Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

Yildizname ama kart falı sonucu gonderdi aĺakasız bu arada yazilari tam okursanız bir anlam cikartabilirsiniz iyi fallar

Kızlar bu falların hepsitarot ve katina söylemiştim. Bu arada dün melek üstünefal baktırdım. Tek kelimeyle analizleri harikaydı.hattafal kutusunda attıgım en iyi fallardan biriydi. Kadının gerçekten kafa yorarak ve bana özel yazdıgını acayip hissettim. Kalıp hiçbir cümle yoktu 8 lira kızlar kresi kartına 7ye geliyor ben katina attım. Deneyindetim

Yildizname ama kart falı sonucu gonderdi aĺakasız bu arada yazilari tam okursanız bir anlam cikartabilirsiniz iyi fallar

Canım fala sorun bildir derim. Kredi iadesi yapıyolar bi kere benimde başıma geldi benim falımla başkasının falının iletisi karışmıştı. Bazen oluyoinsanlık hali deyip geçtim bende ama ikinci bakışında cok özveriliydi ben bunu derin sezende yaşamıştım. Hepsinin verdiği bi tarh var yorumlmak için onlrı bekliyorum kızlar çıkcakmı diye bana ocakta baktıgı fal mayısdedi mayısda çıktı neşe eraslanın mesela. Bu gecen ay icinde verilen tarihlerde görüşmemiz oldu dedikleri gibi yani pembe tablocumu bilmiyorum ama yüz yüze baktırdıklarımşa aynı seyler söylemeleri hemen hemen o zaman kafama yatıyobide iki üç tarih bende cıkınca fal kutusunda ya enerjim tutuyo yada bi sekilde yasıyorum. Genel itibariyle analizleri iyi bide falcıları belli baslı zaten cok secenek yok

Canım esmanur hakkinda ne dusunuyorsun ben o sitede hic fal baktrmadm. Ayrica katina mi baktirdin? Dikkat ettim hepsi tarih vermisler genelde sen ne zamn barisirz seklinde bir soru mu sormustun?
kızlar merhaba ben de sevgilimden ayrıldım hala çok özlüyorum ama hiç dönüş olmadı. Beklemek de istemiyorum artık beni sildiyse. Bana tarih verebilecek geleceğe yönelik tahmin edebilen birini önerir misiniz?
Esmanur ya da melek üstün diye düşündüm ben. Şu ana kadar da hep kahve falı baktırdım. Katina nasıl oluyor? Katina mı kahve mi benlik sizce :) yardımlarınızı bekl

binnazdan umut ışık, ece gülen e sakın baktırma umut hep tarih veriyo birde aşağılar gibi konuşuyo soru sorunca ama tarihi fos çıkıyo

Canm ben esmanura baktrdm. Dört fal baktırdım en iyisi oydu diyebilirim. Bana soyledigi birkac sey cikti.Ama tam olarak ne acak diye ay sonunu bekliyorum diyeyim...Bugün melek üstüne de baktrmayi dusunuyorum...Bu arada katina falları aşk hayatı icin daha net bilgiler veren bir fal cesididir.

canım ya benim kredi kartım yok sadece banka kartım var ama şuan içinde para yok nasıl yapıcam ne falı bakıyor ve ne kadar ücreti bana yardım eder misin??

canım ya benim kredi kartım yok sadece banka kartım var ama şuan içinde para yok nasıl yapıcam ne falı bakıyor ve ne kadar ücreti bana yardım eder misin??
Benimde kredi kartm yok canm mobil odeme yapiyorum.Tl yukleyip telefon numaramla yapiyorum odemeyi

Canım sen siteye hiç girmedin galiba. Bak orada her falcının baktığı fiyat yazıyor. Sen 10 tl yükle. Esmanur katina falını sec ya da Melek Üstün ikiside aynı fiyat galiba. Sonra odeme sekillerinden mobil odemeyi sec. Telefonuna gelen odeme mesajini onayla.Hepsi bu kadar. Umarim anlatabilmisimdir.

anlatabildin canım bu tellerde vergi işlemi sıkıntı 10 15 lira yüklüyorsun 4-5 lira kalıyor biraz daha biriktireym sana ne çıktı mesela falda dedikleri çıkıyor mu

Katina için ne bilgisi vermem gerek sevgilim yok sevdiğim var

Esmanur a bugün hem kahve hem katina attım çok şey bildi

Bugun siz esmanuru begendiniz diye attım o kadar berbat baktıki üstüne özür dileyip tekrar baktı bakmaz olaydı üzüldüm parama

Kızlar bana efsunlunun dediği çıktı bride damlanın yüz yğze gelecek konuşacaksınız dediğinde oldu bunlar ama henüz barışmış değiliz herkes haziran sonu diyor hala

Baska denedikleriniz var mı bayanlar bende esmanuru begendim
Ben Neşe Eraslana baktrdm bugün berbat. sadece kartlarn acilimini yazms ne yorum yapms ne bisey. en kotusu oydu benim icin. Deniz İmralıya da attm o da iyi gibi geldi. Esmanura kahve falı attm katina da haziran sonu bulusma olacak eski sevgilinle demisti simdi bir bucuk aya kadar diyor. Ben beklemekten ve fal atmaktan vazgectim hepsi fos cikacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…