- 11 Aralık 2016
- 2.271
- 2.523
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Yok buğra, mısırlı talia, nesibe, dennis denedim şu ana kadar
Sizde iyi miydi melih gün baktırdınız mı
Dennis e 2 yıl önce sevgilimle ilk ayrılıpımızda atmıştım. anda tutturduğu şeyler olmuştu ama gelecek çıkmadı. Önermem.Hangisini önerirsin peki :) anı yorumlayacak birisi olsun
Dennis e 2 yıl önce sevgilimle ilk ayrılıpımızda atmıştım. anda tutturduğu şeyler olmuştu ama gelecek çıkmadı. Önermem.
Nesibeye de 2 sene önce atmıştım orta karar çıktı da gibi ama aynı lafı tekrar ediyo çok. O fiyata değmez tekrar baktırmam.
Buğra ya son dönemde attım dediği şeylerden birini de yaşadım anda da iyiydi ama dediği şeyi söylediği vadeden 6 ay sonra falan yaşadım ve biraz pembeci bence.. boş değil tamamı çıkarsa ilerde atarım belki ama şu an tekrar atmam.
Mısırlı talia da anda iyi gibiydi gelecek de binnazın pahalı ve güvendiğim yorumcularıyla aynı verdi o yüzden beğendim tekrar atabilirim ona.. ama anda biraz karışıktı bende bi sürü bisürü şey söyledi ordan burdan kafam karıştı birazyine de içlerinde talia iyiydi bence
Çook teşekkürler öncelikleKizlar son zamanlardaki yorumumu yapayim.
Herkes farkli yaziyor enerji meselesi diyoruz ama bazi falcilar herkeste iyi.
Misal elifsucana baktirdim begenmedim.dediklerini yasayacagimi sanmiyorum yasasamda orta yollu cumleler.
Tellwede bir yesilcingeneye atarim o da ortada yeni bir olay varsa 1 kere.
Cunku sonraki falda ayni konuya ayni seyleri yaziyor.
Naktaya telwe doneminden beri baktiririm.yani begenmeyenlerde duyuyorum ama karsi tarafin duygulari herkeste dogrudur bence arkadaslarimda baktiriyor cunku.
Onun yorumu doyuruyor beni acikcasi digerlerini cok skldigimda deniyorum.
Fal sepetinde:son zamanlarda uc begendigim isim alex,yagmur ve talia oldu.
Digerleri ya sallama ya da cikmadi...
Cok uzun yillardir fal zaafim oldugu icin adi her gecene yollamamayi ogrendim dogrusu.
Bir de sunu ogrendim naçizane;
Eger bir adam size kendini adamiyorsa,gidip geliyorsa,küsluk ,ara verme girebiliyorsa o iliskiden adam olmaz(istisnalar haric)
Seven adam gitmez,yok morali bozuktu yok baskasina gitmisti yok araya is arkadas girmisti vs.
Ve cidden bu hayat kisa,bunlari yapan insanlar icin uzulmek,fal baktirmak,zaman harcamak cidden ziyanlik.
Bunlari bana 5 sene once soyleseler uygulayamazdim ama zaman bana da ogretti...
Baktimisim bos bir faldi.bir de oyle abartmalar falan...Çook teşekkürler öncelikle❤ Çok bilgilendirici bi yazı oldu❤❤
Emre dinçe baktırdınız mı acaba? Nasıldı
Bana Melih Gün çoğundan daha iyi geldi. Hissiyatı baya kuvvetli.Yok buğra, mısırlı talia, nesibe, dennis denedim şu ana kadar
Sizde iyi miydi melih gün baktırdınız mı
Çıktı mı acaba dediği? Belki düşünebilirim ben deBana Melih Gün çoğundan daha iyi geldi. Hissiyatı baya kuvvetli.
Merhaba,Melih Gün ü yıllar önce denemiştim .Karsi taraf ile asla bundan sonra iletişim kurmayacak bitmis dedi.Isin komiği karsi taraf yillarca yazdi durdu :)) Sonra bi arkadasima boşanacaksiniz cocuk ananede kalacak dedi.Arkadasimin evliligi iyi gitti bi cocuk daha yapti kac sene oldu iyiler yani.Melih Gün de bu ve bunun tarzi şeyler yasadigim icin o yapilan yorumlara saskinim.Ayni sekilde Nesibe de 100 tl veriyorsun acaba ne diycek diyorsun ama bana digerlerinden farkli hic bi sey demedi.hep ayni cumleleri kuruyor.Ay işigin durum tespitinde iyi ama gelecekte yok.Durum tespitini neden soriyorsunuz ki? Zaten bilinen bir sey.Ben bu sitede en basarili Yorumcu Zeus u ve Alex i buluyorum.Melih Gün ü denedin mi hiç ?
