- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.801
Kuzu binnazda çıkan oldu mu bu durumu bilen?Bir cikan fal haberi de ben vereyim. Ben son zamanlarda Talia'dan baskasina fal baktirmiyorum, daha once baktirdigim diger yorumculardan henuz vadesi dolmayanlar var ve henuz soyledikleri olmadi ama Talia son falinda nokta atisli bildi yine, bana zaten vadesiyle cikiyor onun fallari.
Baktirdigim kisiyle kustuk uzun zamandir, arkadasca bile sohbetimiz yoktu hatta en son biraz tartisip bitirdik, Talia haftalar once 20-25 Agustos'ta Onemli gelismeler olacak, senle Iletisim kuracak, sasirabilecegin seyler olacak ve bu tarihlerde adimi olacak, gorusmek isteyecek demisti. Ben kizgin oldugum icin, arkadas bile kalmak istemiyordum o yuzden artik bu son fali cikmaz diyordum ama dun ve bugun (21 Agustos) uzun uzun mesajlar atti karsi taraf, ozur diledi hatta hic yazmadigi kadar detayli ve duygusal sayilabilecek seyler yazi, ve gercekten de sasirdim bu tavrina. Aramizda herhangi bir iliski olamaz ama arkadas olarak sohbet etmeye simdilik devam karari aldim. Talia da zaten gorusmeye konusmaya devam edeceksiniz demisti. Yuzyuze gorusme talebi de oldu unlari yuzyuze konusmak icin tam Talia'nin dedigi gibi ama bilmiyorum gorusup gorusmeyecegime karar vermedim. Eyluk ilk iki haftanin cok onemli oldugunu soyledi bir de vade olarak verdigi en yakin digr tarih bu, o donemler de bir gelisme olursa onu da yazarim. Talia girmiyor yalniz umarim tekrar online olmaya baslar.
Taliaya ne falı atıyorsun ve detaylı anlatım yapıyor musun durumunla ilgiliBir cikan fal haberi de ben vereyim. Ben son zamanlarda Talia'dan baskasina fal baktirmiyorum, daha once baktirdigim diger yorumculardan henuz vadesi dolmayanlar var ve henuz soyledikleri olmadi ama Talia son falinda nokta atisli bildi yine, bana zaten vadesiyle cikiyor onun fallari.
Baktirdigim kisiyle kustuk uzun zamandir, arkadasca bile sohbetimiz yoktu hatta en son biraz tartisip bitirdik, Talia haftalar once 20-25 Agustos'ta Onemli gelismeler olacak, senle Iletisim kuracak, sasirabilecegin seyler olacak ve bu tarihlerde adimi olacak, gorusmek isteyecek demisti. Ben kizgin oldugum icin, arkadas bile kalmak istemiyordum o yuzden artik bu son fali cikmaz diyordum ama dun ve bugun (21 Agustos) uzun uzun mesajlar atti karsi taraf, ozur diledi hatta hic yazmadigi kadar detayli ve duygusal sayilabilecek seyler yazi, ve gercekten de sasirdim bu tavrina. Aramizda herhangi bir iliski olamaz ama arkadas olarak sohbet etmeye simdilik devam karari aldim. Talia da zaten gorusmeye konusmaya devam edeceksiniz demisti. Yuzyuze gorusme talebi de oldu unlari yuzyuze konusmak icin tam Talia'nin dedigi gibi ama bilmiyorum gorusup gorusmeyecegime karar vermedim. Eyluk ilk iki haftanin cok onemli oldugunu soyledi bir de vade olarak verdigi en yakin digr tarih bu, o donemler de bir gelisme olursa onu da yazarim. Talia girmiyor yalniz umarim tekrar online olmaya baslar.
Kuzu binnazda çıkan oldu mu bu durumu bilen?
Birgün şu cümleyi ben yazabilecek miyim acabaBir cikan fal haberi de ben vereyim.
