Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

Kızlar ben geldim uzun süredir yokum.
Gelelim olaylara.
Haziran bittiğind göre temmuza girdiğimize göre tam anlamıyla analizleriyle ve gelecek tahminleriyle ya tesadüf ya öngörü tutan tek kişi Melek Üstün

Haziran 25-27 ilk görüşmeniz dedi. Sonra hersy yavas yavas oturcak dedi vs Oldu
Bi konusma yapacaktı bana onun içinfal attım olumsuz olcagına emindim hayır hayatım olumlu gececek dedi ve öyle oldu oda tesadüf olabilir
Benim günler içinde attığım bi kaç fal oldu melek üstüne. O an neyse hep o anla ve günde yasanan olaylar üstüne nokta atısları yaptı
O yaptıkcafa öyle ben daha çok ihtyac duydukca attım

Haziranın sonunda 3 gün üstüste bulustuk vakit geçirdik erkek arkadasımla. Havuza bile gittik.acıkca herseyi anlattı.ama seni seviyorum kendimi ilişki sorumluluguna hazır hissetmiyorum o enerjiye hazır değilim de dedi.. Barışmadık ama olumsuz sinyal belliydi. Ama yok seviyor özlüyor belli ama ilişkiye yaklasmadı. Fallarımda hep temmuzun üçüncü haftası diyordu melek üstün ama biz vakit geçiriyo hatta iletişim halindeydik

Herneyse ne mi oldu sonuc olarak dün kararımızı vermek üzere buluscaktık o bulusma ailevi durumlarından ötürü gerçekleşmedi ve tartıstık erkek arkadasımda istemiyorum kavga kaldıramıyorum yapamıyorum kararım belli barısmak istemiyorum seviyorum ama yapamıyorum sorumluluk alcak durumda hissetmiyorum dünyadki hersey icin gecerli dedi. Ve bu sırada önemli bir aile meselesi konusmaya gidiyodu.sonc olarak melek e yine fal attıgımda şimdi erkek arkadasın üstünden acıcam kartları ele alıcam bakalım neden böyle yapmıs dedi

Ve sunları söyledi suan kararından kesin ilişkinin yürümeyecegini düsünüyo aynızamanda ailevi anlamda enerjisinin düsük oldugunu görüyorum her alandan sorunlar onu yıldırmış bırak sensizliğin yokluğunu tatsın kapına kadarda gelecek emin ol dedi.bunun içinde bana agustos sonrasına kadar zaman verdi ama ben artık tarih beklemek düşünmek istemiyorum haziran sonları temmuzlar simdi agustoslar yok olmuyo olmayacakta diger tutanlarda tesadüf diyorum artık

Melek Üstün'e burdaki yorumlara dayanarak fal attım ama hiç beğenmedim arkadaşlar.Sorumla alakasız herkese uyabilecek nitelikte bir yazı göndermiş bana.Verdiğim 8 Tlye Cidde'n acıdım.

Melek Üstün'e burdaki yorumlara dayanarak fal attım ama hiç beğenmedim arkadaşlar.Sorumla alakasız herkese uyabilecek nitelikte bir yazı göndermiş bana.Verdiğim 8 Tlye Cidde'n acıdım.
Canım acaba enerjin mi tutmadı. Mesela kadınlar kahvesindeki pelini çok övmüşlerdi bende onu hiç beğenmedim birde binnaz daki bilgeyi yani hiç analiz anlamında begenmedim ki pelin cok olumlu konusmasına ragmen üstelik begenmedim. Bilgede cok korkunc derecede olumsuz konustu onuda begenmedim. 10 kere evlenseniz 10 kere bosanırsınız kadar kabaydı konusması. Enerjiniz tutmamıştır belki

Kızlar ilk defa buradaki yorumlardan yola çıkarak Melek Üstün'e baktırdım. Çok detay vermedim ilişkimle ilgili ama söylemediğim bir iki kritik noktayı bildi ve baya üstüne basa basa söyledi. Geleceğe dair öyle çok net tarihlerle falan bir şeyler söylemedi ama söyledikleri baya iç açıcıydı. Soruma cevap bulabildim mi derseniz sorduğum durum hakkında evet çok netti ama süre konusunda daha zamanı var demekle yetindi.

Kızlar ilk defa buradaki yorumlardan yola çıkarak Melek Üstün'e baktırdım. Çok detay vermedim ilişkimle ilgili ama söylemediğim bir iki kritik noktayı bildi ve baya üstüne basa basa söyledi. Geleceğe dair öyle çok net tarihlerle falan bir şeyler söylemedi ama söyledikleri baya iç açıcıydı. Soruma cevap bulabildim mi derseniz sorduğum durum hakkında evet çok netti ama süre konusunda daha zamanı var demekle yetindi.
canım anı geçmişi bilmesi önemli değil önemli olan söylediğinin çıkması :KK70:

Melek ve Neşe nin fallar çıktı kızlar bilginiz olsun hemde tarihi tarihine

Tamamı mi tuttu,ne demislerdi? Ben de ikisine yollamıştım, su sıralar bi hareketlenme olması lazım olarınn dediğine gore ama henüz bisy yok beklemedeyim...

Bir de fal kutusunda bi bölüm var "başkası için baktırıyorsanız lütfen bu bölümde o kişinin isim,doğum tarihi,cinsiyet ve sorusunu belirtiniz" diye. Bu ne demek tam olarak yani ben kahvemi içip o kişi niyetine kapatıp onun adına mi baktirmis olucam yoksa yine kendi falimi sırf o kişi ile ilgili şeyler öğrenmem için göndermis olcam bilen/deneyen bilgi verebilir mi?

Kızlar bana değil, bir arkadasıma çıktı tarihleri
Melek Üstün vve Neşe Eraslan..
Görüşeceksiniz arayacak dediği tArihlerde aynışarını yaşadı

Bana gelince bana Meleğin verdiği tarihte olaylar oldu, yani aslında ben tarihe takılmıyorum örneğin barısacaksınız deniyor ya barısmıyorsun ama muhakkak aranda bi iletişim oluyor gibi düşünün.
Bana bazen ağustos diyorlardı temmuz sonu diyorlardı yazma yazmazsan temmuzda gelir dediker ben rahat durmamıstım. Simdi 20 gındur yazmıyorum falları test edicem bakalım çıkacakmı

X