• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bunu bende çok isterdim 😂
Bana hiç denk gelmedi. Zaten onca baktırdığım faldan sadece Alexin falı çıktı diyebilirim yıllardır.
Arada ufak tefek bazı yorumcuların da falı çıkmıştı. Ama Alex kadar iyi bilen olmadı

Galiba Alex gibisi yok. Hem dediği gibi ilerliyor. Hem ders niteliğinde sanki 😆 Ara ara dinleyip kendime "Bak öyle yaparsan böyle olur" diyesim geliyor. Bende de yıllardır komple çıkan fal 5 parmağı geçmez. Genelde kısım kısım çıkıyor.

Galiba Alex gibisi yok. Hem dediği gibi ilerliyor. Hem ders niteliğinde sanki 😆 Ara ara dinleyip kendime "Bak öyle yaparsan böyle olur" diyesim geliyor. Bende de yıllardır komple çıkan fal 5 parmağı geçmez. Genelde kısım kısım çıkıyor.
Selam canım, yeni aya girdiğimize göre aylık 3 fal hakkım yüklendi :halay:(Kendimce iradeli olmaya çalışıyorum :KK53:)
En son Mısırlı Talia'ya baktırdım 8 gün önce, tarot bakmıştı. Maalesef anı bile doğru tahminleyemedi bende:( Bugün yakalarsam Alex'e baktırmak istiyorum ama kart atmak istemiyorum çünkü daha 8 gün evvel kart falı baktırdım. Çok sık kart açtırmamak lazım diye biliyorum. Alex'e kahve atsam kahve falında iyi mi acaba?Sen ne atıyorsun genelde?

Selam canım, yeni aya girdiğimize göre aylık 3 fal hakkım yüklendi :halay:(Kendimce iradeli olmaya çalışıyorum :KK53:)
En son Mısırlı Talia'ya baktırdım 8 gün önce, tarot bakmıştı. Maalesef anı bile doğru tahminleyemedi bende:KK43: Bugün yakalarsam Alex'e baktırmak istiyorum ama kart atmak istemiyorum çünkü daha 8 gün evvel kart falı baktırdım. Çok sık kart açtırmamak lazım diye biliyorum. Alex'e kahve atsam kahve falında iyi mi acaba?Sen ne atıyorsun genelde?
Ben de yanıtlamak istedim. Alexe ben bir kez katina atmıştım, kart fallarında çok başarılı bulmuyorum. Ben ona hep kahve atıyorum genelde. Sorularımı soruyorum ve gayet tatmin edici yorumluyor bende Hoppa

Arkadaşlar fallarım çıkmıyor, neredeyse benim eskiyi arayacak mesaj atacak duruma geldim özlemden. Hep güzel anılarımız geliyor aklıma, biri beni durdursun :KK61:

Canım 1,5 yıldır bana da çıkmıyor, falcılara kalsa ex geri dönüyordu. Dönmediği gibi üzerime 2 sevgili yaptı:) Dönmeyecek diyen sadece 2 falcı var , onlar da başka birini görüyorum demişti. O da çıkmadı nihayetinde. Daha doğrusu bir iki kişi ile denedim ama olmadı, geçmişe takıntımızdan bunlar.

Neyse özetle bana da falla çıkmıyor , çok sık fal baktırdığım için ters teptiğini düşünüp kendimce azalttım . Azalttım dediğim de ayda 3 gerçi ama geçen aylara kıyasla azalttım evet. Önerim sen de azaltmayı dene. Bir de meditasyona başlayabilirsin, bana iyi geliyor.

Özlem duygusu inişli çıkışlı grafik gibi, bazen çok yükseklere çıkıyor, o dönemi atlatırsan yine şiddeti azalıyor. Sonra giderek giderek daha az hissediyorsun. Ben geçen seneye göre yol kattettim ama hala niye böyle oldu diye isyan ediyorum tabi ki ara ara. Sadece isyan sıklığım azaldı:)

Ben ayrıldığım için barışma teklifini de ben yapmalıyım diye düşünüp mesaj atmıştım ben ama hayatına birini almış meğerse o an çoktan ve ben pişman olmuştum. Aradan çok kısa zaman geçmesine rağmen hemen birilerini bulan adam zaten beni çok da sevmemiştir. Seven erkek cidden dağ taş ne varsa önüne katıyor, bir şekilde ulaşıyor sana. Bunları düşünerek kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyorsan yaz tabi, en iyisini sen bilirsin:KK36:

Son düzenleme:
Arkadaşlar fallarım çıkmıyor, neredeyse benim eskiyi arayacak mesaj atacak duruma geldim özlemden. Hep güzel anılarımız geliyor aklıma, biri beni durdursun :KK61:
Bu krizler geliyor ama bence atmaman daha iyi gerceken isteyen ne olursa olsun atiyor. Ben ozledigimde karsi taraf adim atmiyorsa eger o ozlemeyip atmiuorsa benim gibi ben de yapmamaliyim diye kendimi engellerim, yapmasi cok zor ama boyle davranmak daha iyi.

Bence beklemeye devam et, sessizliğini bozma. Hani derler ya değerin olmaz, egosunu okşama vs. Bu minvalde kal derim. Hem neden sen yazasın ki 😕 Bırak o yazsın. O korkmuyorsa bittiğinden ya da kaybedeceğinden, sen hiç korkma. Böylelikle senin onda ne kadar değerli olduğunu da anlamış olursun. Ben sessizliğini bozma ve bekle derim, karar tabiki senin :KK66: 🙏

Back