How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Fal Sepeti Deneyimleri

İkisini not alıyorum . Sesli mi baktılar bide nokta atışı var mıydı? Hangi Aralıklarda kart falı atıyorsunuz ? 😁
Oya yazılı idi hiç sevmem ama uzundu utkuda sesli bakıyor ama utku çok olumsuz yönleride söylüyor yani burda baktiranlarda benimle aynı fikirde bana göre iyi bişey bu yaa maşallah maşallah dedim adama yani

Oya yazılı idi hiç sevmem ama uzundu utkuda sesli bakıyor ama utku çok olumsuz yönleride söylüyor yani burda baktiranlarda benimle aynı fikirde bana göre iyi bişey bu yaa maşallah maşallah dedim adama yani
Bu ikisini pek bilmiyordum ama not aldım bakalım başka öneriler de gelirse toparlayacağım ☺️

Bende dayanamadım ikinci ve son kez Taliaya atıyım dedim .. ex le ve yeni kişi varmi diye sordum..... ilk falında bunu çöpe at diyemem dönecek temmuzda kadersel bie sekilde tekrar biraraya gelme var diyen talia (çıkmadı zaten ) bu kez dediki eskiden medet umma o defter kapanmış . Yeni biri çıkacak..... diyeceğim o ki nası güzel kandırılıyoruz
E bende bu durumda fal defterini kapattim..
Size rast gelsin bayanlar
Ne diyim.... sağlıcakla kalin

Bende dayanamadım ikinci ve son kez Taliaya atıyım dedim .. ex le ve yeni kişi varmi diye sordum..... ilk falında bunu çöpe at diyemem dönecek temmuzda kadersel bie sekilde tekrar biraraya gelme var diyen talia (çıkmadı zaten ) bu kez dediki eskiden medet umma o defter kapanmış . Yeni biri çıkacak..... diyeceğim o ki nası güzel kandırılıyoruz
E bende bu durumda fal defterini kapattim..
Size rast gelsin bayanlar
Ne diyim.... sağlıcakla kalin
Kendine iyi bak . Ben de kredileri bitirip kapatmayı düşünüyorum . Farklı kişilere baktıracağım .

Kizlar merhaba. Talia sanirim bazilariniza bilememis ama ben 6 fal baktirdim 1 tanesi haric yasayacaklarimi bildi. Son fali da cikti, onu yasmak icin geldim. En son falinda 10 gun icinde Iletisim adimi olacak karsi taraftan demisti, 1 hafta sonra aramisti sordugum kisi. Zaten burada yazdim. Ayni falinda Agustos'un ilk haftasina kadar sen icinde biriktirdigin ne varsa konusacaksin, bir yuzlesme olacak demisti, bugun itibariyle ayni dedigi sey oldu. Hemen yazayim dedim. Bende gercekten biliyor, enerjimiz tutu galiba.

Merhaba Kızlar. Fal atıcam şu sıralar siz kime attınız. İş için atmayı düşünüyorum.Talia iş konularında nasıl?

Merhaba Kızlar. Fal atıcam şu sıralar siz kime attınız. İş için atmayı düşünüyorum.Talia iş konularında nasıl?
Ben hep ask konularinda yorum almistim, sadece sondan bir onceki falinda genel Tarot acilimi secip kariyerle ilgili seyler soyledim, su andaki durumu bilmis kariyerle alakali ve 5 aylik bir vade vermis, henuz vadeleri gelmedi.

Ben hep ask konularinda yorum almistim, sadece sondan bir onceki falinda genel Tarot acilimi secip kariyerle ilgili seyler soyledim, su andaki durumu bilmis kariyerle alakali ve 5 aylik bir vade vermis, henuz vadeleri gelmedi.
Teşekkür ederim Lizya bende 1 senedir falan falan batırmıyordum şimdi baktirip baktırmak konusundada kararsizim :KK64:şöyle girip formlara baktımda ismi çok geçiyor.

Teşekkür ederim Lizya bende 1 senedir falan falan batırmıyordum şimdi baktirip baktırmak konusundada kararsizim :KK64:şöyle girip formlara baktımda ismi çok geçiyor.
Ben tek ona baktiriyorum artik, bende tutarli hep ve yasiyorum dediklerini enerjimiz tuttu onunla. Ama begenmeyen de olmus. Fiyati cok yuksek degil, ona iliski veya kariyer konusu farketmeden Tarot atmanini tavsiye edebilirim, denemis olursun enerjin tutacak mi tutmayacak mi en azindan.

Ben tek ona baktiriyorum artik, bende tutarli hep ve yasiyorum dediklerini enerjimiz tuttu onunla. Ama begenmeyen de olmus. Fiyati cok yuksek degil, ona iliski veya kariyer konusu farketmeden Tarot atmanini tavsiye edebilirim, denemis olursun enerjin tutacak mi tutmayacak mi en azindan.
Tamam canım çok teşekkür ederim.Kapalı şu anda 8 kişi var sırada da yakalarsam atıcam :)

Back