Fal baktırmak isteyenler :))

pupiqq bana da katina bakacaktın canım 6. sayfada yazmıştık ya :)

kumralım kahve gözlerim beyaz sarı ten rengim var

Aşk konusunda ; esmer bir kişi olacak. Olursa ciddi ve evliliğe kadar giden bir ilişki.

Bu erkek sana geldiğinde dikkatli davran canım, ani tepkiler verme ona karşı ya da çok fazla kendi duygularını gösterme.

Kaçan kovalanır hesabı bir olaya asla girişme, hem yakın hem uzak ol sadece.

Çünkü bu erkek ne kovalamayı seviyor ne de anında çözebildiği kızları.

Eğitimde yolun açık, engeller yok değil ama bunların üzerinden atla.

Her gördüğün engelde acaba ? yapamam gibi düşüncelere kapılıp kendini üzmez, cesaretle üstüne doğru gidersen aşılmayacak dert değil.

Çaba harcıyorsun, yoruluyorsun ama karşılığını da alacaksın.

çok teşekkür ederim.kafam dahada karıştı.hiç de öyle aldatacak gibi durmuyor ama erkek milleti işte belli mi olur

kuzum ben de istiyorum, kahverengi gözlüyüm, beyaz tenliyim hatta resmimde var yeni hayat sayfasında

merhabalar , eğer zahmet olmazsa bana da bakar mısın :)
aşk konusunda,
saç rengim siyah , ela gözlü ve beyaz tenliyim
şimdiden teşekkürler

Canım merhaba :)

İlgisi var ama şu an bunu düşünmüyor, kendiyle alakalı bir sıkıntısı var. Yakın çevresindeki birinin hastalığı olabilir.

Kesin söyleyebileceğim tek şey kafasının karışık olduğu.

Bu erkekle sevgili olacaksınız fakat bu yakınlarda sana bu konuyla ilgili kötü bir haber gelebilir,

Onun davranışlarıyla ilgili olumsuz düşüncelere kapılıyorsun.

Sen her zaman nasıl yaklaşıyorsan ona öyle yaklaşmaya devam et, bırak o kendi sorunlarını aşıp sana gelsin.

Zaten sonrası çok parlak görünüyor.

pupiqq bana da katina bakacaktın canım 6. sayfada yazmıştık ya :)

kumralım kahve gözlerim beyaz sarı ten rengim var

Canım kusura bakma arada kaçırdıklarım oluyor.

Şu an aşk konusuna olumsuz bakıyorsun, istememek manasında değil ama sanki bazı tavırları olumsuz algılamaya meğilli bir dönemdesin.

Eski erkek arkadaşlarından biri ayrılığınız konusunda cok vicdan azabı çekiyor, geri dönecek cesareti bulsa hiç beklemeyecek.

Falda hiç erkek kartı çıkmadığı için hayatındaki kişinin özelliklerini veremiyorum, fakat aşk için ne dilersen o olacak.

Çok karışık çıktı falın.

Hayatında biri var gibi yok gibi, ne desem bilemedim.

Hem senin yanında hem değil buna da hiç anlam veremedim.

ya dengesiz ya da emin olamıyor bazı şeylerden :26:

çok teşekkür ederim.kafam dahada karıştı.hiç de öyle aldatacak gibi durmuyor ama erkek milleti işte belli mi olur

canım aldatmıyor zaten içinde bir fesatlık olmadan aklı karışıyor :)

Ayy nasıl anlatacağımı bilemedim.

Aldatma niyetinde olmayıp başka bir kızla konuşması gibi düşün

kahverengi göz(koyu), koyu kahve saç, buğday ten. aşk falı bakabilirisin canım

Yeni bir aşk görünüyor, senin çaban ve isteğine bağlı olarak gelişecek.

Şu anda devam eden bir ilişkin var ya da eski ilişkinin kalıntıları bugüne kadar kalmış.

Aşk hayatında 3.kişilere dikkat et canım.

Çünkü çok çabuk nazara geliyorsun, içi kötü olmayanlar bile senin onlara aktardıkların kadarıyla bile nazar değdirebilir.

