• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bu arada konuşma tarzı anlatım şekli güzel Alex in. Benim demek istediğim acaba mantık açısından mı yapılıyo yorumlar :) Hiç bilgi vermemek gerekiyo belkide. Bilgi de vermeyince olaylar karışıyo insanlar karışıyo. Sonrasında kafa daha çok karışıyo. Çözemedim :))
Haklisiniz bende bilgi vermiyorum mesela ama eski tanima asamasinda oldugum iki kisi ard arda yazip aradi simdi o kadar karisiyorki acaba onlarmi diyorum alex e bir defa baktirdim genel olarak iyiydi yani kisi analizleri ve baktirdigim kisiden duyup benimde ona dile getirdigim yani konustugumuz bir konuyu dile getirdi. Yani baktirdigim kisi ben seni tasiyamadim demisti bende evet tasitamadin ben sana agir geldim haklisin demistim. Bunu alex dile getirmisti sen onu tasirsin ama o kişi seni tasiyamaz demisti. Birkac boyle ornek daha begenmistim yani

Siz niye bu kadar üstünüze alınarak cevap veriyorsunuz, ben de bunu anlamıyorum.

Bi falci en azindan durum analizini yapabilmeli hadi yapamadi olmadi diyelim enerjimiz uymadi diyebilir falsepeti demir de ayni duruma bu sekilde cevap vermisti saygi duydum kendisine.insanlarin hosuna gitsin gitmesin gorusumuzu belirtmeliyiz sonucta burdaki yorumlar dikkate aliniyor

Ben 2 defa baktirdim yakin gelecekde bana tutturmustu ama begenmeyenide cok melihin hic olmadi sesi kotu diyenlerde var ben cok etkilenmistim
Ses tonu konuşma tarzı değişik biraz evet. Ama ne söylediği önemli benim için. Sesine yapıcak bi şey yok :)) 15 dklık bi kayıt yollamış. Son 4 dk sı osho kartlarının anlamları ile ilgiliydi. Gerek yoktu bildiğim konular zaten. Durumları çok iyi bilmediğimden dolayı anlık iyi mi yorumladı kötü mü bilemiyorum. Ama düşündüğüm gibi yorumladı. 2 haftalık bi vade verdi. Olur mu bilemiyorum.

Ses tonu konuşma tarzı değişik biraz evet. Ama ne söylediği önemli benim için. Sesine yapıcak bi şey yok :)) 15 dklık bi kayıt yollamış. Son 4 dk sı osho kartlarının anlamları ile ilgiliydi. Gerek yoktu bildiğim konular zaten. Durumları çok iyi bilmediğimden dolayı anlık iyi mi yorumladı kötü mü bilemiyorum. Ama düşündüğüm gibi yorumladı. 2 haftalık bi vade verdi. Olur mu bilemiyorum.

Ben baktirali cok oldu 2.yil kadar 10 dk ses kaydiydi.osho dan bahsetmedi en son melek kartlarindan cekip bir seyler soylemisti .yakin gelecegi tutturdu uzak icin biraz daha zamani var.uzun zamandir onlein olmuyordu tarzini segistirdi demekki..ins.istedigin gibi olur her sey :)

Çıkan fal haberi; 4 ay önce baktırdığım Yorumcu Zeus

Falı bi kere dinledikten sonra bi daha dinlememiştim. Bu nasıl fal demiştim olur mu öyle şey sallamış. Şuan öğrendiğim kadarıyla söyledikleri doğruymuş :)

Bir cikan fal haberi de ben vereyim. Ben son zamanlarda Talia'dan baskasina fal baktirmiyorum, daha once baktirdigim diger yorumculardan henuz vadesi dolmayanlar var ve henuz soyledikleri olmadi ama Talia son falinda nokta atisli bildi yine, bana zaten vadesiyle cikiyor onun fallari.
Baktirdigim kisiyle kustuk uzun zamandir, arkadasca bile sohbetimiz yoktu hatta en son biraz tartisip bitirdik, Talia haftalar once 20-25 Agustos'ta Onemli gelismeler olacak, senle Iletisim kuracak, sasirabilecegin seyler olacak ve bu tarihlerde adimi olacak, gorusmek isteyecek demisti. Ben kizgin oldugum icin, arkadas bile kalmak istemiyordum o yuzden artik bu son fali cikmaz diyordum ama dun ve bugun (21 Agustos) uzun uzun mesajlar atti karsi taraf, ozur diledi hatta hic yazmadigi kadar detayli ve duygusal sayilabilecek seyler yazi, ve gercekten de sasirdim bu tavrina. Aramizda herhangi bir iliski olamaz ama arkadas olarak sohbet etmeye simdilik devam karari aldim. Talia da zaten gorusmeye konusmaya devam edeceksiniz demisti. Yuzyuze gorusme talebi de oldu unlari yuzyuze konusmak icin tam Talia'nin dedigi gibi ama bilmiyorum gorusup gorusmeyecegime karar vermedim. Eyluk ilk iki haftanin cok onemli oldugunu soyledi bir de vade olarak verdigi en yakin digr tarih bu, o donemler de bir gelisme olursa onu da yazarim. Talia girmiyor yalniz umarim tekrar online olmaya baslar.

Bir cikan fal haberi de ben vereyim. Ben son zamanlarda Talia'dan baskasina fal baktirmiyorum, daha once baktirdigim diger yorumculardan henuz vadesi dolmayanlar var ve henuz soyledikleri olmadi ama Talia son falinda nokta atisli bildi yine, bana zaten vadesiyle cikiyor onun fallari.
Baktirdigim kisiyle kustuk uzun zamandir, arkadasca bile sohbetimiz yoktu hatta en son biraz tartisip bitirdik, Talia haftalar once 20-25 Agustos'ta Onemli gelismeler olacak, senle Iletisim kuracak, sasirabilecegin seyler olacak ve bu tarihlerde adimi olacak, gorusmek isteyecek demisti. Ben kizgin oldugum icin, arkadas bile kalmak istemiyordum o yuzden artik bu son fali cikmaz diyordum ama dun ve bugun (21 Agustos) uzun uzun mesajlar atti karsi taraf, ozur diledi hatta hic yazmadigi kadar detayli ve duygusal sayilabilecek seyler yazi, ve gercekten de sasirdim bu tavrina. Aramizda herhangi bir iliski olamaz ama arkadas olarak sohbet etmeye simdilik devam karari aldim. Talia da zaten gorusmeye konusmaya devam edeceksiniz demisti. Yuzyuze gorusme talebi de oldu unlari yuzyuze konusmak icin tam Talia'nin dedigi gibi ama bilmiyorum gorusup gorusmeyecegime karar vermedim. Eyluk ilk iki haftanin cok onemli oldugunu soyledi bir de vade olarak verdigi en yakin digr tarih bu, o donemler de bir gelisme olursa onu da yazarim. Talia girmiyor yalniz umarim tekrar online olmaya baslar.
Çok sevindim senin adına.İnşallah Her şey senin için nasıl hayırlıysa öyle gerçekleşir.. Çok merak ediyorum Taliayı ama bir türlü yakalayamadım. Bayramda girmiş ben günlerce bekledim bekledim bi yarım saat uzanıyım dedim kadın girmiş çıkmış bile :KK70:

Back