- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #2.481
Noldukitabiki aslı çınar a kahve attım. hay ben kafamı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldukitabiki aslı çınar a kahve attım. hay ben kafamı..
Evet cnmKahve mi atmıştın canım?
dayanamadım attım anlamında :) daha yorum gelmedi. ama bu da aynı yorumu yaparsa valla daha baktırmam.Nolduki
Bende üye olarak değilde kendi epostamdan kahve falı attım aslı çınara. Bakalım bana ne diyecek bmde bekliyorumtabiki aslı çınar a kahve attım. hay ben kafamı..
üye olmadan nasıl atılıyo kiBende üye olarak değilde kendi epostamdan kahve falı attım aslı çınara. Bakalım bana ne diyecek bmde bekliyorum
Sadece e posta adresi yazıyorsun canım. Üye olmadan devam et e tıklıyorsunüye olmadan nasıl atılıyo ki
hıı bi daha öyle denerim :)Sadece e posta adresi yazıyorsun canım. Üye olmadan devam et e tıklıyorsun
ben de hala bekliyorum :) çevrimdışı ve sırada 3 kişi var :)Fal yorumunuzu bekliyoruz astrojurnal
Aynen ama bayağı ucu açık bi yorum yapmış. Soru kısmına tekrar yaz istersen aslı cınaraKuracağınız iletişimler ve ilişkiler kısa zaman içinde ciddi bir noktaya gelebilir. Özellikle bahsettiğiniz insan konusunda sürpriz yeni birlikteliklere adımlar atabilirler. "
yani bu insanla ilgili sürpriz gelişmeler olacak mı demek istemiş ?
yazdım, tek tarot kartı açıp yanıtladı. o yanıt net oldu. ben çok spesifik bişey sormuştum, başka gördükleriniz olursa da okumak isterim dedim. asıl soruma 2 satır cevap verip kendi içimde dönüşüm yaşayacağımı anlatmış uzun uzun. hayırlısı.Aynen ama bayağı ucu açık bi yorum yapmış. Soru kısmına tekrar yaz istersen aslı cınara
Nedemesini bekliyodun herkesin aynı cevap vermesine çok takildin sanırım canimhe ama bu da sonuç olarak sorumla ilgili herkesin dediğinin aynısını demiş oldu
e çünkü normalde olumsuz konuşan da olur. klasik bi mevzu değil gerçekten detayı çok değişik bi mevzum var. buna rağmen aynı şeylerin denmesi tuhaf geldi.Nedemesini bekliyodun herkesin aynı cevap vermesine çok takildin sanırım canim
Çok daha iyi kartlar çıksın size inşallah yalnız şöyle bi şey var, benim kartlarda dasdar da vardıYok yok, bak yine de umut var demek ki... Çünkü beterin beteri var, kalp kartını ömründe görmemiş olanlarımız var, misal ben
Çok daha iyi kartlar çıksın size inşallah yalnız şöyle bi şey var, benim kartlarda dasdar da vardı