Fal baktırmak isteyenler :))

Hayırlı geceler canım bende baktırmak istiyorum sana zahmet olmazsa eğer.
TAROT eşimin iş durumu ile alakalı bakmanı rica ediyorum.Beklediği bir iş teklifi var 20 gündür ses çıkmadı.Ne olacak durum.Sonuca bağlanacakmı.
Teşekkürler

Merhaba acaba bu durum hastalıktan kaynaklı olabilir mi ?

Çünkü hastalıkla iç içe çıkmış.

Benim gördüğüm kadarıyla bebeğiniz doğacak ama yakın gelecekte çıkmadı o yüzden net bir süre veremiyorum :26:

Sabretmeniz, iyi düşünmeniz gerek.

Umutsuzluğa kapıldığınız ve hem sizin hem eşinizin bu yüzden üzüldüğünü gördüm ama boşuna yıpratmayın ilişkinizi.

canim yuregine saglik.cok tesekkur ederim.hastaliktan kaynaklanan bir sey degil cok sukur.kararsizlik bu durumu erteletiyor.

btnm bna da katina falı bakarmısın yeşil gözlüyüm sarısınım ve sarı saçlıyım aşk durumum için şimdiden çok agl cnm

Merhaba :)

İlişkiniz gayet güzel, sen ve özellikle sevgilin çok olgun karakterdesiniz bu da ilişkinizin yürümesini kolaylaştırıyor.

Yakın zamanda bir tartışma veya küslük yaşadığınızı gördüm sadece.

Onun dışındaki bütün kartlar birbirinizi sevdiğini, aşkınız gerçek olduğunu söylüyor.

Bir de 3-4 ay sonra sevgilin zor günler yaşayacak bunun sebebi kardeşi varsa o eğer kardeşi yoksa kardeş kadar yakın gördüğü birinden kaynaklanacak, o zamanlarda ona destek olmalısın.

Kırıcı sözler söyleyecek ama sen de sinirlenirsen gereksiz tatsızlık çıkabilir.

çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için :)

Merhaba,

Amacınıza ulaşmak için soğukkanlı olmanız, iyi düşünüp gelecek hakkında konuşmanız gerekli.

İlişkinizin sonu olumlu, her ilişkide olabilecek ufak sorunlar olacak ama bunlarla uğraşmayacaksınız bile.

Sevgilinizle ilgili kırıldığınız, beğenmediğiniz konuları kendisine söylerseniz içinizde kalmamış olur böylece o da hatasını anlamış olur.

Bir yıl içinde evllilik göremedim, fakat ilişkiniz ciddi temellere oturuyor.

Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık, bakalım zaman ne getirecek:KK31:

merhaba canım bende rica ediyorum

buğday tenli siyah saçlı kahverengi gözlüyüm
katina falı istiyorum
şu an sevgilim yok ama eski sevgilim tekrar geri dönüş istiyor ben ondan emin olamıyorum
karakter olarak bana uygun biri var bir öyle bir böyle ondan da emin olamıyorum ama onunla birşeyler olmasını istiyorum

eğer zamanın olursa tarot falı da bakarsan sevinirim şu günlerde çok karmakarışığım

Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz:KK3:

Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.

Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.

Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.

Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.

İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor :KK1:

Katina ve tarot falı bakıyorum.

Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.

Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.

2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)

:KK16::KK16:

Pupiq 6.sayfada kaldığını söylemişsin fakat benim mesajim 4. Sayfada. Onada bakarmısın acil :) sevgilimede söyledim oda merak ettide :) rica etsem onada bakarmısın :)

Direk ayrılık kartını gördüm zaten canım. :)

Eski sevgilin pişman oluyor ve sana da geri dönüyor ama şu anki düşüncesini sorarsan pişman değil,

Senin çok isteklerin olduğunu düşünmüş ve bunu kaldıramamış.

Pek olgun görmedim ben kendisini.

Çok egoist ve ilişkinin senin yüzünden bittiğine inandırmış o yüzden hala sana kin besliyor, ama gerçekler eninde sonunda aydınlanacak.

Ona karşı seni sürekli savunan biri var, onun yakın arkadaşlarından biri sanıyorum.

Ayrıca ayrılıkta açık tenli, sürekli ah vah edip ilgi toplamayı seven bir kadınında etkisi olduğunu gördüm.

çok tşk ederim canım benim çok saol
:KK16:

Kızlar günaydın :KK9:

Dün kaldığım yerden devam ediyorum.

Bu arada sayfalar çok ilerlemiş ama 6 ya kadar herkesinkini cevapladım.

Biraz karışmış :KK1:

Mesaj atanlara da bakmaya başlıyorum şimdi. :KK16::KK54:

bana da bakar mısın profilimde kızlardan gördüm ben de eksik kalmayayım dedim :) ben de tarot baktırmak istiyorum ama pek bir konu gelmiyo aklıma genel olarak oluyor mu

Canım mesajını atlamışım dün özür dilerim :KK14:

İlk sana baktım;

Annelik kartı açılmış, annesin sanırsam :)

Şu an bütün pozitif enerjiyi üstünde toplamışsın,

Bolluk ve bereket senin yanında.

Bu süreçte gelecek için yapmayı düşündüğün bazı işler ve küçük yatırımlar olabilir, bunların hepsi sana kazanç olarak geri dönüyor.

Çok sanşlı bir dönemdesin.

Kafanda yapmayı düşündüğün işleri bir bir sonuca bağlıyorsun.

1 yıl içerisinde umut ettiğin,çabaladığın bir şeyi elde edemediğini gördüm, hala onun sıkıntını yaşıyorsun.

