Fal Sepeti Deneyimleri

Peki nesibe ve yağmur’a baktıranınız var mı? İkisi bana hep aynı şeyleri söylüyorlar ve olumlu. Analizleri biliyolar ama olumlu olma ihtimali çok düşük bence. Size olumsuz yorum yaptılar mı hiç?

Ben nesibeye seneler önce baktırmıştım ama kayıtlarda görünmüyor siteden istedim gönderirlerse yazarım. Ama yanlış hatırlamıyorsam sanki bana da olumlu konuşmuştu ama olmamıştı.

Ben nesibeye seneler önce baktırmıştım ama kayıtlarda görünmüyor siteden istedim gönderirlerse yazarım. Ama yanlış hatırlamıyorsam sanki bana da olumlu konuşmuştu ama olmamıştı.

Tamamm canımm çok sağol. Talia’ya baktırdın mı hiç? Şimdi online olmuş 5 kişi var da fal orucumu bozup yollasam mı acaba🤔 önceden baktırmıştım bi kere ama silinmiş ve hatırlamıyorum bilip bilemediğini😥

Falsepetinde yeni gelen yorumcuların ilk birkaç yorumu fake mi oluyo sizce? Ahmet cansoy diye biri gelmiş 70 fal bakmış gerçi ama şu an puanı 5.0. Belki de hep olumlu konuştuğu için öyle bilemedim. Ne dersiniz denenmeli mi?

bana bedava falda gelmişti, yüzde elli beğendim
Teşekkür ederim :) bana da aynen bedavada geldi ama pek bilemedim genel geçer şeyler söyledi gibi yani o cümleleri başkasına da kursa yanlış olmazdı.. yalnız o kadar dediği şey içinde işle ilgili bişeyi tutturdu gibi o yüzden boş da diyemiyorum kararsız kaldım 🙈
Sizde hiç nokta atışı yapmış mıydı? Bana senden hoşlanan ama açılamayan bir arkadaşın var diye harf falan verdi arkadaş listemi gözden geçiriyorum şu an asdghk 😂😂🙈🙈🙈

Teşekkür ederim :) bana da aynen bedavada geldi ama pek bilemedim genel geçer şeyler söyledi gibi yani o cümleleri başkasına da kursa yanlış olmazdı.. yalnız o kadar dediği şey içinde işle ilgili bişeyi tutturdu gibi o yüzden boş da diyemiyorum kararsız kaldım 🙈
aynen bende de öyleydi:oha: aşkta karşı tarafla ilgili ilginç bir detay bilmişti.. boş biri değil galiba ya

Kızlar son dönemde nesibeye atıp çıktı/çıkmadı yorum yapabilecek olan var mı acaba? 🙏🏻
Ya da onun dışında (mısırlı talia, buğra, dennis dışında) bi önerisi olan var mı? Fal atasım var ama atacak kimse yok :KK43:

X