark etmez. En son katina attım. Hangisi içinden geçiyorsa onu atabilirsin. Ben kahve, tarot, katina üç türlü de attım.
Yaa keşke azıcık olsun uysaymış Talia. Talia'nın an için yorumlarından çok memnun kalmıştım. Son zamanlarda çok fal alımı yapıyor. Ondan yoğunlaşamıyor mu acaba
Yazdıklarına kesinlikle katılıyorumTalia’nın haftada 1-2 gün girip 10-15 fal alması kendince doğru bir strateji olabilir belki bilemiyorum bu da bir nevi PR çalışmasıhani özel ve nadir alım yapan falcı oluyor ama bence 1-2 günde o kadar falı yorumlamak çok daha zor. Neyse kendi bilir, kadından daha iyi bilecek halim yok
Kahve atin bence.Alexin kahvesi daha mi iyidir acabaayni fiyat olunca tarot atarim diye dusunuyodum simdi kararsiz kaldim
Hmmm evet mantikliiKahve atin bence.
Nasilsa kartla destekliyorlar zaten o kadar ses kaydini sadece kahveye bakip atmiyorlardir.
Falcinin kahvesi aciksa kahve atarim ben hep,alexe de .
Yine retro falan mi var acaba? Bilen birileri sevabina aciklasin bizeArkadaşlar fallarım çıkmıyor, neredeyse benim eskiyi arayacak mesaj atacak duruma geldim özlemden. Hep güzel anılarımız geliyor aklıma, biri beni durdursun
Genelde aksam 10-11 gibi giriyordu ama son zamanlarda sabah da girmeye baslamis galiba
Yine retro falan mi var acaba? Bilen birileri sevabina aciklasin bize
Ben de ayni durumdayim ya
Kesinlikle adim atmani tavsiye etmem ben çok yaptim o hatayi ozledim dedim affedeyim dedim hep adim attim noldu adamin ego tavan yapti degersiz gormeye basladi ben o hatalari yapmasaydim benden degerlisi yoktu. Adim attikca avuçlarinin içinde saniyorlar emin ol bundan.Arkadaşlar fallarım çıkmıyor, neredeyse benim eskiyi arayacak mesaj atacak duruma geldim özlemden. Hep güzel anılarımız geliyor aklıma, biri beni durdursun
Dinledim ben ama genel yorumluyorlar yani sağlık kısmı bana uyuyor ama fallar için aynı şeyi diyemem çünkü vadeleri tutmadı.Kızlar YouTube’da Eylül ayı burç yorumlarını dinleyen var mı ? Sanki bazı burç yorumları ve fallar çıkıyor
Evet şu anda öyle bi açı var bu astrolojik olarak bişeydi ama unuttum. Eylülün 14 üne kadar devam edecekmiş. Bizlerde görülecek etkisi ise daha çok ilişki beklentisi üzerine. Tabi herkeste bu olaylar aynı olmayabiliyor yükselen burçlarla ilişkide var. Bu dönemi iyi geçirmeliyiz canlar
yazdım gökyüzünde ne olduğunu :)Yine retro falan mi var acaba? Bilen birileri sevabina aciklasin bize
Ben de ayni durumdayim ya
Bence beklemeye devam et, sessizliğini bozma. Hani derler ya değerin olmaz, egosunu okşama vs. Bu minvalde kal derim. Hem neden sen yazasın kiBırak o yazsın. O korkmuyorsa bittiğinden ya da kaybedeceğinden, sen hiç korkma. Böylelikle senin onda ne kadar değerli olduğunu da anlamış olursun. Ben sessizliğini bozma ve bekle derim, karar tabiki senin
yeni gelen falcılardan deneyip beğendiğiniz varmı ?
Yok valla. Sadece sırada bir yığılma olursa, dikkatimi çekerse gönderiyorum. En son yenilerden Medyum Namasteyi denedim ama çok vasattı. Konuşma tarzını falan beğenmedim.yeni gelen falcılardan deneyip beğendiğiniz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?