• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakir saç düzleştirici 2 kere kullanışmış 15 tl!!!satılmıştır..

atine

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.282
51
363
44
$DSCN6380.jpg $DSCN6382.jpg

sadece 2 kere kullandım.küçük çocuğum olduğundan vaktim olmuyor hiç. Saçımı kurutmaya zor vakit buluyorum:(
yeniden farksız....

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben aldığımda 55 tl idi.tabi sürekli yenileri çıktığı için fiyatı cep telefonu gibi düşüyor.üründen gayet memnun kaldım ben düzleştirmesi iyi ayrıca diğer düzleştiriceler gibi saçından dumanlar çıkmıyor.bence pişman olmazsın. yinede sen bilirsin almak istersen gönderirim düşün sen o zaman. haber veririsin bana

ürüne alıcı değilim satıcı arkadaşı da tanımam fakat fakir marka düzleştiriciyi denemiş olarak yorum yazma ihtiyacı hissettim. seramik plaka olduğu için kesinlikle çok ciddi anlamda güzel bir ürün ben fiyatından dolayı almıştım idareten fakat 7 sene boyunca beni terketmeden çalıştı ondan da vazgeçemedim sağolsun çok emeği vardır üzerimde :) jilet gibi düzleştiriyor almayı düşünen tereddütsüz alabilir eğer ikinci el almam diyorsanız o sizin bileceğiniz iş tabiki ama ürün güzel bir ürün gerçekten.

kesinlikle aynı fikirdeyim düzleştirmesi ile hiçbir sıkıntım yok benim çokta çabuk ısınıyor kısa sürede istediğiniz sonucu alıyorsunuz. çeşmede deneme amaçlı bir ürün kullandılar bende aynadan gördüm saçımdan dumanlar çıkıyordu banyoda yanık koktu hep saçlarım üstelik çokta pahalı bir üründü:( uzun lafın kısası ürün çok temiz yepyeni ve gayet güzel düzleştiriyor kullanımı çok kolay isteyen olursa gönderirim. ben 2 çocukla vakit bulup kullanamıyorum.

Back