Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım :)
Yakın zamanda bir konuda yaptığın hata ve ya yanlışlar konusunda biri sana haber getirecek.
Buna çok üzülüyorsun. Pişmanlık görüyorum.
Geçmişin için diyebileceğim şu ki ; yaşanması gereken yaşanmış, bitmesi gereken bitmiş.
Çok fazla tutarsız lafı olan bir insanmış. Sana karşı ilgisini kaybetmiş, 3.kişilerin etkisi de çok olmuş.
Neyse gelecek önemli zaten :)
Gelecekte ciddi ilişki ve karşılıklı sevgi gördüm.
Hatta bu çocuk düzgün fiziği olan, toplum içnde hemen göze çarpan biri olumsuzluğu ise fazla mükemmeliyetçi ve seni biraz zorlayacak gibi
Selam canım :)
Ben yaşadığın ilişkilerde hep üzülen taraf olarak gördüm seni.
Çünkü sevdiğin kişiyi sahipleniyorsun, üzülüyorsun, acı cekiyorsun ama karşındakiler buna değmiyor ve bunu sen de anladın artık.
Hatanı fark edip, pes etmemen önemli.
Ve çok çok yakın bir zamanda büyük aşk görünüyor hatta ilk açtığım kart kalpti yani
Ben geleceğinle ilgili hep olumlu gördüm bence artık hak ettiğini alıyorsun
Canım mesajını atlamışım dün özür dilerim
İlk sana baktım;
Annelik kartı açılmış, annesin sanırsam :)
Şu an bütün pozitif enerjiyi üstünde toplamışsın,
Bolluk ve bereket senin yanında.
Bu süreçte gelecek için yapmayı düşündüğün bazı işler ve küçük yatırımlar olabilir, bunların hepsi sana kazanç olarak geri dönüyor.
Çok sanşlı bir dönemdesin.
Kafanda yapmayı düşündüğün işleri bir bir sonuca bağlıyorsun.
1 yıl içerisinde umut ettiğin,çabaladığın bir şeyi elde edemediğini gördüm, hala onun sıkıntını yaşıyorsun.
Aslında düne kadar sıkıcı bir hayatın olduğunu düşünüyordun, monoton daha doğru bir tanım olabilir tabi ki.
Küçük sürpriz ziyaretler keyfini yerine getiriyor.
Bazen gereksiz kişilere çok fazla tolerans gösterdiğini gördüm, biraz daha kendini düşün artık, fazla onların sorunlarını dert edinme, boşver :)
Öncelikle konun hayırlı olsun.
Daha bu kadar tazeyken ben de senden yorum rica edeceğim.
Katina+ tarot bakman mümkün mü acaba
Eğer öyleyse katina için ; kahverengi gözlüyüm, esmerim, saçımda kahve renk.
Tarot için de kariyerim hakkında bi yorum istiyorum.
meraba canım;
katina falını çok merak ediyorum.birkaç kere netten baktım ama ingilizcem iyi olmadığı için doğru çeviremedim.benim falıma da bakarsan çok mutlu olurum.
göz rengim ela.saçım kahve.buğday tenliyim.burcum balık.aşkla ilgili.ya onunla ya da onsuz.artık bir karar vermem gerekiyor.Naapmalıyım?
merhaba,Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz
Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.
Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.
Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.
Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.
İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor
Katina ve tarot falı bakıyorum.
Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.
Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.
2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)
Selam canım,
Sorunları fazla irdelediğini gördüm, bundan vazgeçmelisin kendini yıpratıyorsun.
Bir hafta içinde iki seçenek arasında kalacaksın ve hemen seçimini yapmalısın.
PLandığın bir yolculuk ve ya buluşma gerçekleşmeyecek.
Yakın geçmişinde yaptığın yanlış ya da gerçekleştirmediğin bir davranış yüzünden üzüntü duymuşsun.
Yakın gelecek için nazara geldiğini gördüm, bu olumsuz havayı da çevrendekilere, arkadaşlarına sevgiline yansıtacak gibisin.
Dikkat et :)
Yorulduktan ve çabaladıktan sonra önün çok açık, yakın zamanda bol bol kitap okuyacaksın ya da sanatla ilgili başka bir uğraşın var.
Sevgilinin önemsiz gördüğü bir konuyu seninle paylaşmadığı için üzüleceksin.
Mesafe ve zorluk gördüm ayrı şehirdeymişsiniz zaten ama ilişkin genel olarak olumlu canım :)
Selam canım
öncelikle emegin icin cok tesekkurler
bana da aile ve iş için genel olarak yani tarot bakarsan sevinirim