Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

Kizlar bende sayenizde bu siteyi buldum ve bugün hemen ilk defa fal baktirdim ama cok kötü falciyi secmisim ve cok sinirliyimm
Gizemli Peri ye baktirdim ve aynen sunu dedi "önceki baktigim falindada bu esmer erkek vardi...." oysaki daha önceleri bana hic bakmamistiki. Tabi soru bölümünde yazdim ona beni biriylemi karistirdiniz acaba diye. Cevabi biliyormusunuz neydi? "Birine benzettim seni ama telve sonucta sana göre cikmis öyle yorumladim rahat ol hayatim" diye. Ayip ya sasirdim insan bi özür diler yada birseyler söyler. üstelik 10 tl verdim. Neyse haberiniz olsun istedim

Fal iadesi iste bence canm 10 lira az mı sanki!!!

Hepimiz aynı dertten müzdaripiz, banada haziran ve temmuz başı deniyor sürekli. Bişey dicem neşe bana ocakta baktığı falda herşeyi bilmiş çok şaşırıdm mayısta yogun sekilde işe giriceksin sevgilinle ayrı olacaksın bu dönemde ama sonradan barısacaksınız falan iş yerinde renkligözlü bi kız olcak falan demiş gerçekten bunları yaşadım calıstım yogun sekilde ayrıldık galan cok sasırmıstım cidden bunlar ocakta bakışmıs alelade bi falda çıkmasına. Ama sonra hiç tatmin edici olmadı kaç kez denesemde

Yavrucum hemen sorun bildir den sorun bildirmelisin kredi iadesi yaparlar hemen bana böyle dedi diye hemen geri iade yapıyor fal kutusu sorun cıkarmıyor

Ya kızlar bu neşe eraslan şaka gibi gerçekten, ocakta baktığı fal efsane şekilde tutmuş bana inanamazsınız. Ve cok alakasız herseyi bilip ayrılcagımızı falan bilmiş garip şekilde ama sonradan farkettim o zaman önemsememişim. Ne olur be olmaz ekran görüntüsü alın çıkar mıkar. Sonra baktırdıklarımıda yine her zamankigibibegenmedim

Simdi süphelenmeye basladm ya hepimize oyle mi diyorlar acaba?? bana da hep haziran sonu temmuz başı şeklinde tarih vermsler ve o kadar da dedim yani geri donus olmayacaksa olmayacak deyin bende umutlanmayım faln diye ama cikmasa yazmazdk diyorlar. Bir de canm ben zaten sana soyledikleri cikti diye onu tercih ettim bana sadece aclmlari gondermis ve konudan alakasz birkac yorum yapms parama yazk oldu acaba memnun kalmadm desem iade ederler mi falimi?

Ederler bitanem bana defalarca kez edildi bildirebilirsin gönül rahAtlığıyla valal bemde diyorum söyleyin dönmeyecekse diye ama kul hakkına girmeyşz neyse o diyolar. Ama bazı tarihleride tuttu şimdi yalan değil. Sizin ayrılığınız düzelmicek kadar kötümü özel değilse sormak istedim. Yani banada hep olumlu cıkıyor ama eger herkese aynı diyolarsa üzülürüm

Yani tatlım benim acmdan mümkün değil birleşmemiz. Onun geri döneceğini de sanmiyorum coktan baskasiyla bir iliskiye baslamstr bile. Ama surekli o geri donecek seni aşkına ikna edecek ve eskisinden daha saglam olacak diyorlar. Bu ay sonuna kadar ckmazsa soyledikleri ben kesin olarak fal baktrmam bi daha.

Kesinlikle kuzum aynen öyle yüz yüze dahil online da olmak üzere her yerde aynı laf dönüyor bende de dediğin gibi çıkmazsa bu fal muhabbeti benim içinde bitmiştir allah sonunuzu hayretsin günahlarımızı affetsin

Kizlar dün Melek Üstüne Katina baktirdim
güzel bakti uzun süredir yanliz oldugumu bildi ve nedenlerinide detayli bir sekilde bildi.
Sonra Temmuz ayinda biriyle tanisacakmisim onunla evlilik olabilirmiss.. Haydi bakalim

Esmanur'u da ben hiç beğenmedim, bot falcı gibi bakmış. Birbirinden alakasız, genel, içi boş cümleler. Yani kısaca bakmamış. Belki gününde değildi şimdi günahına da girmeyeyim.
Efsunlu'yu ben de beğendim, fena değildi sanki.

Aminn:) Ben ay sonu burada gelismeleri yazacağım şimdilik beklemedeyim. Baktran herkes tutup tutmadigini yazsn kızlar. Hakkmzda hayrlısı.

Kızlar dün kalan kredilerimlemert göktürk e atmıştım binnaz ablada asla dönmeyecek ama yıkılacak pişman olacak ama sen başkasıyla tanışacak ve onunla olacaksın kısa sürede dedi. Sabah sabah bozulan moralimi siz düşünün. Şu binnaz ablayıda siliyoum herkes farklı telden caldı orada bana

Ay inanmiyorum okurken ben bile kötü oldum. Böyle mi söylenir ya...Binnaz ablada hic baktrmadm ama cok iyi yorumlar okumamstm onunla ilgili. Caresizlik insana neler yaptiriyor ya

Ay inanmiyorum okurken ben bile kötü oldum. Böyle mi söylenir ya...Binnaz ablada hic baktrmadm ama cok iyi yorumlar okumamstm onunla ilgili. Caresizlik insana neler yaptiriyor ya
Düşen yüzümü çekilen enerjimi sen düşün. Ya doğruysa düşüncesi hele ne hale sokuyor insanı. Sildim uygulamayı

Düşen yüzümü çekilen enerjimi sen düşün. Ya doğruysa düşüncesi hele ne hale sokuyor insanı. Sildim uygulamayı
Hiiiç ciddiye alma canm.Bak ben erkek arkadasmla ilk ayrldgmda fal sepetinde Medyum Gizem diye bir kadına baktrdm. Asla donmez o yolunu cizmis cok mutlu vs. dedi ama ustunden bir ay bile gecmeden erkek arkadasm barsmak istedigine dair mesaj atti bulusmak istedi. Yani yanilabiliyorlar ve cogunlugun soyledigi cikiyor genelde.

Ay inşallah dediğin gibi olur. Kaç ay oldu sizin yani hiç gelişme yaşamadınızmı. Ne kdarlık bir beraberlikti

Ay inşallah dediğin gibi olur. Kaç ay oldu sizin yani hiç gelişme yaşamadınızmı. Ne kdarlık bir beraberlikti
İnşallah canım. Cok uzun degildi bizimki 5 ay sürdü ama git gelleri hic bitmedi surekli barsacak gibi oluyorduk ama bir seyler ters gidiyordu bir araya gelemedik yeniden. İki aydr hicbir sekilde iletişim kurmadım onunla.Ben ne olursa olsun pişmanlıgını gormek istiyorum bana cok hakszlk etti. Yoksa asla affetmeyecegime dair söz verdim kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…