Ben son iki falinda hep Tarot attim, iliski acilimi ve Katina'ya oranla Tarot'ta daha iyi oldugunu dusunuyorum. Sorumda ben aslinda detaylica acikliyorum cunku spesifik bir durum var, bir de soruda benim icin siz de kart secer misiniz diyorum. Belki buna gerek kalmadan kendi seciyordur ama mutlaka bunu belirtiyorum.Taliaya ne falı atıyorsun ve detaylı anlatım yapıyor musun durumunla ilgili
Çok sevindim senin adına.İnşallah Her şey senin için nasıl hayırlıysa öyle gerçekleşir.. Çok merak ediyorum Taliayı ama bir türlü yakalayamadım. Bayramda girmiş ben günlerce bekledim bekledim bi yarım saat uzanıyım dedim kadın girmiş çıkmış bile
Bende elfin ilk geldiği zamanlar aynısı olmuştu:) Tabi yakalamayı başarmıştım büyük bekleyişler sonunda.Her ne kadar dedikleri bana patlamis olsada.Ay inanmiyorumm. Bana da olmustu, Elfin ilk zamanlarda yakalanmiyordu o zamanlar elimde telefon her zaman girdigi saatten 1 saat once bekledim, sorumu hazirladim surekli 1 saatten fazla surekli refresh yaptim, girmek bilmedi o da. Ben bir cay koyayim dedigim o 3 dakikalik anda girip 4 kisi alip cikmisBir de nasil fal baktirma havamdaydim. Tabi o o gun 4 kisi alinca tekrar girmiyor, bir kac gun beklemek zorunda kalmistim. O gunku hayal kirikligimi unutamam. senin de oyle olmus. Ama belki de vakti zamani vardir, demek ki o anda baktirmaman gerekiyormus, belki yakaladigin zaman enerjisiniz daha uyumlu olur..
Fulyaya attım bakalim çekti beni birazKızlarkahvede yeni bir enerji denemek istiyorum fikir alabilirmiyim 20 tl yi geçmesi n
Ya şu Medyum Namaste de son zamanlarda beni çekiyor. Sen ona baktırdın mı ? Veya baktıran var mı deneyenFulyaya attım bakalim çekti beni biraz
Taliayla kapa bu ayi ozaman :)Bu ay fal defterini kapamıştım ama ilk defa Mısırlı Talia’yı online gördüm ve ona attım. Yorumlarım gelince
Yok cnm denemedim fulya baya çekti beni ya bekliyorum bakalim bişeyde söylemedin bilirse hissederse gold falcilarima girerYa şu Medyum Namaste de son zamanlarda beni çekiyor. Sen ona baktırdın mı ? Veya baktıran var mı deneyen
Hemen dolmuş yaaTaliayla kapa bu ayi ozaman :)
Iyi yapmissin bence.
Uzun vadede en dogru yorumlari alex ve talianin yaptigini goruyorum cunku o sitede.
Fal bakilan esnada begenilebiliyor falci ama uzun donem sonra dinledigim fallardan daha iyi anlasiliyor bu.
Tamam canım analizini bekliyorumYok cnm denemedim fulya baya çekti beni ya bekliyorum bakalim bişeyde söylemedin bilirse hissederse gold falcilarima girer
Yakaladin mi canim Talia dedik cagirdik herhalde online olmusBende elfin ilk geldiği zamanlar aynısı olmuştu:) Tabi yakalamayı başarmıştım büyük bekleyişler sonunda.Her ne kadar dedikleri bana patlamis olsada.Zaten surda 2-3 hafta sonra benim iş durumum belli olucak.Olmadan bir baktirabilseydim.
Talia haftada bir falan giriyor ya millet özluyor:)Hemen dolmuş yaane cabuk
Yakaladım sonunda canım.Çağırdık heralde dediğin gibi .Yanlız benim seçtiğim kartlarda ters ters hadi hayırlısıYakaladin mi canim Talia dedik cagirdik herhalde online olmus
Talia bu ay baktıracağım 4. kişi ben maks 2’de bırakırdım bu ay ne oldu bilmiyorum, ters tepmez inşallah bu kadar falTaliayla kapa bu ayi ozaman :)
Iyi yapmissin bence.
Uzun vadede en dogru yorumlari alex ve talianin yaptigini goruyorum cunku o sitede.
Fal bakilan esnada begenilebiliyor falci ama uzun donem sonra dinledigim fallardan daha iyi anlasiliyor bu.
Talia cok o kartlara takili kalmiyor benim de cok ters cikiyor falsepetinde cunku, bence kendi de kart seciyordur. Umarim memnun kalirsin enerjiniz uyar, begenip begenmedigini yazarsin.Yakaladım sonunda canım.Çağırdık heralde dediğin gibi .Yanlız benim seçtiğim kartlarda ters ters hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?