Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pupiqqcim ben katina falı ve tarot falı baktırmak istiyorum :))
katina malum aşk konusu ne zaman bir aşk meşk sevgili adayı var çok merak ediyorumm bunları bak olsun artık yanii
tarot için de eğitimim konusunda bakar mısınnn ??? teşekkür ederimm şimdidenn bekliyorumm:))
katina için: kahverengi göz-kumral saç-buğday ama beyaz değil:)
çok teşekkür ederim.kafam dahada karıştı.hiç de öyle aldatacak gibi durmuyor ama erkek milleti işte belli mi olurMerhaba :)
Canım falın gerçekten çok karışık çıktı.
Aldatma olduğunu sanmıyorum ama sevgilinin çevresinde onun aklını çelmeye çalışan biri var.
Kararın ne olursa olsun hayırlı olacağına emin ol.
Benim falda gördüğüm şuanki ilişkin yakın zamanda biteceği yönünde değil, ama kaderinde de o kişinin olduğunu sanmıyorum.
Biraz bekle, akışına bırak olayları.
Sevgilinin olumlu gelişmeleri olacak sanırım bu yüzden devam ediyorsunuz, ben bu ilişkinin sonunda senin üzüldüğünü, kötü bir ihanete uğradığını gördüm.
Tabi ki fal bu etkilenmeni istemiyorum sadece gördüğümü yazdım..
Katinaya da bakabilenlere de bayılıyorum. Bakabilen kişiler gerçekten hakkını veriyor. Hayrete düşürüyor insanı.
Beyaz tenliyim fakat süt beyazı değil, kumral saçlarım var ve kahve gözlüyüm.
Şuan aklımda biri var bana karşı ilgisi olup olmadığını, bana ulaşıp ulaşmayacağını çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.:)
pupiqq bana da katina bakacaktın canım 6. sayfada yazmıştık ya :)
kumralım kahve gözlerim beyaz sarı ten rengim var
çok teşekkür ederim.kafam dahada karıştı.hiç de öyle aldatacak gibi durmuyor ama erkek milleti işte belli mi olur
kahverengi göz(koyu), koyu kahve saç, buğday ten. aşk falı bakabilirisin canım
Yeni bir aşk görünüyor, senin çaban ve isteğine bağlı olarak gelişecek.
Şu anda devam eden bir ilişkin var ya da eski ilişkinin kalıntıları bugüne kadar kalmış.
Aşk hayatında 3.kişilere dikkat et canım.
Çünkü çok çabuk nazara geliyorsun, içi kötü olmayanlar bile senin onlara aktardıkların kadarıyla bile nazar değdirebilir.
O yüzden fazla bahsetmezsen daha iyi olur.
Ben sürekli yeni ilişki kartı gördüm ama sanki geçmişin veya bugünün etkisinden de kurtulamamışsın :26:
Şu an birlikte olduğun biri ve ya unutamadığın, unuttuğun halde ahın olan biri mi var acaba ?
canım bende ıkısındende bakarsan sevınırım
tenım beyeza yakın gözlerım mavı sacım tam ne sarı ne kahve
sorunum ıkı kısı arasında kaldım ve ruyamda sreklı ıkısıyle ılglı bsey gruorum
ve annem ölms benım bna dıyokı ıkısı hakkında sunu sec dyoken uyanıorum brı 5 senedr hayatımda olan arkadasım tabı 2 sne knusmadk
brıde eskı sevgılım
şimdiden tesekkur ederım canım çok saol
cnm beni atlamıssın 6.sayfadayım ben neredeyse 1 gündür senden msj bekliyorum yazmısmıdır die takipte kaldım ama yokŞaka gibi insanlar var forumda
Büyücü yapmışlar beni teşekkür ederim, asamla size de bir güzellikler düşüneyim öyleyse
Eğlenmeyi bilmeyen gereksiz eleştiride de bulunmasın bence.
Geleceği görüyor olsam başbakan ya da çok zengin bir insan olurum herhalde değil mi
Adı üstünde fal yani bu.
Benim hislerim kuvvetli ve bende hislerimi kartlarla destekleyerek yorumda bulunuyorum.
Topiciği açtım çünkü benim gibi insanların çok olduğunu düşünüyorum.
Gidip falcıların çıkmayan fallarına boşuna para vermek yerine, kendi aramızda fal bakıyoruz ne var yani bunda anlamadım.
Size göre değilse uğramayın buraya bu kadar basit çözümü
Kızlar merhaba ve hoşgeldiniz
Ben fal bakmayı çok seviyorum tabi ki bir falcı değilim, ama bunun insanları rahatlattığına inanıyorum.
Yaptığım sadece kartları yorumlamak, yoksa geleceği görüyorum gibi bir derdim yok.
Balık burcuyum, hislerim kuvvetlidir ve fal baktığım kendi arkadaşlarım hep çıktığını söylerler.
Ben de şu ara tatildeyim ve evde oturmaktan sıkıldım, tekrar aldım kartlarımı elime.
İsteyen olursa bakem falınız ne söylüyor
Katina ve tarot falı bakıyorum.
Yalnız Katina falı için göz renginiz, ten ve saç renginize ihtiyacım var.
Katina aşk falıdır eğer aşkla ilgili bir şey sormazsanız ona değil tarota bakarım.
2 fal için de temel bir konu söylemeniz gerekli :)
Fotoğrafını çekip atsam sana falın bu kadar olur :)
2 erkek yan yana çıkmış.
Hangisini seçmen gerektiğini bilmiyorum ama seçimini yapmanda sana yardım edebilirim.
Mümkünse ikisiyle de yüz yüze görüş, yoksa bilgisayarda görüntülü konuşma yapın.
İkisiyle görüştükten sonra bir kaç gün kenara çekil ve duygularını dinle.
Bana kalbinde ağır basan ikisinden kıskanç olanı gibi geldi ki eski sevgilin sanırım bu.
Arkadaşın olanaysa daha çok değer veriyorsun.
Eski sevgilinle bir şeyler yarım kalmış ve bunu tamamlamak istiyor olabilir misin ?
Tarotta da tahmin ettiğin gibi kafan karışık çıktı,
İkisi de samimi geldi bana isteklerinde.
Bu arada eski sevgilinin görüşmediğiniz dönemde bir yakınlaşması olmuş, kız pek onu unutamamış.
Gideceğin yolu sen seçiyorsun canım, pişman da olmayacaksın.
Pupiqq ben başka bir konuda bir tane daha rica etsem bakabilir misin? Aklıma takıldı çünkü, ilk mesajımda keşke onu da deseydim dedim kendi kendime... Vaktin yoksa sonra da bakabilirsin sorun değil... Mesleki yönelimimle ilgili kafam karışık da biraz, iş bakıyorum henüz bulamadım, hep tecrübeli kişi istiyorlar, iş görüşmesine bile çağırmıyorlar, başka bir alana kayma gibi bir düşüncem var ama cesaret edemiyorum, yüksek l. yapıyorum ama hayal ettiğim gibi olmadı hedefimi gerçekleştiremiyorum... Çok canım sıkılıyor bu konular nedeniyle. İçimden bir ses bırak herşeyi tekrar sınava gir diyor... Ama cesaret edemiyorum işte bunalıma soktu beni...