• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Alexe çok eskiden ex sevgili için baktirmistim kendinden çok emindi tabiki çıkmadı:)) burda yorumları okuyorumda seveni çok geliştirmiş kendini galiba.Utkuyu bende çok merak ediyorum en kısa zamanda denicem
Canım seninle bana kimse çıkmıyor galiba :) Bir türlü bulamadık falcımızı.

kızlar çıkan falım var :) Bilen bilir sınavla ilgili de fal baktırıyordum ben.. En son Alexe baktırdığımda sınavın iyi sonuçlanacak ama bu kişiye göre değişir bana göre 70 iyi sana göre 100 demişti ve çok ilginçtir ki sınavdan 71 aldım hahah yanii iyi geçmiş gerçekten kötü bekliyordum fallara inanmıyordum :) Talia ve birçok falcı da söyledi şimdi hatırlamıyorum ama Alex in örneği çok yaklaşınca yazmak istedim :KK70: Darısı eylülde çıkmasını beklediğim fallara :KK70:
Canim cok iyi hatirliyorum Talia gececeksin demisti ve ssen berbat gecti demistin hatta ben yazmistim belli olmaz insan cikinca hep kotu gecti gibi geliyor sonuc sasirtiyor diye hatirliyorum. Sevindim guzel sonuc almana ve tabi fallarinin cikmasina, gozunaydin :)

Canim cok iyi hatirliyorum Talia gececeksin demisti ve ssen berbat gecti demistin hatta ben yazmistim belli olmaz insan cikinca hep kotu gecti gibi geliyor sonuc sasirtiyor diye hatirliyorum. Sevindim guzel sonuc almana ve tabi fallarinin cikmasina, gozunaydin :)
yaa evet doğru öyle söylemiştin sende :)))))) çok teşekkür ederim canım atama bekliyorum inşallah olucak :KK200: Birde aşk hayatım yoluna girse ah süper olacak

Selamlaar, Alex'e fal atanlara sorum var. :KK3: Alex'in size dedikleriyle paralel giden ve vade vermiş önerebileceğiniz falcılar var mı? Bir nevi Alex'in vade veren versiyonu?
Bunu bende çok isterdim 😂
Bana hiç denk gelmedi. Zaten onca baktırdığım faldan sadece Alexin falı çıktı diyebilirim yıllardır.
Arada ufak tefek bazı yorumcuların da falı çıkmıştı. Ama Alex kadar iyi bilen olmadı

Back