Fal baktırmak isteyenler :))

ben de istiyorum :KK70: ela göz kumral saç beyaz ten ve aşk ve iş yaşamı için :KK9:
katina ve tarot falı istiyorum eski sevgilim de kumral ela gözlü beyaz tenliydi onunla bir şeyler olacak mı acaba

Haketmeden bir yerlere gelmiş insanlara güvenme canım, iş konusunda bir değişiklik gördüm, yeni bir iş, yeni bir departman ya da yeni yükleneceğin bir sorumluluk var

İş yaşamında insanların övgüsünü toplayacaksın, başarılısın ama çevrende saman altından su yürütenlerde var onlara karşı kendi koru.

İşlerin yolunda gidecek, emeklerinin karşılığını alıyorsun.

Sevdiğin kişi seninle görüşmek istiyor.

Katıldığın kutlamalarda tanıştığın biriyle ya da tesadüfen tanıştığın biriyle yeni bir arkadaşlık kuruyorsun.

Bu arkadaşlık senin için çok faydalı olacak.

Senden intikam almak isteyen bir kişi görünüyor.

Geçmişte ailenle ilgili bir takım endişelerin varmış.

Eğer eski erkek arkadaşın kızıl ve ya açık kahverengi saçlı ve yalnızlığı seven biriyse benim geleceğinde gördüğüm erkek de o.

Aşkla ilgili üzüldüğün kadar sevineceğini söyleyebilirim.

Arkadaşlarının sana destek olacağı bir dönem olacak ileri zamanlarda ve bir kişi hakkında hayal kırıklığına uğrayacaksın :)

merhaba canım bende rica ediyorum

buğday tenli siyah saçlı kahverengi gözlüyüm
katina falı istiyorum
şu an sevgilim yok ama eski sevgilim tekrar geri dönüş istiyor ben ondan emin olamıyorum
karakter olarak bana uygun biri var bir öyle bir böyle ondan da emin olamıyorum ama onunla birşeyler olmasını istiyorum

eğer zamanın olursa tarot falı da bakarsan sevinirim şu günlerde çok karmakarışığım

Zaten falın da karmaşık çıktı canım. :)

Bir sürü çeşit çeşit yolun var.

Kararı sen vereceksin ama acele etme.

Çünkü şu an vereceğin kararlar seni yanıltabilir.

Eski sevgilinin geri dönme isteği hayırlı aslında; kötü bir niyeti yok, değerini anlamış.

Öte yandan onunla olursan da eksik bir şeyler olacak gibi, beklentilerini tamamen karşılayacak insan olduğunu sanmıyorum.

Yeni çocuk ise ; onunla ilgili net şeyler göremedim.

Sadece sürprizleri, alacağı minik hediyelerin seni mutlu ve değerli hissettirdiğini gördüm ama bu ilişki kalıcı mı göremedim.

Vereceğin karar en doğrusu, 1-2 ay bu iki kişiyi kafanda ölçüp tartmalısın.

İkisinin de artı yönlerini ve eksi yönlerini bu süreçte göreceksin.

Hayatınla ilgili her şey pozitif yönde gelişecek.

Birikim yapabilirsin küçük miktarlarda =)

Merhaba canım.

İçin çok sıkılmış hem senin hem eşinin ama olumsuzlukları kafanızda bitirin artık.

Yakın zamanda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Adım adım mutlu sona doğru gittiğinizi görüyorum

Merak etme sağlıklı bir bebiş geliyor.

Buna sen de olumlu gelişmeyi öğrendikten sonra inanacaksın zaten :)

Bebekle ilgili kesin bir tarih veremem ama alacağın olumlu gelişme yakın gelecekte görünüyor.

canımsın çok teşekkür ediyorummm:KK16::KK16:

Merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz..kahverengi gözlüyüm, esmere yakın tenim var,kahverengi saçlıyım..25 yaşında,boğa burcuyum ne zaman evliliğe dönük ciddi ilişkim olucak,kariyer hayatımda beni neler bekliyor..yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Haketmeden bir yerlere gelmiş insanlara güvenme canım, iş konusunda bir değişiklik gördüm, yeni bir iş, yeni bir departman ya da yeni yükleneceğin bir sorumluluk var

İş yaşamında insanların övgüsünü toplayacaksın, başarılısın ama çevrende saman altından su yürütenlerde var onlara karşı kendi koru.

İşlerin yolunda gidecek, emeklerinin karşılığını alıyorsun.

Sevdiğin kişi seninle görüşmek istiyor.

Katıldığın kutlamalarda tanıştığın biriyle ya da tesadüfen tanıştığın biriyle yeni bir arkadaşlık kuruyorsun.

Bu arkadaşlık senin için çok faydalı olacak.

Senden intikam almak isteyen bir kişi görünüyor.

