Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...amuk-ipligine-bagli-iliskiler-bitiyor.933742/
linkini verdiğim konuda bakın ne yazılmış.

Falcıların haziran sonunu bekleyin demeleri bu yüzden olabilir mi acaba? 22 hazirandan sonra ilişkilerin bazısı bitecek bazısı da daha güçlenecekmiş.....

Alıntılıyorum:

Son bir aydır ilişkinizde abuk subuk nedenlerden dolayı kavga ediyor musunuz?
Minnacık olaylar kocaman olup büyüyor mu
Daha önce fark etmediğiniz huyları şu an gözünüze çok mu batıyor
size hiç davranmadığı kadar kötü mü davranıyor
kendinizi sanki gri bir sisin içinde gibi mi hissediyorsunuz
yorgun, vazgeçmiş ve ne yapacağınızı bilmez halde misiniz

Korkmayın Haziran'la beraber bu süreç bitecek. Sevgili Mars şu an ilişkileri epeyce bir zorluyor. Bu süreçte bitmesi gereken bütün ilişkiler, ortaklıklar bitecek. Üzülmeyin ama bitmesi lazım ki yeni şeyler olsun. Yani bu bitişlerin hepsi hayırlı. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın eğer o ilişki kaderinizde yoksa bitecek maalesef.

Ama bu kavgadan gürültüden sağ salim çıkarsanız, ilişkiniz taş gibi yerine oturacak. Birbirinize daha çok bağlanacaksınız. O yüzden bu aralar bunları yaşıyorsanız, özellikle ikizler ve yay burçları. Sadece sakin olun ve bekleyin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...amuk-ipligine-bagli-iliskiler-bitiyor.933742/

Falcıların haziran sonunu bekleyin demeleri bu yüzden olabilir mi acaba? 22 hazirandan sonra ilişkilerin bazısı bitecek bazısı da daha güçlenecekmiş.....

Alıntılıyorum:

Korkmayın Haziran'la beraber bu süreç bitecek. Sevgili Mars şu an ilişkileri epeyce bir zorluyor. Bu süreçte bitmesi gereken bütün ilişkiler, ortaklıklar bitecek. Üzülmeyin ama bitmesi lazım ki yeni şeyler olsun. Yani bu bitişlerin hepsi hayırlı. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın eğer o ilişki kaderinizde yoksa bitecek maalesef.

Ama bu kavgadan gürültüden sağ salim çıkarsanız, ilişkiniz taş gibi yerine oturacak. Birbirinize daha çok bağlanacaksınız. O yüzden bu aralar bunları yaşıyorsanız, özellikle ikizler ve yay burçları. Sadece sakin olun ve bekleyin.
E bu durumda herkese aynı şeyi söylüyor olmazlar mı? Mayıs ayında da bir retro ve geri dönüşlerden bahsetmişlerdi astrologlar ve ben akrep burcuyum ısrarla hepsi akreplerin ayrıldıkları sevgilileri dönecek diyorlardı dönmedi mesela mayısta. Buna dayanarak yorum yapıyorsa falcılar benimkinin geri dönüşü yalan oldu:KK12:

E bu durumda herkese aynı şeyi söylüyor olmazlar mı? Mayıs ayında da bir retro ve geri dönüşlerden bahsetmişlerdi astrologlar ve ben akrep burcuyum ısrarla hepsi akreplerin ayrıldıkları sevgilileri dönecek diyorlardı dönmedi mesela mayısta. Buna dayanarak yorum yapıyorsa falcılar benimkinin geri dönüşü yalan oldu:KK12:
bence sizinkiler geri döneceği için öyle yazmıştır, dönmeseydi dönmeyecek yazarlardı. sonuçta bu tarihlerde bir şekilde bir dönüm noktası olacak ama falda olumlu ya da olumsuz olduğunu görebilmiş olabilirler...

bu arada buradaki yorumları okuyunca dayanamayıp ben de az önce esmanura baktırdım, biz de sevgilimle ayrıldık gibi yani anlayamadım görüşmüyoruz... olumlu bi şeyler söyledi ama hayırlısı... inş çıkar.