Karşı tarafın duygularından emin olamayınca durum tespiti önemli oluyor :)Merhaba,Melih Gün ü yıllar önce denemiştim .Karsi taraf ile asla bundan sonra iletişim kurmayacak bitmis dedi.Isin komiği karsi taraf yillarca yazdi durdu :)) Sonra bi arkadasima boşanacaksiniz cocuk ananede kalacak dedi.Arkadasimin evliligi iyi gitti bi cocuk daha yapti kac sene oldu iyiler yani.Melih Gün de bu ve bunun tarzi şeyler yasadigim icin o yapilan yorumlara saskinim.Ayni sekilde Nesibe de 100 tl veriyorsun acaba ne diycek diyorsun ama bana digerlerinden farkli hic bi sey demedi.hep ayni cumleleri kuruyor.Ay işigin durum tespitinde iyi ama gelecekte yok.Durum tespitini neden soriyorsunuz ki? Zaten bilinen bir sey.Ben bu sitede en basarili Yorumcu Zeus u ve Alex i buluyorum.
Karsi tarafin duygularinda ve kisilik analizinde Alex 10 numara.Dedektif gibi diyebilirim.Nasil bildi taniyormus gibi tüm sordugum kisilerin karakterini ve yapabileceklerini sasarsiniz.Hem de burç ,dogum tarihi vs istemiyor.Burclara göre olsaydi ben de yaparim karakter analizini.Mısırlı Talia yi 1 kez denedim yani iyi gibi en azindan işini ciddiye aldigini yansitmis yorumunda.Ileri tarihler vermis epey bilemiyorum zamani gelince yorum yapabilirim ancak.Karşı tarafın duygularından emin olamayınca durum tespiti önemli oluyor :)
Mısırlı taliayı denediniz mi peki?
Merhaba teşekkürler öncelikle yorum içinKarsi tarafin duygularinda ve kisilik analizinde Alex 10 numara.Dedektif gibi diyebilirim.Nasil bildi taniyormus gibi tüm sordugum kisilerin karakterini ve yapabileceklerini sasarsiniz.Hem de burç ,dogum tarihi vs istemiyor.Burclara göre olsaydi ben de yaparim karakter analizini.Mısırlı Talia yi 1 kez denedim yani iyi gibi en azindan işini ciddiye aldigini yansitmis yorumunda.Ileri tarihler vermis epey bilemiyorum zamani gelince yorum yapabilirim ancak.
Tatlım Astrocenter da Ebru Özkan’a baktırdın mıOff çok kötü bir durum gerçekten . Geçen sene bu zamanlar sebepsiz terk edildim. Sonra hemen bi ortam kızı buldu kendine o günden beri iletişimimiz yok. Bnde son 5-6 aydır böyle internetten fal baktırır oldum önceden bilmiyordum . Birçok sitede baktırdım. Astrocenter falsepeti biryolunvar binnaz birkaç tanede instagramdan... Ve hepsi aynı şeyleri söylediler tarih veren azdı ama durum yorumları ortaktı ve bana da uymuştu. Resmen kendimi fallarla avuttum bugüne kadar
Hayır ebru özkanı denemedim hiç,astrocenter çok pahalı zaten deneyebileceğimi de sanmıyorum açıkcası. Özelden arap birine baktırıyorum dedin . O nasıldı tarihini falan bildi mi?Kızlar çıkan Fal haberim var Astrocenter sitesinde Ebru Özkan’ın verdiği tarih tuttu birde özelde Arap birine baktırıyorum o tuttu
Evet canım oda bildi tarihi falanHayır ebru özkanı denemedim hiç,astrocenter çok pahalı zaten deneyebileceğimi de sanmıyorum açıkcası. Özelden arap birine baktırıyorum dedin . O nasıldı tarihini falan bildi mi?