O yüzden fazla bahsetmezsen daha iyi olur.

Ben sürekli yeni ilişki kartı gördüm ama sanki geçmişin veya bugünün etkisinden de kurtulamamışsın :26:

Şu an birlikte olduğun biri ve ya unutamadığın, unuttuğun halde ahın olan biri mi var acaba ?

ellerine sağlık canım ya
nerdeyse hepsi tuttu

evet çok nazara geliyorum
evet çok bahsediyorum
ahım olan biride var
sevvgilim yok ama hoslandıgım biri de
çok basarılı bi fal teşekkür ederim

pupiqq katina falı için teşekür ediyorum.O an sanırım eskiyi düşünüyordum daha çok.ilk önce onu kafamda bitirmek için belki de..Bitirmek derken bile kıyamıyorum ona..Ama yeni kişi hakkında bir yorum yapmamışsınız sankiOnu da merak ediyorum..Bir de o bilgilerden tarot falı baksanız.Eski kişinin kendisi için de bir baksanız,merak ediyorum onun halini de.Hayalindeki tipe uygun olmadığım için çok kararsız kalıp beniz üzmüştü.Hayalindeki tipi bulup mutlu olacak mı ki

Son düzenleme:

Fotoğrafını çekip atsam sana falın bu kadar olur :)

2 erkek yan yana çıkmış.

Hangisini seçmen gerektiğini bilmiyorum ama seçimini yapmanda sana yardım edebilirim.

Mümkünse ikisiyle de yüz yüze görüş, yoksa bilgisayarda görüntülü konuşma yapın.

İkisiyle görüştükten sonra bir kaç gün kenara çekil ve duygularını dinle.

Bana kalbinde ağır basan ikisinden kıskanç olanı gibi geldi ki eski sevgilin sanırım bu.

Arkadaşın olanaysa daha çok değer veriyorsun.

Eski sevgilinle bir şeyler yarım kalmış ve bunu tamamlamak istiyor olabilir misin ?

Tarotta da tahmin ettiğin gibi kafan karışık çıktı,

İkisi de samimi geldi bana isteklerinde.

Bu arada eski sevgilinin görüşmediğiniz dönemde bir yakınlaşması olmuş, kız pek onu unutamamış.

Gideceğin yolu sen seçiyorsun canım, pişman da olmayacaksın.

cnm beni atlamıssın 6.sayfadayım ben neredeyse 1 gündür senden msj bekliyorum yazmısmıdır die takipte kaldım ama yok

süper

aşkla ilgili değil canım konu maddiyat.
ona bakar mısın benim için?

evet canım haklısın ben arkadasıma dha çok deger verıorum sevgılıme karsı 0 heycan vardı unutmak için ckmıstım
ama cocuk cok ıyı bna takılı kaldı kafası bnden uzaklasmıo ıkısıde brbırını istemıyo
en ktusude ben nreye gtsem kalbım aglıcak sankı
arkadasmla mtluyum ama ya gderse
onun ugruna dgermı hayatımı harcamama bılmıorum
ıkısıde hyatmda kımse olsn ıstemıo tek olmak istıyorlar
çokkk saolasın cnmmmmm
sevglımle kamrada knusurum ama arkımle yuzyuze dgum gnunde gruscem gezcez braber ama knusamıorumkı onla hep sarkı soluyo bna tuaf bırı yada şiir okuyo

canım bana da bakabilir misin? 22. sayfada yazmıştım, okulumu bitirebilecek miyim çok merak ediyorum

Canım bence şu an gittiğin yolda kalmalısın.

Birazcık daha iş aradığın takdirde bulacaksın, umutsuzluğa kapılma.

Sen galiba biraz da alanından sıkılmışsın bu işe almayanlar yüzünden.

Ve şu an yeni alan daha cazip görünüyor.

Senin kararın tabi ki, sadece şunu bil hangi yolu seçersen seç zaten zorluklar var.

Diğer bölümü bitirsen belki onda iş bulamayacaksın.

Şansını biraz daha zorla baktın iş bulamıyorsun diğer alana yönelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…