Kızlar güncelleme yapmaya geldim, evet Beril e fal attım. Dedim neymiş bu bir bakayım. Öncelikle enerjisi çok güzel, oldukca uzun ve özenli size özel oldugunu hissediyorsunuz falın. Bana olumlu konuştu ama içi boş değildi. Yani olumlu yaklaşımı hoşuma gitti açıkcası.. Umuyorum verdiği tarihlerde tutar. Verdiği özen uzun detay analizler ve olumlu enerjisinden dolayı Beril i çok sevdim. Bu arada Damla bana 14 hazirana tarih vermişti görüşeceğiz diye bu patladı kızlar. Birde bir arkadasım var ocakta ve şubatta attıgı falları okuduk, onun suanki hayatını anlatır nitelikte pek çok şeyi bilmişler. Eski sevgilisiyle olmayacagını söylediler ona mesela.. Hayatında konustugu kisiyle daha yakın enerjide olduklarını ve o kişiyle yakınlaştıkca eski ilişkisinin enerjisinin biteceği yazılmış. Suan arkadasım o yeni kişiyle beraberliğe başladı ve dedikleri gibi zamanla oldu zamanla digerinden iyice koptu cocuk onu bırakmadı üstelik.. Ve bu arkadasım 2 sene cıktı o dediğim cocukla, yani bayagı seviyor ve emek veriyordu. Birde kızlar o cocugun 11 gün içinde yazacagını söylemiş Efsunlu, cocuk 11. Günde yazmıştı arkadaşıma. Yani toparlayacak olursak Damlanın ilk baktıgı fal bana tutu yüz yüze geliceğimiz tarih ve gelişme konusunda. Keza Neşe Eraslanın Ocakta baktığı ve Mayıs ayı için söylediği inanılmaz öngörüler harfi harfine tuttu. Mayısta işe gireceğimi erkeka rkadasımla aramın acık olacagını iş yerinde bir bayanın renkli gözlü bana yardımcı olacagını ben mayısta işe girdim o bayanda bana yardımcı oldu ve evet biz ayrıydık. Yani cok sasırtıcı oldu. Damlanın 2. Baktığı fal tarihi 14 hazirandı bu tutmadı. Efsunlununki de tuttu ilk baktığı. Bu aygelismeler olacak dedi damlanın ilk falı gibi tuttu. Ondan sonraki iki falımda biri haziran digerine temmuz ayı demiş barışma için. Cok etkili değildi efsunlu bazen sıkılıyor gibi faldan. İmparatoriçeye baktırdım, kendisi analizde başarılı ama diger ucuz fallarla ayıran pek özellik göremedim. Bu özelliği Beril de hissediyorsunuz mesela. Beril favorilerimden oldu. Enerjisi benimle uyustu ve yükseltti beni. Falının özenli olusundan kaynaklı olabilir. Ha birde kahve falına portakal adında yeni yorumcu katılmış, haberniz olsun kızlar haha :) denersem yazarım:):)

Alıntılıyorum:

Ay benimki ikizler burcu. Korktum şimdi. Aynı şeyi atrolog zeynep turanda yazmış ikizler için.. Ya tamam ya devam diye. Zaten biz artık son demlerdeyiz. Ya gercekten bitcek yada barısırsak gercekten cok saglam olucak bende barısırsak sayet öyle olur diye düsündüm ama terside olabilir :KK43:

Ay benimki ikizler burcu. Korktum şimdi. Aynı şeyi atrolog zeynep turanda yazmış ikizler için.. Ya tamam ya devam diye. Zaten biz artık son demlerdeyiz. Ya gercekten bitcek yada barısırsak gercekten cok saglam olucak bende barısırsak sayet öyle olur diye düsündüm ama terside olabilir :KK43:
Esmanur noldu canımm?? bn ona iki tane baktrdım da

orda genel olarak kim iyi sana hep çıkan hangisi?
Canım uzun yazmamın sebebi o, yani genel olarak su kesin tutuyor diyememem. O yüzden ayrıntılı yazıyorum ki taktir sizin olsun sonucta para veriyorsunuz bu mutlaka iyi baktır diyemem. Genel olarak bilen var sonradan tutmayan, yada ilk begenmediğim ama sonra bakınca falı tutmus olan vs var. Bu isimler benim için Tarihsel olarak gelecek tutan Efsunlu Damla Neşe Eraslan oldu. Fallarını begendiklerim İse Henüz gelecek gelmedi tarih olarak ama analizleri doğru Melek Üstün ve Beril. Kişiden kişiye değişir ama tabi o yüzden yazdıklarımı okuman kararvermen acısından daha doğru olur canım