Geçmişte ailenle ilgili bir takım endişelerin varmış.

Eğer eski erkek arkadaşın kızıl ve ya açık kahverengi saçlı ve yalnızlığı seven biriyse benim geleceğinde gördüğüm erkek de o.

Aşkla ilgili üzüldüğün kadar sevineceğini söyleyebilirim.

Arkadaşlarının sana destek olacağı bir dönem olacak ileri zamanlarda ve bir kişi hakkında hayal kırıklığına uğrayacaksın :)

canım çok teşekkür ederim geçmişteki kişi koyu kumral saçlıydı aslında şu bkmdeki oğuzhan koç var ya onun tıpkısı diyebilirim :) sanırım o değil bu kişi :)
Güzel bir fal çıkmış emeğine sağlık canım:)

Şaka gibi insanlar var forumda :KK9:

Büyücü yapmışlar beni teşekkür ederim, asamla size de bir güzellikler düşüneyim öyleyse :KK23:

Eğlenmeyi bilmeyen gereksiz eleştiride de bulunmasın bence.

Geleceği görüyor olsam başbakan ya da çok zengin bir insan olurum herhalde değil mi :KK1:

Adı üstünde fal yani bu.

Benim hislerim kuvvetli ve bende hislerimi kartlarla destekleyerek yorumda bulunuyorum.

Topiciği açtım çünkü benim gibi insanların çok olduğunu düşünüyorum.

Gidip falcıların çıkmayan fallarına boşuna para vermek yerine, kendi aramızda fal bakıyoruz ne var yani bunda anlamadım.

Size göre değilse uğramayın buraya bu kadar basit çözümü :KK14:

Öncelikle konun hayırlı olsun pupiqq :KK61:
Bana da katina bakmanı rica ediyorum :KK61:
Açık kahve göz rengi
Buğday ten
Koyu kestane saç rengi :)

canım bana da bakabilir misin aşk hayatım ve sağlığım için? şimdiden çok teşekkürler:KK16::KK54:

ela gözlü kumral saçlı sanırsam açık buğday tenliyim(emin değilim :KK70:)

Öncelikle çok teşekkürler.Biz kızların bayıldığı bu şeyi karşılıksız yapman ne güzel.Paylaşımcılığın için teşekkürler.

Bana gelince;

Kahverengi göz

Sarı saç

Beyaz ten

Katina falı için yorumlarsan sevinirim.Bende de var bu deste ama beceremiyorum bir türlü :KK43: .....Şimdiden teşekkürler.

banada bakarsan çok sevinirim canım ya YEŞİL GÖZLÜ SARI SAÇLI BEYAZ TENLİYİM şimdiden teşekkürler

Hadi bende tarot isteyeyim bari :)

genel olarak ben,oğlum ve eşimin iş hayatıyla ilgili bakarsan sevinirim canım şimdiden teşekkürler..
esmer ve siyah saçlıyım

Son düzenleme:
merhaba çok güzel düşünmüşsünüz, fal baktırmak için ölüyorum resmen:)
Tarot falı baktırmak istiyorum bakarmısınız bana?
konu eşimle ben genel olsun:)
şimdiden teşekkür ederimm:KK54:

bende katina istiyorum.aşk hayatıyla ilgili.sarı saç beyaz ten kahve gözlüyüm.bakarsan mutlu olurum :) sabırsızlıkla beklicem.

merhaba bende eğitim hayatım için tarot aşk hayatım için katina istiyorum. :KK31:
esmerim,kahverengi gözlüyüm, saçlarım koyu kestane şu an hayatımda biri var
aslan burcuyum

Canım mesaj olarak atmıştım gitmemiş, buraya yazıyorum tekrardan.

Bu aralar yakınındaki kişinin sana ihanet ettiğiyle ilgili bir haber alacaksın. En fazla 2 hafta içinde ulaşacak bu haber sana.

Aşk hayatında geçmişle ve ya hayatındaki kişiyle ilgili olumsuz bir şey görmedim.

Şu an o kafasında bir işle, yatırımla, eğitimiyle alakalı karar verecekse vermesin. Yanlış bir seçim yaptığını gördüm. Karar vermesi gereken önemli bir konu olursa iki kez düşünmesini söyle :)

Sevgilinle tartışma, kırgınlık yaşayacak gibisiniz yanlış anlamadan kaynaklı.

Gerçekleri öğrenince barışıyorsunuz zaten.

İşle ilgili sıkıntında haksızlığa uğraman.

Bu aralar işle alakalı beklediğin maddiyatı elde edemeyebilirsin.

Gelecekte de işinle ilgili önüne iki tane seçenek çıkacak. yeni bir iş veya yükselme olabilir. Kararsız kalacaksın bu yüzden

X