Fal Sepeti Deneyimleri

Anladım,peki ne kadar sürede etki etti bu çalışma,birde güvenebilir miyim acaba bu kişiye? Kusura bakmayın çok sordum ama araştırmadan girmek istemiyorum,biliyosunuz etrafta dolandırıcı bir sürü insan var

Emre dinçle alakalı binnazdayken kızları psikologluk hizmeti vermek için evine çağırdığını okudum burada. Sonra zaten binnazdan ayrılmak zorunda kalmış. Eğer evine falan gitmeyecekseniz sorun olmaz diye düşünüyorum😬. Öyle ekstra para mı istiyor ki enerji çalışması için bilmiyorum da.

Emre dinçle alakalı binnazdayken kızları psikologluk hizmeti vermek için evine çağırdığını okudum burada. Sonra zaten binnazdan ayrılmak zorunda kalmış. Eğer evine falan gitmeyecekseniz sorun olmaz diye düşünüyorum😬. Öyle ekstra para mı istiyor ki enerji çalışması için bilmiyorum da.
ay evet böyle diyosun sen ama ben hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım. bi ara baya kafaya takmıştım ve gayet abi gibi artık ara ver biraz, derslerine çalış falan diyodu bana :halay:

ay evet böyle diyosun sen ama ben hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım. bi ara baya kafaya takmıştım ve gayet abi gibi artık ara ver biraz, derslerine çalış falan diyodu bana :halay:
Ben de forumda okudum.. bikaç yıl geçmiş üzerinden sanırım adı emre dinç psikologum diyormuş binnazdaymış sonra ayrılmış, aynı emre dinçtir diye düşünüyorum. Ama sonuçta kullanılıp kullanılmamak karşı tarafa kalmış. Elin sitesindeki falcıya çok da teslim olmamak gerek sonuçta 😂

Yok zaten aynı şehirlerde değiliz,olsakta gitmem zaten aynen,fal gönderdiğimde sormuştum bu çalışmayla ilgili bilgi,site yönetimiyle anlaşmış,her hafta mesela bir tane fal gönderiyoruz ona,o da enerji çalışmalarına devam ediyor bizimle ilgili,al ver meselesi yani,instagramdan da ulaşıp sorabilirsiniz filan demişti

Ahmet cansoya ne diyorsunuz? Ne zaman görsem 12 kişi var sırada. 1 puan vereni hiç yok. Şu an 5.0 zaten ortalaması. Napıyor bu adam? Anlamadım valla. Daha da yeni dedikleri çıktı mı karar vermek için çok erken de. Çok mu pembeci ki herkes memnun bilemedim.

Ahmet cansoya ne diyorsunuz? Ne zaman görsem 12 kişi var sırada. 1 puan vereni hiç yok. Şu an 5.0 zaten ortalaması. Napıyor bu adam? Anlamadım valla. Daha da yeni dedikleri çıktı mı karar vermek için çok erken de. Çok mu pembeci ki herkes memnun bilemedim.
bende merak ediyorum onu, bir türlü denk getiremedim herkes yüksek puan vermiş

fal sepetinde önerdiğiniz falcılar var mı yeni kişiler de gelmiş deneyen var mı
Benim baktirdiklarimdan cok detayli bilgiler veren,asiri begendigim kisi yok.
Cunku degisik detay vermiyorlar.olacak llmayacak sorularina kendilerince yorum getiriyorlar.
Ama iki ayri zamanda farkli olayda baktirdigimda alex,yagmur ve talia nin dedigi gibi oldu sonuc.

Ahmet Cansoy a ben de merak edip baktirdim.Kahve faliydi.Cok zor yakaladim online oluşunu.3 dk da kapiyor zaten doluyor .Enteresan ,net tarihler,harfler,renkler vermiş gelecekle ilgili.Sadece sorularima odakli bakmis.Farkli bir sey yoktu kendinden.Bilemiyorum ,20 temmuz diyor dilegimin olmasi icin.Zaman göstericek.Yani öyle aman aman etkilenmedim açikcasi.

Ben falsepetinde Melisa Donkuk diye birine fal baktırmıştım. beğenmedim açıkcası, çok jenerik yorumlar yapmıştı o sebeple tekrar ona baktırmadım. başkasına da baktırmadım sonra :) var mı öneriniz? kime baktırılır orda?

X