Aslında düne kadar sıkıcı bir hayatın olduğunu düşünüyordun, monoton daha doğru bir tanım olabilir tabi ki.

Küçük sürpriz ziyaretler keyfini yerine getiriyor.

Bazen gereksiz kişilere çok fazla tolerans gösterdiğini gördüm, biraz daha kendini düşün artık, fazla onların sorunlarını dert edinme, boşver :)

Selam canım
öncelikle emegin icin cok tesekkurler
bana da aile ve iş için genel olarak yani tarot bakarsan sevinirim

Bende ıstıyorumm:KK43:

İlişkim ve aılem hakkında bıseyler ıstıyorum bendee:)

Gözlerım ela saclarım kumral

Merhaba canım,

Aile içinde bir takım sorunlar var, sebebi güvensizlik, tutulmamış sözler.

Annen otoriter bir kadın, evliliğin temelini o oluşturmuş ve annen ayakta tutuyor.

Gene ailen hakkında; herkesin kendine düşen fedakarlığı yapması gerekiyor, zaten sorunlara çözüm arıyorlar.

Bana göre aile hayatın düzelecek, gerekli sözler söylendikten sonra tabi ki.

Aşk hayatına gelirsem ; siyah ya da koyu kahverengi saçlı, kahverengi gözlü ve buğday tenli bir erkek görüyorum.

Bununla inişli, çıkışlı bir ilişki söz konusu. Ama gerçekten ve karşılıklı sevgi de var.

Bu kişiyle mutlu olacaksın :)

bende istiyorum özelliklerim ela gözlüyüm açık tenliyim açık kumral saç rengim birde aşk hayatım var mı okulum bitiyor mu kısa zamanda iş gözüküyor mu acaba

ayyy ne guzel ya fala inanirim falsizda kalmam supersin bende istiyorum :)) ask bizden gecti he he hee ela gozluyum beyaz tenliyim kumralim yengec burcum :) hamileyim simdide saglikla dogurabilecekmiyim bu ucuncu hamileligim ve henuz bebegim yok diye soyledim gorebilirmisin acaba :) ve diger gorebildiklerinide yazarsan sevinirim tesekurlerrrr

Canım sağ salim doğuyor bebişin endişelenme.

Eşin sorumlu, olgun ve dürüst biri.

Yalnız 3.kişilerle ilgili maddi bir olay sizin aranızda ufak bir gerginliğe sebep olacak gibi.

Mesela ailesinin maddi talebi olabilir, ya da eşinizin bir arkadaşın borç isteği olabilir.

Eşiniz bu konuda düşünmeden hareket etmesin.

4-5 ay içinde de beklemediğiniz bir yerden çok küçük miktarda da olsa toplu bir para gelecek :)

Şu anda durumun biraz karışık canım, aslında önünde fırsatlar var gibi ama bunları sen göremiyorsun ya da önüne çıkmıyorlar bir türlü diyeyim.

İşsizlik sanki biraz da seni yalnızlığa itmiş.

Yakın zamanda çevrenden birinin rahatsızlanacağını görüyorum ki umarım ben yanılırım.

Şu an sabrediyorsun ama dolup taşmışsın gibi.

Başvurduğun veya istediğin işte senin hakkını yemişler, bir hileyle başka birini almışlar.

Aslında bu iş için çoğu kişi olumlu bakarken birden bire bu durum gelişmiş, kıl payı derler ya o hesap olmuş.

Bir yerde işe girmek istemişsin ama başvuru yapmamışsın ya da yaptıysan da vazgeçmişsin bundan çok da iyi olmuş, yoksa çok pişman olacakmışsın.

Kendine güvenini dışarıya yansıtıyorsun ve bu sana olumlu puan olarak geri dönüyor, böyle devam etmelisin :)

Çevrendeki insanlar da senin için değerli ve hepsi senin mutlu olmanı istiyorlar. Hayır duaları var sanki üstünde :)

Riske girdiğin, fedakarlıkta bulunduğun zaman bir işe giriyorsun, sorunun çözülüyor :KK16:

canım benim, ne güzel yorumlamışsın, çok teşekkür ederim:KK16::KK16: biraz moralim düzeldi:KK19:

bende merak ettim şimdi dayanamadım yazıyorum:KK70: buğday tenliyim koyu kahverengi gözlerim ve saç rengim koyu kestane aşk ve kariyer hakkında yorumlarını merak ediyorum şimdiden teşekkürler:)

canım 25 yasındayım boyum 155 43 kiloyum kumralım kahverengi gözlüyüm (sevgilim yok) iş ve aşk hayatım la ilgili bakarsan çok sevinirim.

Merhaba canım,

İş hayatında sorunlar var, bunlar aşılacak sende bu süreçte kim dostun, kim düşmanın anlayacaksın.

Emin adımlarla yürü, çok fazla dırdır yapan insanların seni yıpratmasına izin verme.

İş yerinde sarışın bir bayanın dedikodularını gördüm, ona fırsat verme.

Zaten söylediği şeyleri yakın bir zamanda başka bir arkadaşından öğreneceksin.

Aşk içinse ; kahverengi saçlı ve kahve gözlü bir erkek var. Bu senin çevrende ama sana ilgilisini fark ettirmemiş biri.

Bu kişiye güven, çok sadık, duygusal, hassas, ve sana karşı çok ilgili.

Hem sevgilin hem yakın bir dostun gibi olacak.

Her durumda yanında olmasından etkileneceksin.

Geçmişinde çok güven duyduğun birinden ihanete uğramışsın.

Bu yüzden temkinli adımlar atıyorsun ama bu çocukla olursan aldatılma gibi bir şüphen olmayacak, sana hep sadık kalacak.

X