Fal Sepeti Deneyimleri

Selam kahve ya da kart fark etmez. En son katina attım. Hangisi içinden geçiyorsa onu atabilirsin. Ben kahve, tarot, katina üç türlü de attım.
Yaa keşke azıcık olsun uysaymış Talia. Talia'nın an için yorumlarından çok memnun kalmıştım. Son zamanlarda çok fal alımı yapıyor. Ondan yoğunlaşamıyor mu acaba

Talia’nın haftada 1-2 gün girip 10-15 fal alması kendince doğru bir strateji olabilir belki bilemiyorum bu da bir nevi PR çalışması hani özel ve nadir alım yapan falcı oluyor ama bence 1-2 günde o kadar falı yorumlamak çok daha zor. Neyse kendi bilir, kadından daha iyi bilecek halim yok

__hera__ gayet haklisin,hala ayni kisi icin mi baktiriyorsun bilmiyorum ama ne guzel ki farkindalik donemine girmissin,her seyin farkindasin.
Kader ile ilgili cok fazla bilgi var,kader nasil sekilleniyor,bizim yaptiklarimiz etkiliyor mu,vs.
Bazen evet seven insan dagi deler gelir diyorsun bazen de cidden gelinmemesi icin sebepler var ama o an gorulmeyebiliyor.
Ben bu asamada hep kismet degilmis demek ki diyorum.
Bu yazdiklarimizi eminim hepimiz sohbet ederken soyluyoruz ama bende yazmis olayim:)

nilmil canim,senin de iliski durumunu bilmiyorum ama kendimden yola cikarak soyleyeyim.
Zamaninda o duruma gelip,tum kirginliklarimi o an silip aradim veya yazdim,o an beni rahatlasa da sonuc hep husran oldu.
Cunku eger o kisi sevmiyorsa arasanda sorsanda ise yaramaz.
Yok seviyorsa ve sen ariyorsan ; karsindaki kisi dort dortluk insanda olsa kendine guveni geliyor ve senin icin fedakarlik yapma geregi duymuyor.
Bunlar benim dusuncem tabi arama sorma demem ama bazi gercekler de var iste.
Iliski koclari da bunlari hep der...
Bir iliskiyi yurutmek istiyorsak cekip ceviren taraf olmak icin karsidan adim gerekiyor.
Bizim aradigimiz,baristigimiz,zorladigimiz iliski zor gibi ya.
Cok da yazmak istemiyorum ayni fikirde olmayanlar da olabilir.
Ama son zamanlardaki fikrim şu;
bizler o parmaginda oynatan,stratejik kizlardan olamadigimiz icin bu durumlara sık dusuyoruz ve fallardayiz...

Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum

Alexin kahvesi daha mi iyidir acaba ayni fiyat olunca tarot atarim diye dusunuyodum simdi kararsiz kaldim
Kahve atin bence.
Nasilsa kartla destekliyorlar zaten o kadar ses kaydini sadece kahveye bakip atmiyorlardir.
Falcinin kahvesi aciksa kahve atarim ben hep,alexe de .

Ex hakkında tutturan bir yorumcu var, o da yüzyüze baktırdığım bi yorumcu. Baktıralı baya olduğu için unutmuşum
Bu hafta yine gidicem, beğenirsem söyliycem size

Yine retro falan mi var acaba? Bilen birileri sevabina aciklasin bize
Ben de ayni durumdayim ya

Evet şu anda öyle bi açı var bu astrolojik olarak bişeydi ama unuttum. Eylülün 14 üne kadar devam edecekmiş. Bizlerde görülecek etkisi ise daha çok ilişki beklentisi üzerine. Tabi herkeste bu olaylar aynı olmayabiliyor yükselen burçlarla ilişkide var. Bu dönemi iyi geçirmeliyiz canlar

Arkadaşlar fallarım çıkmıyor, neredeyse benim eskiyi arayacak mesaj atacak duruma geldim özlemden. Hep güzel anılarımız geliyor aklıma, biri beni durdursun
Kesinlikle adim atmani tavsiye etmem ben çok yaptim o hatayi ozledim dedim affedeyim dedim hep adim attim noldu adamin ego tavan yapti degersiz gormeye basladi ben o hatalari yapmasaydim benden degerlisi yoktu. Adim attikca avuçlarinin içinde saniyorlar emin ol bundan.

hayır retro yok, aksine merkür yönettiği başakta ve gayet güzel konumda :) kasım'da mekür akrep'e geçtikten sonra retro yapacak.

neptün balık'ta, bugünler de venüs ile karşıtlığı var. karışıklıklar, duygusal karmaşalar vs ondan

Ayışığın’a fal attım
Vadesi asırı yakın bi tanesi 1 hafta içinde, diğeri öbür haftanın sonu gibi belli olacak
Kahve falından 4 sene sonra evleneceğimi söylemiş ki patladı diyebilirim direkt. Minimum 8-10 sene daha var eğer evlenirsem
Ex flörtüm için aklındasın demiş, bunu cingene de dedi ama çocuğun sevgilisi var. Bunu belirtmedim ve ikisi de bilemedi. Çocuk sadece çapkınlığına kesiyodu beni onlara kalsa ben yurtdışına gitmesem ciddi bi şeyler olacak
Ayışığın’a sormadığım halde senin aklında bu çocuk değil de başka biri var demiş doğru.
Buna şaşırdım ama daha önceden konusu olmuştu bunun ayışığın zihin okuyor, biz nasıl düşünüyorsak oradan yola çıkıp öyleymiş ve öyle olacakmış gibi anlatıyor diye. Kesinlikle katılıyorum
Okula başladıktan 1 ay sonra adında b veya c harfi olan bi kızla samimi olacakmışım sonra grubumuz 5 kişi olacakmış falan. Bu gruptan bi kişiyle evlenecekmişim zaten gibi gibi
Ben beğenmedim falını genel olarak. 2 hafta sonra da patlayıp patlamadığını belirtirim

yeni gelen falcılardan deneyip beğendiğiniz varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…