Fal Sepeti Deneyimleri

Kuzu binnazda çıkan oldu mu bu durumu bilen?

Taliaya ne falı atıyorsun ve detaylı anlatım yapıyor musun durumunla ilgili

Kuzu binnazda çıkan oldu mu bu durumu bilen?

Canim Elfin vardi ta Haziran basinda yorum almistim en son, o zaman da kavga etmistik ( tabi onun ustune bir barisip tekrar kustuk ) O da sizin bir kac ay bir iletisimsizliginiz olacak, sen keseceksin iletisimi demisti (ikinci kususumuzde 1 ay hic konusmadik, ben kestim gercekten dedigi gibi, Temmuz ortasindan beri ) ama ben onun senin hayatindan cikacagini hissetmiyorum, onun bir adimi olacak ve siz tekrar iletisime devam edeceksiniz demisti ve bildi bu kismi. Bizim zaten iliski olmaz, ben son zamanlarda baktirdigimda sadece arkadas olarak hayatimda olacak mi, bazi haksiz elestiri ve konsumalari davranislari olmustu onlarla ilgili bir adimi,ozru vs olacak mi gibi sorularla gidiyorudum. Ki zaten en bastan beri cok iyi anlasan arkadasiz sonraa araya bazi flort ve duygusal seyler girmisti bizde. Herneyse uzattim biraz Elfin biliyor genel anlamda. Ares'e bir ara bu konuyla ilgili cok baktirmistim , anda iyi ozellikle karsi tarafin dusuncelerinde cok teyit edip ogrendigim sey olmustu ama gelecek dedikleri cikmadi. En azindan vadesinde olmadi, bir kac yerde de olan seye yok falan demisti ama aslinda varmis, bariz yanildi. Anda iyi, gelecek konsuunda genel gidisati az cok bildi ama sesifik ongoruleri tutmadi. Anlik durumlari yorumlayisini ve bir de fal bakim tarzini seviyorum.

Sonra Zumra, o da senin hayatindan cikmayacak sizin iletisiminiz asla kesilmeyecek demisti. Ama gozunun onune gelen bir kare vardi, cok detayli ve emin anlatmisti ama oyle bir sey olmadi henuz. Gerci Agustos-Eylul donemi dedi henuz vadesi var. Bir de baska bir konu hakkinda cok emin konustu ama onun olmasi da mucize gibi bir sey, pek zannetmiyorum.

Nil Gunes, o da siz Yaz aylarinda daha cok iletiism kuracaksiniz, sizin iletisiminizin kesilecegini gormuyorum dedi o falin ustune 2 kere kustuk ve tam tersi yaz aylarinda biz daha az Iletisim kurduk. Evet sonuc olarak hayatimdan cikmadi tam olarak ve iletisimimiz kesilmedi o kismi bildi sadece. Onun da Yaz sonu icin soyledigi bir sey var, Talia ile parallel o da cikar mi bilmiyorum. Bir de bana ask disinda baska bir konuyu hic ortada olmayan bir seyi bildi, hem de ilgili kisinin burcuna kadar. Yani Nil aslinda biliyor, belki vadeler konusunda iyi degildir.

Bir cikan fal haberi de ben vereyim.
Birgün şu cümleyi ben yazabilecek miyim acaba Benim net çakram falan kapalı , accık açık olaydı 1,5 yıldır dönecek olan ex dönüyor diye sallamazlardı okuyamıyorlar beni sanırım ne yapmam lazım

Senin adına sevindim canım, nokta atış sana tutturan birini bulmuşsunİnşallah duymayı istediğin şeyleri de söyler sana ve gerçekleşir

Hepimiz için diliyorum bunu arkadaşlar

Taliaya ne falı atıyorsun ve detaylı anlatım yapıyor musun durumunla ilgili
Ben son iki falinda hep Tarot attim, iliski acilimi ve Katina'ya oranla Tarot'ta daha iyi oldugunu dusunuyorum. Sorumda ben aslinda detaylica acikliyorum cunku spesifik bir durum var, bir de soruda benim icin siz de kart secer misiniz diyorum. Belki buna gerek kalmadan kendi seciyordur ama mutlaka bunu belirtiyorum.

Ay inanmiyorumm. Bana da olmustu, Elfin ilk zamanlarda yakalanmiyordu o zamanlar elimde telefon her zaman girdigi saatten 1 saat once bekledim, sorumu hazirladim surekli 1 saatten fazla surekli refresh yaptim, girmek bilmedi o da. Ben bir cay koyayim dedigim o 3 dakikalik anda girip 4 kisi alip cikmis Bir de nasil fal baktirma havamdaydim. Tabi o o gun 4 kisi alinca tekrar girmiyor, bir kac gun beklemek zorunda kalmistim. O gunku hayal kirikligimi unutamam. senin de oyle olmus. Ama belki de vakti zamani vardir, demek ki o anda baktirmaman gerekiyormus, belki yakaladigin zaman enerjisiniz daha uyumlu olur..

Bende elfin ilk geldiği zamanlar aynısı olmuştu:) Tabi yakalamayı başarmıştım büyük bekleyişler sonunda.Her ne kadar dedikleri bana patlamis olsada.Zaten surda 2-3 hafta sonra benim iş durumum belli olucak.Olmadan bir baktirabilseydim.

Bu ay fal defterini kapamıştım ama ilk defa Mısırlı Talia’yı online gördüm ve ona attım. Yorumlarım gelince
Taliayla kapa bu ayi ozaman :)
Iyi yapmissin bence.
Uzun vadede en dogru yorumlari alex ve talianin yaptigini goruyorum cunku o sitede.
Fal bakilan esnada begenilebiliyor falci ama uzun donem sonra dinledigim fallardan daha iyi anlasiliyor bu.

Yakaladin mi canim Talia dedik cagirdik herhalde online olmus

Hemen dolmuş yaa ne cabuk
Talia haftada bir falan giriyor ya millet özluyor:)
1 hafta sonra sorumu cevaplamisti,fal baktirmis gibi sevinmistim,ne bileyim sevdim onu.
Ünlu olmadan once ilk baktiranlardanim herhalde tesaduf.
Dedikleri cikinca devam ettim.
Naktanin da hakkini yemeyim.
Bu ucluye ayda 1 baktirir oldum.
Naktanin begenmeyeni de var.
Kisi analizlerini ve duygularini dogru yorumladigi icin seviyorum ben.

Taliayla kapa bu ayi ozaman :)
Iyi yapmissin bence.
Uzun vadede en dogru yorumlari alex ve talianin yaptigini goruyorum cunku o sitede.
Fal bakilan esnada begenilebiliyor falci ama uzun donem sonra dinledigim fallardan daha iyi anlasiliyor bu.
Talia bu ay baktıracağım 4. kişi ben maks 2’de bırakırdım bu ay ne oldu bilmiyorum, ters tepmez inşallah bu kadar fal

Yakaladım sonunda canım.Çağırdık heralde dediğin gibi .Yanlız benim seçtiğim kartlarda ters ters hadi hayırlısı
Talia cok o kartlara takili kalmiyor benim de cok ters cikiyor falsepetinde cunku, bence kendi de kart seciyordur. Umarim memnun kalirsin enerjiniz uyar, begenip begenmedigini yazarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…