• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ben de aralarında paslaştıklarından "%80 eminim" ama bana pek denk gelmedi. Bende daha çok ismimi cismimi, işimi gücümü bile fal sırasında bana yüksek sesle okuyanlar ve örneğin gelecekte gördükleri "yeni biri" için (@#%😤 <- sansürlü içerik) 245 tane farklı burç bilgisi verenler var genelde. Beğendiğim bazı isimler de dahil buna. Yani dersini çalışıp gelene henüz çok rastlamadım.
Ben online falcıların çoğuna hiç güvenmiyorum, net soru istiyorlar, doğum tarihi istiyorlar, partnerin adına kadar soruyor e fala da ben bakayım o zaman. cafe falcıları da günde onlarca kişiye bakıyor çorba oluyorlar. Kime güveneceğiz arkadaş🤦🏻‍♀️ Şu an ev ortamında telefonlarından bakanlar bir tık daha önde bende yakında o da değişir:)

En son falımın üzerinden tam 23 gün geçti iyi iradeli çıktım . Ağustos ortası tel ile Ankaralı Zehrayı arayacağım ya da Bakırköy Ümit’e gideceğin. istanbul sayfasında bahsedilmişti. Yorumlarım✌🏻

Ben online falcıların çoğuna hiç güvenmiyorum, net soru istiyorlar, doğum tarihi istiyorlar, partnerin adına kadar soruyor e fala da ben bakayım o zaman. cafe falcıları da günde onlarca kişiye bakıyor çorba oluyorlar. Kime güveneceğiz arkadaş🤦🏻‍♀️ Şu an ev ortamında telefonlarından bakanlar bir tık daha önde bende yakında o da değişir:)

En son falımın üzerinden tam 23 gün geçti iyi iradeli çıktım . Ağustos ortası tel ile Ankaralı Zehrayı arayacağım ya da Bakırköy Ümit’e gideceğin. istanbul sayfasında bahsedilmişti. Yorumlarım✌🏻
Bence bana göre saçma düşünüyorsun burçların istenilmesi sonuçta uyum varmı yokmu bakmak için doğum tarihi olması gerek bunu konu edinmem bile hata bence gerekli bilgi yaşını bilmesi gerek bir cocukmusun yetiskinmisin vs ona bakıyordur net soru istemeleri havada kalmamaları için bence daha iyi aktarmalarina sebebiyet gösteriyor bence bana gore dusuncen cok yanlis

Bence bana göre saçma düşünüyorsun burçların istenilmesi sonuçta uyum varmı yokmu bakmak için doğum tarihi olması gerek bunu konu edinmem bile hata bence gerekli bilgi yaşını bilmesi gerek bir cocukmusun yetiskinmisin vs ona bakıyordur net soru istemeleri havada kalmamaları için bence daha iyi aktarmalarina sebebiyet gösteriyor bence bana gore dusuncen cok yanlis
Katılıyorum katılmıyorum demeni tercih ederim. “Saçma” derken???
Bunların hiç birini talep etmeden fal yorumlayanlar da var, burç yorumu talebim yok, yıldızname de baktırmıyorum. Detaylı soru sorunca üzerinden yürüyor bir kısmı, ben gördüğünü anlatabilsin isterim. Siz istediğinize atın, tüm bilgileri de verin isteyen istediğine güvenir beni alakadar etmiyor

fal sepetinde oya boran beni düşündürüyor. çoook uzun ve detaylı yazmıştı. açıkçası konumla ilgili yani neden bu aşamaya gelindiği ile ilgili de doğru nedenler sıraladı. şu an ile ilgili yazdıkları mantıklıydı.
oya boran a baktırıp çıkan var mı meraktayım çok

melek kara bana 1 hafta içinde işle ilgili çok güzel bir değişim olcak dedi. şu an çok afedersiniz kendimi iş ortamında mok gibi hissediyorum. ne olacak da herşey harika olarak meraktayım ahahha
Ilk basta 1 hafta icinde bayrama denk geldiginden tatilde isle ilgili nasil bir gelisme olabilir ki diye dusunmustum ki goze girmeyle ilgili bir gelisme yasadigini okuyunca sevindim 👍

Son düzenleme:
Ilk basta 1 hafta icinde bayrama denk geldiginden tatilde isle ilgili nasil bir gelisme olabilir ki diye dusunmustum ki goze girmeyle ilgili bir gelisme yasadigini okuyunca sevindim 👍
evet ama onun dediği gibi öyle waauuw dedirten bi gelişme değildi. ha çok stresliydim bir nebze iyi geldi :)

Partnerin anne adini da istiyorlar :))

Exlerde de istiyorlar

Onu da anlamıyorum. Gerçi isim uyumu üzerine ciddi kuramlar, hesaplamalar var tabii de... Ex anneleri gerçekten etki ediyor mu o konuda? Belki bilgisi olan arkadaşlar vardır.
Benimkileri hep saygıyla anıyorum, hiç sorun yaşamadım ama keşke oğullarını bu kadar şımartmasalarmış dediğim oluyor bazen :)))

Back