- 7 Aralık 2018
- 506
- 1.242
- 43
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.441
Bu bahsettiginiz kisi melek kara dimi ben fal bKtirmiyordum burda gorunce attim ama acikcasi pek memnun kalmadim katina attim kahve fali gibi. Katinada dusmanlae cikarmi benim dusmanlarim oldugunu ve onumuzdeki gunlerde farkedecegimi soyledi isten bahsetti paradan soruma cok genel cevap vermis pek deginmemis yani.
Bilemiyorum canm kahve atsaydin keşke katina da fareler gibi olumsuz kartlar var ya,gerçi aşk içinse katina atmak iyi de..ben öylesine atmıştım,ilişki durumumu ,iş durumum hakkında hiç bilgi sahibi olmadığı halde isabetli yorumu şaşırtmadı desem yalan olur.
Katina en negatif enerji aldığım fal türü sanırımMesele yine kişiden kişiye değişen enerji tabii. Yalnız Katina'da düşmandan bol şey yok Bahane'cim :))) Evlerden ırak dedirten kart dolu: Valide, fareler, yılan, Parsadra, tersinden kalkmışlarsa Tattaret, Mida, Ariman, Turan, tilki, yatağan vs. ... Gudubet ekibi. Uuuuu...
Yine de umarım sana falın o kısmı çıkmaz
zaten katina da iyi kart çıkıyorsa cidden o iş olur benceMesele yine kişiden kişiye değişen enerji tabii. Yalnız Katina'da düşmandan bol şey yok Bahane'cim :))) Evlerden ırak dedirten kart dolu: Valide, fareler, yılan, Parsadra, tersinden kalkmışlarsa Tattaret, Mida, Ariman, Turan, tilki, yatağan vs. ... Gudubet ekibi. Uuuuu...
Katina en negatif enerji aldığım fal türü sanırım
Olumsuzu küfreder gibi söylüyor bir de
zaten katina da iyi kart çıkıyorsa cidden o iş olur bence
bende ilişki açılımının sonunda dare erkeği çıkmıştı
var mı bilgisi olan ?
En son baktırdığımda son kart kalp çıkmıştı ama yine olmadıDeğil mi ama :s Benim de alışmam zaman almıştı, artık kanıksadım herhalde :))
Düz mü çıkmıştı? Pek bilgim yok ama düz olunca iyimserlik ve kendine güven vurgusu vardı galiba? Biraz "iyi düşün iyi olsun" gibisinden. Tersi pis, bir yerde cinayete kadar yolu var diyorduama sonu yine iyiydi galiba, "gözyaşların sevinç gözyaşı olacak" tarzında. İkilemde bırakan bir kart.
göbekte ağaç ve kale çıkmıştıDeğil mi ama :s Benim de alışmam zaman almıştı, artık kanıksadım herhalde :))
Düz mü çıkmıştı? Pek bilgim yok ama düz olunca iyimserlik ve kendine güven vurgusu vardı galiba? Biraz "iyi düşün iyi olsun" gibisinden. Tersi pis, bir yerde cinayete kadar yolu var diyorduama sonu yine iyiydi galiba, "gözyaşların sevinç gözyaşı olacak" tarzında. İkilemde bırakan bir kart.
Ben dusmana alişkinim normal birsey benim için kahve fallarimin olmazsa olmaziMesele yine kişiden kişiye değişen enerji tabii. Yalnız Katina'da düşmandan bol şey yok Bahane'cim :))) Evlerden ırak dedirten kart dolu: Valide, fareler, yılan, Parsadra, tersinden kalkmışlarsa Tattaret, Mida, Ariman, Turan, tilki, yatağan vs. ... Gudubet ekibi. Uuuuu...
göbekte ağaç ve kale çıkmıştı
ben sanırım artık kart fallarına inanmıyorum ya
genelde hepsi olumsuz anlamda zaten
melek kara bana 1 hafta içinde işle ilgili çok güzel bir değişim olcak dedi. şu an çok afedersiniz kendimi iş ortamında mok gibi hissediyorum. ne olacak da herşey harika olarak meraktayım ahahha
En son baktırdığımda son kart kalp çıkmıştı ama yine olmadı
ben ona hiç detay vermedim. sadece ilişki ve kariyer ile ilgili görüşleriniz hisleriniz nedir dedim. ha ufak beni mutlu etcek bişi oldu işte. yani minik bi göze girme durumu. belki de onu kastetti ya da o durum zamanla olumlu başka etkiler bırakıcak, bilemem. ben zaten vadelere çok takılmam.Diğer kartlar da iyiymiş aslında ama dediğin gibi, insanın inanası gelmiyor bir saatten sonra.
Melek Kara'ya gelince... Benim de 10 aydır moka saran bir iş durumu vardı ve onunla ilgili sorun giderilecek dediğinde "hı hıı, tabii" demiştim içimden. Belki de düzeleceği varmış zaten de, arada fallarla uyumlu tek tük şeyler yaşadığım zaman "fal çıktı" diye yorumluyorum, biraz da "onca para döktük, iyi bari, karşılığını az buçuk aldık" kafasıyla :)))) Yine de hakkını yiyemem, sormadığım 3-4 konuyu bildi şu ana kadar. Umarım sende de faldan bağımsız sürpriz düzelmeler olur iş konusunda...
bundan ben tüm online fal sitelerinde şüpheleniyorumArkadaşlar ben bişeyi çok merak ediyorum. Bu zamana kadar falsepetinde hep üyeliğimden attım falları. Acaba yorumcular ordaki fallara göre bişeyler sallıyor olabilir mi ? Onlar bizim geçmiş fallarımıza falan ulaşamaz dimi?
Aynen çünkü hepsi aynı şeyi söylüyor ve çıkan bişey yok ortadabundan ben tüm online fal sitelerinde şüpheleniyorum
ya bilemiyorum. milyon tane insan baktırmıştır, o verilere ulaşmak o kadar kolay olmamalı ama. bilemiyorum.Aynen çünkü hepsi aynı şeyi söylüyor ve çıkan bişey yok ortada
ay dene bakalım aynı kişi ne dicekTekrar fal yolladığımda başka bir epostadan üye olmadan yollayacağım
Ben genelde kahve atarım. Ama aklıma şu da geliyor ben bayağı ayrıntı veriyorum sanırım olayı direk anlatıyorum adamın özelliklerini bana söylediklerini söylüyorum. Döner mi dönmez mi diyorum. Aslında burda hata yapıyorum sanırım sonuçta bunları falcının bilmesi lazım dimi? Siz nasıl yolluyorsunuz falları ?ay dene bakalım aynı kişi ne dicek
ben ara verdim ama bi daha atarsam ben de öle denicem
ben çok detay vermiyorum. sadece sıkıntım olan olayı yazıp düzelir mi diyorum. anlattığı detaylara göre iyi mi kötü mü tahmin ediyoum.Ben genelde kahve atarım. Ama aklıma şu da geliyor ben bayağı ayrıntı veriyorum sanırım olayı direk anlatıyorum adamın özelliklerini bana söylediklerini söylüyorum. Döner mi dönmez mi diyorum. Aslında burda hata yapıyorum sanırım sonuçta bunları falcının bilmesi lazım dimi? Siz nasıl yolluyorsunuz falları ?
Arkadaşlar ben bişeyi çok merak ediyorum. Bu zamana kadar falsepetinde hep üyeliğimden attım falları. Acaba yorumcular ordaki fallara göre bişeyler sallıyor olabilir mi ? Onlar bizim geçmiş fallarımıza falan ulaşamaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?