- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #2.301
Oya yazılı idi hiç sevmem ama uzundu utkuda sesli bakıyor ama utku çok olumsuz yönleride söylüyor yani burda baktiranlarda benimle aynı fikirde bana göre iyi bişey bu yaa maşallah maşallah dedim adama yaniİkisini not alıyorum . Sesli mi baktılar bide nokta atışı var mıydı? Hangi Aralıklarda kart falı atıyorsunuz ?☺
Biraz anlıyorum çok değil ama bu kart beni anlatan bir kart astrolojide baktirmistim su elementini anlatan bir kart tabi doğum saatinde önemli öyle aklıma geldi koydumtarottan anlıyosunuz galiba siz de, profil resmine bakınca :)
Bu ikisini pek bilmiyordum ama not aldım bakalım başka öneriler de gelirse toparlayacağımOya yazılı idi hiç sevmem ama uzundu utkuda sesli bakıyor ama utku çok olumsuz yönleride söylüyor yani burda baktiranlarda benimle aynı fikirde bana göre iyi bişey bu yaa maşallah maşallah dedim adama yani
evet astrolojideki arketipler tarottakilerle eş zaten.Biraz anlıyorum çok değil ama bu kart beni anlatan bir kart astrolojide baktirmistim su elementini anlatan bir kart tabi doğum saatinde önemli öyle aklıma geldi koydum
Kendine iyi bak . Ben de kredileri bitirip kapatmayı düşünüyorum . Farklı kişilere baktıracağım .Bende dayanamadım ikinci ve son kez Taliaya atıyım dedim .. ex le ve yeni kişi varmi diye sordum..... ilk falında bunu çöpe at diyemem dönecek temmuzda kadersel bie sekilde tekrar biraraya gelme var diyen talia (çıkmadı zaten ) bu kez dediki eskiden medet umma o defter kapanmış . Yeni biri çıkacak..... diyeceğim o ki nası güzel kandırılıyoruz
E bende bu durumda fal defterini kapattim..
Size rast gelsin bayanlar
Ne diyim.... sağlıcakla kalin
nasıl peki denediniz mi ?Yeni Kaan Balkan diye bir yorumcu gelmiş , şimdi gördüm , bilginize arkadaşlar.
Evet dün denedim , genel olarak beğendim ama klasik şeyler söyledi , yeni olduğu için siteyide bilmediğinden alışacak diye düşünüyorum.nasıl peki denediniz mi ?
Duygu auraya baktiran varmı canlar
Ben hep ask konularinda yorum almistim, sadece sondan bir onceki falinda genel Tarot acilimi secip kariyerle ilgili seyler soyledim, su andaki durumu bilmis kariyerle alakali ve 5 aylik bir vade vermis, henuz vadeleri gelmedi.Merhaba Kızlar. Fal atıcam şu sıralar siz kime attınız. İş için atmayı düşünüyorum.Talia iş konularında nasıl?
Teşekkür ederim Lizya bende 1 senedir falan falan batırmıyordum şimdi baktirip baktırmak konusundada kararsizimBen hep ask konularinda yorum almistim, sadece sondan bir onceki falinda genel Tarot acilimi secip kariyerle ilgili seyler soyledim, su andaki durumu bilmis kariyerle alakali ve 5 aylik bir vade vermis, henuz vadeleri gelmedi.
Ben tek ona baktiriyorum artik, bende tutarli hep ve yasiyorum dediklerini enerjimiz tuttu onunla. Ama begenmeyen de olmus. Fiyati cok yuksek degil, ona iliski veya kariyer konusu farketmeden Tarot atmanini tavsiye edebilirim, denemis olursun enerjin tutacak mi tutmayacak mi en azindan.Teşekkür ederim Lizya bende 1 senedir falan falan batırmıyordum şimdi baktirip baktırmak konusundada kararsizimşöyle girip formlara baktımda ismi çok geçiyor.
Tamam canım çok teşekkür ederim.Kapalı şu anda 8 kişi var sırada da yakalarsam atıcam :)Ben tek ona baktiriyorum artik, bende tutarli hep ve yasiyorum dediklerini enerjimiz tuttu onunla. Ama begenmeyen de olmus. Fiyati cok yuksek degil, ona iliski veya kariyer konusu farketmeden Tarot atmanini tavsiye edebilirim, denemis olursun enerjin tutacak mi tutmayacak mi en azindan.
Utku nas kendine has tutarlı geldi ama sen bilirsin profillerine bir bak derimMerhaba Kızlar. Fal atıcam şu sıralar siz kime attınız. İş için atmayı düşünüyorum.Talia iş konularında nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?