Fal baktırmak isteyenler :))

teşekkür ederim canım ellerin dert görmesin:122:

çok iyi kalplisiniz. gerçekten de samimiyetimle söylüyorum. fal bakanlar hep nazlanırlar. sen kendiliğinden talip oldun. ben de baktırmak istiyorum.
koyu kahve saç
buğday ten
kahverengi göz.
boşandım bir süre önce. bir süredir ilgilendiğim birisi var ama platonik. aynı sektördeyiz.
ne olacak benim halim?

Hadi bende tarot isteyeyim bari :)

genel olarak ben,oğlum ve eşimin iş hayatıyla ilgili bakarsan sevinirim canım şimdiden teşekkürler..
esmer ve siyah saçlıyım

:)

Eşinizin iş hayatı bir süre daha aynı görünüyor, değişiklik görmedim ama çabalarının takdir edildiği bir dönemde, gelecekte bu övgüler önünü açacaktır.

Sizin için hep olumlu kartlar açıldı. Mutlu ve huzurlusunuz.

1-2 ay içinde misafir üstüne misafir gelecek evinize hazır olun derim ben

Oğlunuz için de hep güzel şeyler çıktı. uzun bir ömrü olacak :)

Tek olumsuz gördüğüm ki olumsuz da değil aslında .

Oğlunuzun yakın geçmişte sağlık açısından sorunları olmuş, yakın gelecekte de bu olabilir dikkat edin :)

ben de çok karışığım ondandır :) çok teşekkür ederim canım,sevgiyle kal.

banada katina bakabilir misin ?
siyah saç siyah göz buğday ten

İlk kart kalp çıktı fazla söze gerek yok bence bu durumda

Bu aralar gerçekten çok mutlusun, gelecek için endişelenme şu anın tadını çıkar.

Şu anda da onu düşünüyorsun, aynı ortamdasınız sanırım hep bir arada çıkıyorsunuz falda.

Senin merak ettiğin onun sevgisi sanırım ya sevgili değilsiniz şimdi senin hoşlantın var ya da sevgilisiniz ama endişelerin var canım.

Ben birinci söylediğimin daha büyük ihtimal olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim.

Falda biraz karışık çıkmış bu durum

Her iki olasılıkta da sadece bekle, senin bir şeyler yapmana gerek yok.

Zaten o cevabını sana kendisi verecek, ben de göremiyorum ne hissettiğini.

Sana karşı iyi, olumlu gelişmeler de olacak ama net bir cevap istiyorsan veremem.

ben kahve göz kahve saç ve beyaz tenliyim kumral da denebilir
uzun zamandır hayatımda var mı yok mu belirsiz biri var ne olacak arayıp devam mı diyecek yoksa tamamen bitecek mi amacı ne
bir de işten ayrıldım iş arama aşamasındayım hayırlısıyla bi yerlerde tekrar işe başlayabilecek miyim
katina tarot herbiri kabulüm ) ayyy inşallah güzel şeyler çıkar :) şimdiden teşekkürler

ay şoktayım hepsi de doğru. canım çok teşekkür ederim.
ilk kart kalp demek çoğunlukla aynı ortamdayız.
haklısın birincisi .
beklemeliyim demek.yarın normal davranıyorum o halde
gelse de söylese cevabını yani bekletmesin beni

mrblarr bende istiyorum bana da tarot bakabilir misin acaba? ne hissedersen ayrıca 11 haftalık hamileyim bebişimle ilgili olabilir şimdiden çok teşekkür ediyorum

Güzel şeyler hissettim, endişelenmenize gerek yok bebek konusunda :)

Sadece sizi çok yoracağını söyleyebilirim, sürpriz sayılmaz bu herhalde.

Kendi sağlığınıza dikkat edin bu aralar,

Maddiyat konusunda endişeleriniz var, ileride çok da zorlandığınızı görmüyorum para açısından.

Fakat 2 ay sonra gibi yeni giysiler ve ya yeni eşyalar alacaksınız fazla olarak.

Eşiniz de iş konusunda beklemediği bir ikramiye ya da maaş artışı yaşayabilir. 3-4 ay içinde.

Ablacim 22.sayfanin ilk mesaji bana aitti sanirim beni gormemissin

bende merak ettiğim için baktım nerde kaldıgına tek tek sayfalardan daha 20. sayfada sıra bana gelmesine 1 kişi kalmısş sabırsızca bekliyorum :)

senden bir ricam olacak bakabilrsen ablama da istiyorum hem katina hem de tarot. aşk ve işle ilgili olarak :)
buğday ten-kahverengi göz-kahve rengi saç teşekkürler şimdiden:))

canım bana da bakabilir misin rica etsem? tarot bakarsan sevinirim yine de bilgilerimi yazayım, gözlerim kahverengi, tenim beyaz, saclarım kahve köpügü.

merak ettigim konu aşk hayatım.

Hayatında bir erkek olduğunu gördüm ya sevgilin ya da uzun bir ilişkiden çıktığın kişi.

Sorunlar olduğunu gördüm, eğer ayrıldıysanız bile bitmemiş bir ilişki.

Beraberseniz inişli çıkışlı bir ilişkiniz var.

Bu illa ayrılıp barışma değil, daha çok kavga ve kırgınlık olarak gördüm.

Biraz sabredersen ama ona boyun eğmeyip, dişlerini gösterirsen daha iyi olur.

Stresli dönemini atlatmış sayılır fakat etkileri onun psikolojisinde devam ediyor, bu yüzden sabretmeli ve alttan almasın.

Alttan alırken kendi hissettiklerini gizle demiyorum tam tersi daha çok neye kırıldığını ona söylemen lazım.

Çünkü kendisi anlayamıyor.

Çok teşekkür ederim canım benim
evet mevlüt yapmayı planlıyorum,oğlumun da ishal sorunu olmuştu
tekrar sağol canım..

Ben daha 32 ci sayfadayimmm :-( ay catliycam meraktan

Son düzenleme:
Canım mesaj attım okursan sevinirim.

tatlım 100 msjım olmadıgı için burdan yazıyorum nolur gör bu msjımı :) 20. sayfadaydım.erkek arkadasım vardı ayrıldık. evet hislerim kuvvetlidir benimde bayagı bi.ayrıldıgım sevgilimle tekrar bulusacakmıyız beni arayacak mı pişman mı evlilik olcakmı gibisinden bir fal istiyorum .ikizler burcuyum yükselenim başak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…