• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal hakkında bir takım sorularım ?

aslikanmz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
1
0
1
28
Bayanlar merhaba. 6 Senedir profesyonel olarak fal bakıyorum.Tarot,kahve,su,aşk,yıldızname olarak.Adımı nasıl duyurabilirim? İnstagram sayfası açtım ama birşey göremedim.Çevremde baktıran kişiler var ama evleneceğim için para biriktireceğim bir an önce ilerlemem lazım.Çünkü kendim kadar iyi falcı tanımadım. Napabilirim?

Bayanlar merhaba. 6 Senedir profesyonel olarak fal bakıyorum.Tarot,kahve,su,aşk,yıldızname olarak.Adımı nasıl duyurabilirim? İnstagram sayfası açtım ama birşey göremedim.Çevremde baktıran kişiler var ama evleneceğim için para biriktireceğim bir an önce ilerlemem lazım.Çünkü kendim kadar iyi falcı tanımadım. Napabilirim?
İnstagramda takipçi siteleri var. Örnek veriyorum takipetkazan gibi sayfalar birini etsen diğerleri de çıkar. Onlarım paylaştığı gönderileri beğen zatek takipçi yağar sana. Bunun dışındada çevrenin adını duyurması lazım..

Merhaba, size fal baktirmaya gelenlere "memnun kalirsan arkadaslarin senin referansinla gelirse 50tl yerine 40tl'ye bakicam" gibi kampanyalar yapabilirsiniz. Bir de surekli musteri kazanmak icin, 1 ay sonra tekrar gel, sana 40tan bakicam vb kampanyalar hep ise yarar. Ama kulaktan kulaga bu isler maalesef

İlk falı bana bakarak adınızı duyurabilirsiniz :KK48:

Back
X