Fal baktırmak isteyenler :))

merhaba bende istiyorum katina istiyorumm göz rengim acık kahve ela gibi beyaz tenli sarı saclıyım
sormak istediğim temel sorum suan sevdiğim cocukla evlilik ciddi bir gelişme olucakmı ve sevdiğim cocuk ta beni seviyor mu

Merhaba canım,

Benim gördüğüm evet o da seni seviyor, gelecekte mutlu olduğun.

Evlilik kartı çıkmadığı için iyi ve ya kötü yorumda bulanamıyorum.

Sadece güzel ve saf bir aşk görünüyor.

Olumlu gelişmeler olacak belki ona göre gelecek netleşebilir.

Bu erkek yakın zamanda stres dolu günler yaşayacak bir arkadaşı yüzünden.

Senin bu zamanlarda ona destek olman onun sana olan sevgisini ve bağını arttıracaktır.

Merhaba canım.

Falda çok fazla insan çıktı.

Mesela hamarat bir kadının bu ilişkinin kuyusunu kazmaya çalıştığını gördüm, sebebi kıskançlık,insanların mutlu olmasını istemeyen bir tip.

Eski sevgilinin ya da yeni birinin sana yaklaşmak isteyeceğini gördüm.

Yakın bir arkadaşın sana kararsız kaldığın bir konuda akıl verecek ve sorundan kurtulacaksın.

Geçmişte sevgilinle gereksiz bir küslük yaşamışsınız sebebi yanlış anlamadan kaynaklanıyor.

Gelecekte de hem sıkıntı hem sevinç gördüm ama sorduğun konunun cevabı olumlu :)

Ayrıca sevgilin pohpohlanmayı seviyor sanırım, fazla boğmadan ona güzel sözler söylersen çok sevinecek :)

canım cok sagol ya vaktını ayırdıgın için tesekkurler gercektnde ole suan o kdr karrasızımkı ...:KK43: ve hıc arkadsım yok faldakı akıl veren arkads kım acaba ::KK43:

İki faldanda istiyorum mümkünse cok ihtiyacım var çünkü :KK43: katina falı için siyah saç, kahverengi göz,açık buğday tenliyim.. ikisinede aşk hayatım için bak :KK16:

Selam,

Aşk hayatın inan çok karışık, her şey soyut kalıyor ne yorum yapacağımı şaşırdım.

Aşkla ilgili sorunun yanlış erkekler olduğunu gördüm.

Mesela sen sevgilini sahiplenmek istiyorsun, karşındaki daha özgür olmak istiyor.

Böyleleri için boşuna üzülme, biraz gözünü kapatmışsın bu aralar.

Hani eşyan kaybolur sanırsın gözünün önündedir arar arar durursun aynen ona benziyor şu anki durumun.

Akışına bak, sen sadece bekle.

Çok kişi çıkacak önüne, hepsini gör iyice tanı ve değerlendir canım sakın balıklama bir aşka atlama.

Senin temiz duygularını hak etmeyen, maske takmış insanlar da olacak.

O yüzden gözlerini dört aç :)

Topiğin hayırlı olsun canım çok güzel olmuş.
Banada katina bakarmısın rica etsem ?
Göz rengim yeşil ten rengim beyaz saç rengim kumral aşk için merak ettiğim şuan sevgilimle aramız bozuk ve konuşmuyoruz bizim için ne gözüküyor ayrılık mı yoksa mutluluk mu ?
Bide tarot bakarsan çok sevinirim...

canım bana da bakabilir misin rica etsem? tarot bakarsan sevinirim yine de bilgilerimi yazayım, gözlerim kahverengi, tenim beyaz, saclarım kahve köpügü.

merak ettigim konu aşk hayatım.

göz rengim:ela,ten rengim:beyaz,saç rengim
sorumda yakında işle ilgili bir gelişme var mı? şimdiden çok teşekkür ederim :) aşk hayatımla ilgilide bişeyler söyleyebilirsiniz yani zorlamıyorum ama olsa fena olmaz :) :) biraz fazla oldu sanki ama :)

Tatlım şu an başarılı olacağın bir döneme gireceksin.

Aklındaki bütün sorunların başarıya ulaştığını görüyorum.

Bu aşk da olur, iş de olur.

Olumlu haberleri de yakın zamanda alacaksın.

Hak ettiğin neyse onu elde ediyorsun canım.

Büyük bir kutlama da görünüyor.

