- 30 Ocak 2017
- 12.693
- 193.898
İnşallah canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım beniminşallah kötü birşey yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım beniminşallah kötü birşey yoktur
Bi ultrason çektirsen mi acabaGöğsümde bir sertlik var şeklinde de bir tuhaflik var. Endişeliyim
Ohhhh şıkır şıkıryarın gıyıneyım ah ah o topuklular ne guzeller
Bana uyarDurun fikrim geldi... en iyisi giyinek kahvelerimizi çaylarımızı alak yüzümüzü gizleyek burdan davetleşek
Cnım benim ya insan nasıl üzülmesin haklı kızcağızŞimdi kızım şu şarkıyı açmış teselli buluyor uykular haram oldu ....
Ama ben kapanış yaparım şimdiden söyleyin picemaynanBurda defile yapak
Canım benim umarım kötü bişey çıkmaz gönlünü ferah tutGöğsümde bir sertlik var şeklinde de bir tuhaflik var. Endişeliyim
Her yer acannssss cısssVaz geçtim
Sağol laris inşallah korktuğum gibi olmazChocolita geçmiş olsun canım hayırdır
Taamamm sahne seninBi ultrason çektirsen mi acaba
Ohhhh şıkır şıkır
Bana uyar
Cnım benim ya insan nasıl üzülmesin haklı kızcağız
Ama ben kapanış yaparım şimdiden söyleyin picemaynan
Haftaici gunduz gelir gece kalir ertesi gun gunduz giderBenim kaynanama yasak yok masalım o gelir
Haklı kim olsa üzülür ama napacaksın işte bu virüs herkesin düzenini bozduKızımda dedi vardır bunda da bir hayır tabi oturup ağladı onca hazırlık yaptık suya düştü
Ahahah acayip tehlikeliKızz bu sefer de giydiğimiz kıyafetten komşular buluyormuş kk da üyeliğin varmış hayırlı olsun diye çıkıp geliyormuş
Ben de ben deeBizde marasliyi izliyoruz
İnşallah çokom yaaSağol laris inşallah korktuğum gibi olmaz
ben spor şıkım. ama özel zamanlarda gıyerım topukluBi ultrason çektirsen mi acaba
Ohhhh şıkır şıkır
Bana uyar
Cnım benim ya insan nasıl üzülmesin haklı kızcağız
Ama ben kapanış yaparım şimdiden söyleyin picemaynan
Bazen zararsız kist olabilir üzülme inşallah birşey çıkmayacak emziriyor musun ?Sağol laris inşallah korktuğum gibi olmaz
Hey dj çal hadi şarkımıTaamamm sahne senin
Ben bıktım topukludan ömrüm stilettoyla geçti o yüzden kçö boyunca spor ayakkabı giydim çok mutluyumben spor şıkım. ama özel zamanlarda gıyerım topuklu
Dur kız daha deeelBazen zararsız kist olabilir üzülme inşallah birşey çıkmayacak emziriyor musun ?
Hey dj çal hadi şarkımı
Ay pardon oturayım o zamanDur kız daha deeel
Ben çok severim ama yörüyememben spor şıkım. ama özel zamanlarda gıyerım topuklu
oo ben spor ayakkabı ve duz taban giyiniyorum hep ama arada gıyımek zorunda kalıyorumBen bıktım topukludan ömrüm stilettoyla geçti o yüzden kçö boyunca spor ayakkabı giydim çok mutluyum
Allama maratona bile çıkarımBen çok severim ama yörüyemem
Ay pardon oturayım o zaman
Şifreyi verdim bak bul beni instadanoo ben spor ayakkabı ve duz taban giyiniyorum hep ama arada gıyımek zorunda kalıyorum
Sakin karnındaki bebişi düşünAllama maratona bile çıkarım
Pazar günü arabayla turluyoruz eşimin eski mahallesinden geçtik sahile yakın bir muhit dedi ki " nasıl da değerlendi, eskiden buralar hep dutluktu " yaa dedim dutluuğdu diyecen öyle değil o