- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
Ablacım hayırlısı haklarında kısmet böyleymiş hafta içine erteleyecekler değil miAynen öyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım hayırlısı haklarında kısmet böyleymiş hafta içine erteleyecekler değil miAynen öyle oldu
bende tunık aldımBen de tulum aldım artık evde giyerim
Söylemem mii yarın yine doktor yolu gözüktü bana kızlar rica etsem dua edebilir misiniz banaAh be sen o yola çıkınca bize söyle hemen inbar edelim
2 topuklu. 4 tunık 3 pantolon. aldım. gosterı var herkes davetlidirDur kız dur 3 tane de ben aldı. Geçen artık evde kendi kendime sunum yapar giyerim
Yok hayatım hiç bugün hata veriyorBilmiyorum ki canım çıkmıyor mu o üç noktadan
Kendi dalgamızda boğulcaz glu glubende tunık aldım
Söylemem mii yarın yine doktor yolu gözüktü bana kızlar rica etsem dua edebilir misiniz bana
Ne zaman giycennnn2 topuklu. 4 tunık 3 pantolon. aldım. gosterı var herkes davetlidir
Ben karışmıyorum onların kararıAblacım hayırlısı haklarında kısmet böyleymiş hafta içine erteleyecekler değil mi
Göğsümde bir sertlik var şeklinde de bir tuhaflik var. EndişeliyimGeçmiş olsun nw oldu çoko
Geçmiş olsun canım ederiz tabi kiSöylemem mii yarın yine doktor yolu gözüktü bana kızlar rica etsem dua edebilir misiniz bana
yarın gıyıneyım ah ah o topuklular ne guzellerNe zaman giycennnn
Durun fikrim geldi... en iyisi giyinek kahvelerimizi çaylarımızı alak yüzümüzü gizleyek burdan davetleşekYok hayatım hiç bugün hata veriyor
Kendi dalgamızda boğulcaz glu glu
Şimdi kızım şu şarkıyı açmış teselli buluyor uykular haram oldu ....Chocolita geçmiş olsun canım hayırdır
Çok geçmiş olsun canım beniminşallah kötü birşey yokturGöğsümde bir sertlik var şeklinde de bir tuhaflik var. Endişeliyim
Kızımda dedi vardır bunda da bir hayır tabi oturup ağladı onca hazırlık yaptık suya düştüChocolita geçmiş olsun canım hayırdır
Kızz bu sefer de giydiğimiz kıyafetten komşular buluyormuş kk da üyeliğin varmış hayırlı olsun diye çıkıp geliyormuşDurun fikrim geldi... en iyisi giyinek kahvelerimizi çaylarımızı alak yüzümüzü gizleyek burdan davetleşek
Bizde marasliyi izliyoruzAdımı bilse soy ismimi bilmez ki ortak ark da yok şaştım kaldım inam
Ahahah kız hiç aklıma gelmedi ha
Dizi bebeğim sen?
Vaz geçtimKızz bu sefer de giydiğimiz kıyafetten komşular buluyormuş kk da üyeliğin varmış hayırlı olsun diye çıkıp geliyormuş