Aşkta sevgi ve sadakat gördüm, eğer sevgilin varsa onun için, eğer sevgilin yoksa yeni sevgili için artı puan olacak bir çok özellik var :KK9:

Falın hep olumlu çıktı, ben olumsuz bir şey görmedim :)

Rica etsem banada bakabilirmisinn
sac siyah göz kahverengi ten esmer
esiminkide aynii :)
22 yasindayim
simdidenn cokk tsklerr

Dürüst, atak, bencil olmayan, yardımsever birisin.

3-4 ay içinde bir birikim yapma niyetiniz var, bu para ileride işinize çok yarayacak.

Sevindiğin bir hediye alacaksın.

Ailelerle ilgili bir sıkıntı olabilir, eşinizle bu konuyu konuşacaksınız.

Gitmeyi istediğin bir yer varsa buraya yapacağınız yolculuğu iptal edip, başka bir şehre gittiğinizi gördüm

Canım aşk hayatın için gördüklerim hep aynı ; sağlam temellerle kurulan bir ilişki, karşılıklı sadakat ve sevgi ve evliliğe varıyor bu ilişkinin sonu.

Şu anda biriyle berabersen ve ya hoşlandığın, aklını kurcalayan biri varsa bu o kişi değil, bu ilişkide yolunda gitmeyen bir şeyler var.

Çevrende siyah saçlı ve buğday tenli çok konuşan bir kadın var ona dikkat etmelisin ve sevgilinden uzak tutmalısın çünkü senin laflarını ona taşıyor.

Hayatının olumlu yönde değişeceğini gördüm ve maddi kazanç var.

Hayatına girecek erkek de kumral, arkadaş canlısı, sempatik biri

ayyy çok teşekkür ederim ne zaman girecek bu adam gelsin artık valla :)

Canım sağ salim doğuyor bebişin endişelenme.

Eşin sorumlu, olgun ve dürüst biri.

Yalnız 3.kişilerle ilgili maddi bir olay sizin aranızda ufak bir gerginliğe sebep olacak gibi.

Mesela ailesinin maddi talebi olabilir, ya da eşinizin bir arkadaşın borç isteği olabilir.

Eşiniz bu konuda düşünmeden hareket etmesin.

4-5 ay içinde de beklemediğiniz bir yerden çok küçük miktarda da olsa toplu bir para gelecek :)
canimmmm tesekur ederim ya cok sagol insallah oyledir yani bebek konusunda sagsalim dogururum :)) evet cok dogru ucuncu kisilerin maddi konuilarda aramizi acacagini bende dusunmuyor degilim hani ailesinin maddi talebi olacaktir mutlaka en guzel haberde bebegimi kucagima alacakl olmam tesekurler agzina ellerine yuregine emegine saglik :)

Merhaba..
Ben beni terkeden erkek arkadasim bana doner mi diye dusunurken baskasini sevdigini ogrendim dun,o kadar zaman gecmesine ragmen ilk gunku gibi seviyordum oysa..Bana ask fali bakabilir misiniz acaba kartlar ne soyluyor..Cok pisman olsun istiyorum bana geri donsun istiyorum..
Beyaz tenliyim,saclarim ve gozlerim kahverengi..

Bir de sey ben universite sinavina hazirlaniyorum,cook icten diledigim ve gonulden istedigim bir bolum var..Bununla ilgili de tarot bakabilir misiniz acaba o kadar mutlu olurum ki..
Simdiden cok tesekkur ediyorum

Son düzenleme:
Canım ben ikisini de istiyorum ya :)
Göz rengi siyaha yakın koyu kahve saç rengi de aynı şekilde ten rengim de buğday :)
Gelecekte beni neler bekliyor tarot için konum,
Katina için ise o da beni seviyor mu neden bu duruma geldik soru oldu bu ama :KK70: Onunla ilgili gelecek de diyebilirim konu olursa :KK70:

selam, sevip sevmediğini bugünkü zamanda görmedim o yüzden yorumda bulunamam, geçmişte sevmiş.

Neden bu duruma geldiğinizin sebebi kısa ve öz hayat.

Çok farklı düşünceler, hareketler, kişiler girmiş ikinizinde hayatına. Bunlar sizi uzaklaştırmış

Kafanı dağıtmaya ihtiyacın var güzelce eğlenmene bak.

Geçmiş yerinde kalsın, olayları kafanda çok fazla kurguluyorsun öyle mi oldu böyle mi deseydim gibi.

Kendi hayatından çalıyorsun.

