Fal baktırmak isteyenler :))

Kızlar sırayla gidiyorum zaten ben daha 12. sayfada falanım

Bazı arkadaşlar dün mesaj gönderdikten sonra buraya da yazmış o yüzden onlarınki önce cevapladım son sayfalarda.

canım ben de 10.sayfada istemiştim kimyahatunun altında ona bakmışsın ama benimki yok başklarına geçmiş sıra

Topiğin hayırlı olsun canım
Özelden yazdım ben.. Teşekkür ediyorum şimdiden

Ben de 11. sayfadaydım, gözünüzden kaçtı sanırım. :/

İyi geceler. Zahmet olmazsa bana da Katina bakabilir misin?
Saç koyu kumral, göz ela, ten vampir beyazı:)
Sevgiler

Falın çok güzel çıktı canım.

İstediğin kişiyle birlikte oluyorsun ve gerçek bir aşk.

Kendisi de çok iyi kalpli ayrıca.

Eğer hayatında biri varsa ve ya düşündüğün bir erkek varsa bu olacak, eğer kimse yoksa çok yakın zamanda biri hayatına giriyor ve gene çok kısa zamanda sevgilin oluyor. Sevgili kartında çıkmış düşün yani

Gelecekte biraz aşk konusunda üzüldüğün bir dönem olacak.

Boş yere kendini üzme, mucizeler beklemediğin zamanda gerçekleşir hep aklında tut.

Eskilerden biriyle bir yerde karşılaşma durumu olacak.

Bunların dışında gördüğüm tek şey mutlu olduğun :)

pupiqq canım bakmıştın bana ama bu eski sevgilim bkmdeki oğuzhana benzeyen hep fallarımda evlilik kartlarında o çıkıyor o beyaz tenli ela gözlü kahve saçlı ama ben onu istemiyorum çünkü beni aldattı ve hala o kızla sevgililer ve beni aslında hiç sevmediğini düşünüyorum bu gördüğün kişi o mu canım? :44:

Kızlar sırayla gidiyorum zaten ben daha 12. sayfada falanım

Bazı arkadaşlar dün mesaj gönderdikten sonra buraya da yazmış o yüzden onlarınki önce cevapladım son sayfalarda.

ben 6.sıradayım orda fiziksel özelliklerimi yazmıstım tatlım, gece senin ben yatıyorum mesajından hemen önce yazmıstım iş, gelecek ask sosyal cevre hakkında hakkında istiyordm ama sanırım yorumlamıcaksın benden sonra cogu kişiyi yorumlamıssın neyse yogunsun ztn kolay gelsin cnm

Yorumun için teşekkür ederim canım.
3 yıldır bi birlikteliğim var senin gelecekte karşına çıkacak erkek tarifine uyuyor kahverengi gözlü koyu saçlı ve evlilik düşünüyoruz.
Rica etsem onun adına da katina + tarot bakar mısın
Katina için kahve gözlü, beyaz tenli, kahverengi saçlı
Tarot içinse iş hakkında yorum istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

merhabalar bana da bakarmısınızzz.kahverengi saçlı yeşil gözlü ve beyaz tenliyim.Evlilik gözüküyomu acaba kısa zamanda ve benim için iyi olcak mı:S

Evlilik kartı çıkmamış, ciddi boyutta ilerleyen bir aşk gördüm.

Evliliğiniz de gerçekleşecek ama kartı çıkmadığı için bir süre vermem yanlış olur.

Sizin için iyi olduğu konusunda şüpheniz olmasın.

canım 12. sayfadayım demişsin de ben 9. sayfanın en başında söylemiştim sanırım beni de atladın :/

tatlımm sen fal baktırmak isteyen varmı dicendee istemeyen mi olcak :))) bana da bakarsan çoook sevinirim aşk hayatımla ilgili katina falı aç tatlım tenim beyaz saçım orta kahve gözlerim kahverengi çok teşekkür ederim şimdiden

Topik hayırlı olsun pupiqq cim
Normalde fal olaylarına pek girmem ama nedense sana yazasım geldi his diyelim
Bende kahverengi saçlı kahverengi gözlü ve esmerim.. Bu katina için..
Birde tarot istiyorum mümkünse iş hakkında.. Şimdiden sağol canım kolay gelsin :)

Merhaba,

Güzel bir bağ kurmuşsunuz sevgilinizle.

Hayatınızdaki çoğu yeri o dolduruyor, tabi onun da aynı şekilde.

Geçmişte bir tartışma neticesinde ikinizde kırılmışsınız.

Bazen kırgınlıkları içinizde tutmak yerine karşı tarafa söylerseniz daha iyi olur.

Belki bunu sevgilinizle konuşabilirsiniz, ilişkiniz için faydalı olur, kırgınlıklar gider, soru işaretleri silinir.

Sevgiliniz şu an sizinle ilgili olmayan bir konuda sıkıntıda değilse bile çok yakın zamanda girecek.

Büyük bir ihtimal maddiyatla ilgili bir konu.

İlişkinizle ilgili olumsuzluk yoktu zaten falda o yüzden işe geçeyim.

Kariyerde yükselme var 1 ve ya 2 yıl içinde.

Bunun öncesinde de işle ilgili gene güzel gelişmeler var, prim ve takdir, övgü gibi,

Yeni bir işe girmek de olabilir şu an işiniz yoksa.

Kızlar sayfaya göre gidiyorum ben tek tek değil yani. Atlamıyorum merak etmeyin sadece hızınıza yetişemiyorum

Çünkü katina 27 kartla, tarot 39 kartla açılıyor. Ben bunları açıp da buraya yazana kadar baya zaman geçiyor haliyle

Sivridil canım seninki sayfa 22nin sonunda cevabı.

Canimmm cook tsklerrrr gercektennn yaaa coook sagolll
zahmet olmazsa birde esime
bakarmisinnn canimm simdiden tskler
saci siyah
gözü kahverengi
teni kumral

atlamamışın beni pardon daha bi kişiden sonraymışım 11.sayfadasın bebek..şimdiden çoook sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…