Canım uzun yazmamın sebebi o, yani genel olarak su kesin tutuyor diyememem. O yüzden ayrıntılı yazıyorum ki taktir sizin olsun sonucta para veriyorsunuz bu mutlaka iyi baktır diyemem. Genel olarak bilen var sonradan tutmayan, yada ilk begenmediğim ama sonra bakınca falı tutmus olan vs var. Bu isimler benim için Tarihsel olarak gelecek tutan Efsunlu Damla Neşe Eraslan oldu. Fallarını begendiklerim İse Henüz gelecek gelmedi tarih olarak ama analizleri doğru Melek Üstün ve Beril. Kişiden kişiye değişir ama tabi o yüzden yazdıklarımı okuman kararvermen acısından daha doğru olur canım
efsunlu iyi diyorlar hep neşe için bir arkads kötü dedi tarottaydı sanırm

efsunlu iyi diyorlar hep neşe için bir arkads kötü dedi tarottaydı sanırm
Neşe çok garip ona attıgım hiçbir faldan memnun kalmadım garip yanıda o, yani harika tuttu demedim. Başıma şu geldi ocakta erkek arkadasımla aramız gayet iyiydi. Tabi o zaman ara sıra baktırıyorum fal.. Öylesine fal atmışım 1 ocakta neşeye. Mayısta ayrı olcagımızı aramızı mesafeli gördüğünü bunun süreç olduğunu benim işe gireceğimi falan yazmış. Ama ne ayrıntılar.. Ee haliyle o zamanda burun kıvırdım bu ne biçim fal diye. Gel görki ayrıldık biz ben basladım fal atmaya sürekli. Eski fallarımı okuyayım bir dedim, şok oldum haliyle.. Gerçelten işe girdim gerçekten dediği ayrıntıları yaşadım neşe ya gerçekten büyük salladı ve büyük tuttu yada içinde gerçelten cevher var. O balılan falı saklasın arkadasın ekran görüntüsü alıp nolur nolmaz :):)

Neşe çok garip ona attıgım hiçbir faldan memnun kalmadım garip yanıda o, yani harika tuttu demedim. Başıma şu geldi ocakta erkek arkadasımla aramız gayet iyiydi. Tabi o zaman ara sıra baktırıyorum fal.. Öylesine fal atmışım 1 ocakta neşeye. Mayısta ayrı olcagımızı aramızı mesafeli gördüğünü bunun süreç olduğunu benim işe gireceğimi falan yazmış. Ama ne ayrıntılar.. Ee haliyle o zamanda burun kıvırdım bu ne biçim fal diye. Gel görki ayrıldık biz ben basladım fal atmaya sürekli. Eski fallarımı okuyayım bir dedim, şok oldum haliyle.. Gerçelten işe girdim gerçekten dediği ayrıntıları yaşadım neşe ya gerçekten büyük salladı ve büyük tuttu yada içinde gerçelten cevher var. O balılan falı saklasın arkadasın ekran görüntüsü alıp nolur nolmaz :):)
aynen fal bu inanın baktırdıkça baktırası geliyor :KK70:

Esma bana tarih verdi bir katina birde kahve baktırdım katinada ay sonunda sana açılacak dedi kahvede de bir ay sonra sana açılacak dedi.. yalnız ikisinde de toplu biyerde cafe gibi biyerde dedi biz onla aynı partide çalışyrz toplu yani ve onun hakkında katina da lider ruhlu kahvede aslan burcu dedi aynen aslan burcu ama tarihi tutar mı bilmiyorum ve bu hoşlandığmdan bir önceki hoşlandğmı bildi seni çok yıpratmış dedi soru bölümnde sordum eski sevdgm nasıl biri diye o da uzun boylu renkli gözlü dedi doğru ve ne olacak ki onla dedim o da seni istememiş bu küçüksn diye ama şuan pişmn sana dönecek dedi ve bu falcının bunu demeden bikaç hafta önce onla standtta karşılştık gidiyordu birden döndü bana baktı baya yarım saatten fazla bekledi orda.. baya bildi bnde ama önemli olan gelecek :KK70:

Arkadaşlar merhabalar;
ben de ilk defa burdaki yazıları görüp fal baktırdım, efsunluya :) yani benle ilgili dediklerini pek anlamadım biraz genel olmuş ama tam tarih filan vermiş inşallah diyelim, ama benle ilgili dedikleri tutmamış :)
Şimdi bir de merakımdan efsuna kahve falı baktırıcam onun için de güzel şeyler söylenmişti çünkü yine yormumu yazarım.

Söylediğiniz isimlerden Neşe, Damlayı bulamadım nedense sitede :/

X