Ailen ufaktan evlenme konusunu açacak gibi sana.

Şuanda ne kadar çok bir şeyler elde etmek için hırs edersen, o kadar kazanırsın.

Ne ekersen onu biçersin hesabı. Çok emek harca ki çok kazan :)

Tabi bu arada da olaylara etraflıca düşünmeden adımını atma.

Çevrendeki iki kişi arasında tatsızlık yaşanabilir, hiç karışmazsan senin için daha iyi olur.

canım banada bakabılırmısın ? onumuzdeki hafta tup bebek tedavisine baslayacagiz.Bebegimiz olacakmi ? Saclarimin kendi rengi kumral,acik bugday tenli ve sariya donuk kahverengi gozluyum.

Merhaba, zor bir süreç sizi bekliyor.

Falda görünen ; başta hep olumsuz sonuçlarla karşılaşıp sonunda en güzel hediyeye kavuşmanız.

Çevrenizdeki insanların sözlerine bu süreçte kulaklarınızı tıkayın, ne olumlu düşüncelerini ne olumsuz düşüncelerini önemseyin.

Önemli olan strese girip, olumsuz düşünmemek. Yoksa çok yıpranırsınız.

Kendinize iyi bakın, umarım çok yakın zamanda bebiş haberiyle gelirsiniz :KK16:

mrblarr bende istiyorum bana da tarot bakabilir misin acaba? ne hissedersen ayrıca 11 haftalık hamileyim bebişimle ilgili olabilir şimdiden çok teşekkür ediyorum

selam, sevip sevmediğini bugünkü zamanda görmedim o yüzden yorumda bulunamam, geçmişte sevmiş.

Neden bu duruma geldiğinizin sebebi kısa ve öz hayat.

Çok farklı düşünceler, hareketler, kişiler girmiş ikinizinde hayatına. Bunlar sizi uzaklaştırmış

Kafanı dağıtmaya ihtiyacın var güzelce eğlenmene bak.

Geçmiş yerinde kalsın, olayları kafanda çok fazla kurguluyorsun öyle mi oldu böyle mi deseydim gibi.

Kendi hayatından çalıyorsun.

Ailen ufaktan evlenme konusunu açacak gibi sana.

Şuanda ne kadar çok bir şeyler elde etmek için hırs edersen, o kadar kazanırsın.

Ne ekersen onu biçersin hesabı. Çok emek harca ki çok kazan :)

Tabi bu arada da olaylara etraflıca düşünmeden adımını atma.

Çevrendeki iki kişi arasında tatsızlık yaşanabilir, hiç karışmazsan senin için daha iyi olur.

Teşekkürler canım emeğine sağlık çok çalışmam lazım çooookkk :)

Rica etsem benim için de bakabilir misin ?Çok sevinirim.. Ben beyaz tenliyim gözlerim yeşil saçlarım koyu kumral.O ,buğday tenli, saç ve göz kahverengi.Teşekkür ederim :)

canım bende ıkısındende bakarsan sevınırım
tenım beyeza yakın gözlerım mavı sacım tam ne sarı ne kahve
sorunum ıkı kısı arasında kaldım ve ruyamda sreklı ıkısıyle ılglı bsey gruorum
ve annem ölms benım bna dıyokı ıkısı hakkında sunu sec dyoken uyanıorum brı 5 senedr hayatımda olan arkadasım tabı 2 sne knusmadk
brıde eskı sevgılım
şimdiden tesekkur ederım canım çok saol

Son düzenleme:
Benim için de bakabilir misin canım? :) yeşil gözlü beyaz tenliyim saçlarım da kahverengi. okulu bitirebilecek miyim onun için bakabilir misin rica etsem? :)

Bende rica edebilirmiyim fallara sardım da :KK70:

Saç koyu kestane
Göz koyu kahve
Ten kumral

aşk hayatımla ilgili lütfen :)

Selam :)

Canım mart gibi hayatına bir sürü insan girecek.

Hem sevgili hem de arkadaş anlamında söylüyorum bunu.

Sevgilin olacak kişiyi iyi seçmelisin.

Bana kalırsa senin sevdiğinle değil seni sevenle ol. Tabi onu da sev yani, karşılıksız olmasın :)

Böyle birini tercih edersen, seni el üstünde tutacağından, sadakatinden emin olabilir.

Bir arkadaş grubunda ortak arkadaşlarınız vasıtasıyla tanıştırılacaksınız ve önce arkadaş sonra sevgili oluyorsunuz.

X