- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
Kız ben yarım saat asansörde kaldım bugün çığlık isyan kimse duymadı beni 2-3 arası sıkıştı asansör bakma şebekliğime şuan uzanıyorum sancım varSakin karnındaki bebişi düşün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben yarım saat asansörde kaldım bugün çığlık isyan kimse duymadı beni 2-3 arası sıkıştı asansör bakma şebekliğime şuan uzanıyorum sancım varSakin karnındaki bebişi düşün
bizim burda antep ağzıyla daha değişik çıkıyo o ama yazıya dökemedimPazar günü arabayla turluyoruz eşimin eski mahallesinden geçtik sahile yakın bir muhit dedi ki " nasıl da değerlendi, eskiden buralar hep dutluktu " yaa dedim dutluuğdu diyecen öyle değil o
aklı olan bana bulaşmaz. ben tehlikeliyimŞifreyi verdim bak bul beni instadan
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım çok korkarım asansörden . Çok mu sancın allah korusun siziKız ben yarım saat asansörde kaldım bugün çığlık isyan kimse duymadı beni 2-3 arası sıkıştı asansör bakma şebekliğime şuan uzanıyorum sancım var
Biliyorum kaynanam arnavut Selanik göçmeni . Maraş-antep yerleşikler oranın ağzıyla konuşuyorlarbizim burda antep ağzıyla daha değişik çıkıyo o ama yazıya dökemedim
ooyy çok güldüm allah da seni güldürsünBiliyorum kaynanam arnavut Selanik göçmeni . Maraş-antep yerleşikler oranın ağzıyla konuşuyorlar
Komşunun oğlu canım 1 yaşına girdi şimdi geldik eveKim doğum günü kız
Ooo bebeğim çok şeksiaklı olan bana bulaşmaz. ben tehlikeliyim
Valla çok çığlık attım ağladım kimse duymayınca e kasıldım haliyle aşırı değil ama ben burdayım diyor benim canımberktir çok olsa da az gibi gelir derecelendiremiyorumHadi yaa çok geçmiş olsun canım çok korkarım asansörden . Çok mu sancın allah korusun sizi
Amin hepimizi inşallahooyy çok güldüm allah da seni güldürsün
HoşgeldinAy ben burayı nasıl görmedim
Takipte kal canım kötüyü düşünme inşallah bişey plmazOoo bebeğim çok şeksi
Valla çok çığlık attım ağladım kimse duymayınca e kasıldım haliyle aşırı değil ama ben burdayım diyor benim canımberktir çok olsa da az gibi gelir derecelendiremiyorum
Yok yok pozitifim birşey olmayacak Allah ın izniyleTakipte kal canım kötüyü düşünme inşallah bişey plmaz
Hoşgeldin
Hoş geldin mekanımız klimalıdır üst katta aile yerimiz mevcutAy ben burayı nasıl görmedim
Yok yok pozitifim birşey olmayacak Allah ın izniyle
Sen bide bana sor ben daha bulamadim nasıl kullanacağını bileŞu kk nın emojileri neden çok zor yerde ya üç noktaya tıkla oradan gülen insanlar surat sonra gir emoji arave ben emoji bulana kadar dolu mesaj gelmiştir dön geri onları oku