• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kuracağınız iletişimler ve ilişkiler kısa zaman içinde ciddi bir noktaya gelebilir. Özellikle bahsettiğiniz insan konusunda sürpriz yeni birlikteliklere adımlar atabilirler. "

yani bu insanla ilgili sürpriz gelişmeler olacak mı demek istemiş ?

Kuracağınız iletişimler ve ilişkiler kısa zaman içinde ciddi bir noktaya gelebilir. Özellikle bahsettiğiniz insan konusunda sürpriz yeni birlikteliklere adımlar atabilirler. "

yani bu insanla ilgili sürpriz gelişmeler olacak mı demek istemiş ?
Aynen ama bayağı ucu açık bi yorum yapmış. Soru kısmına tekrar yaz istersen aslı cınara

Aynen ama bayağı ucu açık bi yorum yapmış. Soru kısmına tekrar yaz istersen aslı cınara
yazdım, tek tarot kartı açıp yanıtladı. o yanıt net oldu. ben çok spesifik bişey sormuştum, başka gördükleriniz olursa da okumak isterim dedim. asıl soruma 2 satır cevap verip kendi içimde dönüşüm yaşayacağımı anlatmış uzun uzun. hayırlısı.

Aslı çınar yorumlamış falımı kızlar. Olumlu konuşmuş 2 hafta içinde adım atacak demiş. Bekleyip görcez bakalım. Tutarsa mutlaka yazarım

Back