- Konu Sahibi geceninkralicesi
Arkadaşlar daha önce senanur tana yada oylum hanıma fal baktıranınız oldu mu? Yani tarihleri tutuyor mu acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikisine de baktirmistim ,ikisini de begenmedim.Oylum hanim komşu bakması gibi bakmisti bana.Hani derler ya bir yolun var,bi hamile haberi alicaksiniz,anahtar var ev alicaksiniz vs..Arkadaşlar daha önce senanur tana yada oylum hanıma fal baktıranınız oldu mu? Yani tarihleri tutuyor mu acaba ?
Yani bana en cok çıkanı Yorumcu Zeus olmuştu.Örnegin cok pahali olanlarda öyle aman aman degiller.Melih Gün ün baktigi fal da tam tersine cikmisti bende.Nasil yorumlar yapiyorlar şoyle etkilendim böyle güzel hic bilemiyorum.Sanırım hiç güzel denilecek bir falcı yok
Hayır bana cıkmadı canımArkadaşlar daha önce senanur tana yada oylum hanıma fal baktıranınız oldu mu? Yani tarihleri tutuyor mu acaba ?
Senanura baktırdım, bi gelişme olmadı dediği vade geçeli çok oldu -bi iki ay olmuştur rahatArkadaşlar daha önce senanur tana yada oylum hanıma fal baktıranınız oldu mu? Yani tarihleri tutuyor mu acaba ?
Sizin de mi eski sevgili yada aşk konusuydu acaba?Senanur ve buğranın boş oldugunu düşünmüyorum ben de.. senanur anda iyiydi cidden. Buğra da öyle. Buğranın bi dediğini yaşadım da. Ama dediği şey verdiği tarihten aylaaar aylaar sonra oldu. Ve sonuç çıkmadı 1 yıla yakın oldu falı atalı
EvetSizin de mi eski sevgili yada aşk konusuydu acaba?
Allahımmm hikayemiz çok benziyor şok oldum okurken ne desem bilemiyorum Allah yardımcımız olsun ama şunu da söyleyebilirim tabii ki belli olmaz umut bağlamayalım ama az buçuk çıkan durumlar da oluyor fallarda.. mesela daha önce dediğim gibi buğra bi tesadüfen karşılaşmamız oldu onu bildi ki tahmin edemeyeceği bi öngörüydü.. sadece vade aşırı sarktı.. biz çok düşünerek de öteliyoruz bence zamanı.. bana bikaç falcı sen çok düşünüp hayat akışını etkiliyorsun enerjiyi çeksen o sana gelecek demişti. Gerçekten karşılaşmamız da en düşünmediğim anda olmuştu. Bir yıl olmuş bu da bi süreç biliyorum ama olabildiğince az düşünmeye çalış hayatına odaklan kendini yıpratma Binnaz abla konusunda bununla ilgili yazdı bikaç arkadaşımız bi bak istersen inşallah faydası olur Kimse bizden değerli değil, o soğuma duygusu bi anda geliveriyor inan. ben de birkaç ay öncesine kadar hala ex için ölüp bitiyodum şimdi resmini gördüğümde iğrenme duygusu geliyor. Artık falda istediğim gibi yeni biri gelir mi diye soruyorum.Off çok kötü bir durum gerçekten . Geçen sene bu zamanlar sebepsiz terk edildim. Sonra hemen bi ortam kızı buldu kendine o günden beri iletişimimiz yok. Bnde son 5-6 aydır böyle internetten fal baktırır oldum önceden bilmiyordum . Birçok sitede baktırdım. Astrocenter falsepeti biryolunvar binnaz birkaç tanede instagramdan... Ve hepsi aynı şeyleri söylediler tarih veren azdı ama durum yorumları ortaktı ve bana da uymuştu. Resmen kendimi fallarla avuttum bugüne kadar
Kesinlikle haklısın kabullenmek zor ama malesef durum bu Allah yardımcımız olsun canımAllahımmm hikayemiz çok benziyor şok oldum okurken ne desem bilemiyorum Allah yardımcımız olsun ama şunu da söyleyebilirim tabii ki belli olmaz umut bağlamayalım ama az buçuk çıkan durumlar da oluyor fallarda.. mesela daha önce dediğim gibi buğra bi tesadüfen karşılaşmamız oldu onu bildi ki tahmin edemeyeceği bi öngörüydü.. sadece vade aşırı sarktı.. biz çok düşünerek de öteliyoruz bence zamanı.. bana bikaç falcı sen çok düşünüp hayat akışını etkiliyorsun enerjiyi çeksen o sana gelecek demişti. Gerçekten karşılaşmamız da en düşünmediğim anda olmuştu. Bir yıl olmuş bu da bi süreç biliyorum ama olabildiğince az düşünmeye çalış hayatına odaklan kendini yıpratma❤❤ Binnaz abla konusunda bununla ilgili yazdı bikaç arkadaşımız bi bak istersen inşallah faydası olur Kimse bizden değerli değil, o soğuma duygusu bi anda geliveriyor inan. ben de birkaç ay öncesine kadar hala ex için ölüp bitiyodum şimdi resmini gördüğümde iğrenme duygusu geliyor. Artık falda istediğim gibi yeni biri gelir mi diye soruyorum.
Ben bugrayi begenmedim. Emre dincde baya kisa bakmis. Semanur da oyle.Bi de en son buğraya atmıstım kahve falı geçen ay . O bayağı tarih verdi temmuz sonu ağustos başı dedi. Emre dinç çok övülmüş onun verdiği tarihler kesin tutuyor falan denmiş ona da sesli yorum istiyorum. . Sesli yoruma geçmesini bekliyorum
Katina attım, beğendim. Anı özellikle iyi yorumlamıştı.Kızlar aranızda ayığığına fal atıp beğenen oldu mu? Ve kahve mi katina mı atmıştınız?
ben dün ayışığına atmıştım kahve fakı sesli. Gayet uzun atmıs 8dk falandı beğendim durumu gayet iyi anlatmış karsı tarafın düşüncelerini falan. O da temmuz sonu ağustos dedi. Hepsi aynı şeyi diyo bakalım temmuz ayını bekliyorum. Ama denenebilir 35 tlye değdi benceKızlar yeni kahve içtim iş aşk karışık bi fal atmak istiyorum kimi önerirsiniz?
Melih Gün ü denedin mi hiç ?Kızlar yeni kahve içtim iş aşk karışık bi fal atmak istiyorum kimi önerirsiniz?
Yok buğra, mısırlı talia, nesibe, dennis denedim şu ana kadarMelih Gün ü denedin mi hiç ?