- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
Ağrı iyi derlerAkmıyor. Bastırınca ağrı var ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrı iyi derlerAkmıyor. Bastırınca ağrı var ama
Canım yaa çok geçmiş olsun bebişte korkmuştur ondan ağrıların annesi Allah korumuş siziKız ben yarım saat asansörde kaldım bugün çığlık isyan kimse duymadı beni 2-3 arası sıkıştı asansör bakma şebekliğime şuan uzanıyorum sancım var
Ayy yaa şapşik şapşik bakmıştır öyle etrafa bunlar niye toplandı diyeKomşunun oğlu canım 1 yaşına girdi şimdi geldik eve
Bilmiyorum ki. Bir şey çıkmaz insallah kendimi korkutmak da istemiyorumAğrı iyi derler
Mekan önemli deil mesajları okuyup hemen daliyorum birazdan muhabbeteHoş geldin mekanımız klimalıdır üst katta aile yerimiz mevcut
Allahın izniyle bişey çıkmaz canımBilmiyorum ki. Bir şey çıkmaz insallah kendimi korkutmak da istemiyorum
Rabbim şifa versin gönlünü ferah tut inşallah onmeli birşey değildirGöğsümde bir sertlik var şeklinde de bir tuhaflik var. Endişeliyim
Geçmiş olsun kuzumAğrı iyi derler
Teşekkür ederiz teyzesi bebişler cesur anaları gibi iyiyiz 3 ümüz de inşallahCanım yaa çok geçmiş olsun bebişte korkmuştur ondan ağrıların annesi Allah korumuş sizi
Ayy yaa şapşik şapşik bakmıştır öyle etrafa bunlar niye toplandı diye
Korkma inan bana birşey çıkmayacakBilmiyorum ki. Bir şey çıkmaz insallah kendimi korkutmak da istemiyorum
ahan buldum Mahmut amcayıOoo bebeğim çok şeksi
Valla çok çığlık attım ağladım kimse duymayınca e kasıldım haliyle aşırı değil ama ben burdayım diyor benim canımberktir çok olsa da az gibi gelir derecelendiremiyorum
Çok teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun kuzum
Çılgınnnnahan buldum Mahmut amcayı
Evet çok da tatlı canımCanım yaa çok geçmiş olsun bebişte korkmuştur ondan ağrıların annesi Allah korumuş sizi
Ayy yaa şapşik şapşik bakmıştır öyle etrafa bunlar niye toplandı diye
Mahmut kimahan buldum Mahmut amcayı
BenMahmut kim
o bebıyımmı kım yazdıysaMahmut kim
Kızz seni kide mi ikiz ayy bilmiyordum benTeşekkür ederiz teyzesi bebişler cesur anaları gibi iyiyiz 3 ümüz de inşallah
Korkma inan bana birşey çıkmayacak
Anaaaam nağmahremmm topikte erkeek varr