- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman varlıkları nekı yoklukları ne yapsın bız oglumla mutluyuz ana ogulEn güzeli bacım sal gitsin boşver yok olmaları daha iyi
senı buldularsa benı bulmak cok kolay dur hıc bıryerı takıp etmiyeyımAy sorma şoklardayım
Hazırlıklıyız şuandan itibarenHafta sonu yine kk dayız kızlar çekirdeklerinizi alıp gelin
Canım benimki pasif durumda ya niye öyleŞu kk nın emojileri neden çok zor yerde ya üç noktaya tıkla oradan gülen insanlar surat sonra gir emoji arave ben emoji bulana kadar dolu mesaj gelmiştir dön geri onları oku
1. Kilo sivilce yapıyoHafta sonu yine kk dayız kızlar çekirdeklerinizi alıp gelin
kırmızıyız bızBizim Hatay turuncu olmuş ya la yine hafta sonu yasak oldu
Canikom ben herşeye burnumu daldırdığımdan zorlanmamıştırsenı buldularsa benı bulmak cok kolay dur hıc bıryerı takıp etmiyeyım
Aşırı tikkatli memleketkırmızıyız bız
Allah sizi birbiriniZe bağışlasınaman varlıkları nekı yoklukları ne yapsın bız oglumla mutluyuz ana ogul
Amannn geçmiş olsun noldu şimdi kız sana mı kaldı geriKızımın nikahı olacaktı hafta sonu o da iptal oldu
kımsenın umrunda degıl herkes elbıse alıyor acep nerde gıyecekler bu kırmızı harıtadaAşırı tikkatli memleket
Amın. anasını gurban olsun. Gene erıdım benAllah sizi birbiriniZe bağışlasın
Ah be sen o yola çıkınca bize söyle hemen inbar edelimBenim kaynanama yasak yok masalım o gelir
Ben de tulum aldım artık evde giyerimkımsenın umrunda degıl herkes elbıse alıyor acep nerde gıyecekler bu kırmızı harıtada
Aynen öyle olduAmannn geçmiş olsun noldu şimdi kız sana mı kaldı geri
Bilmiyorum ki canım çıkmıyor mu o üç noktadanHazırlıklıyız şuandan itibaren
Canım benimki pasif durumda ya niye öyle
ben ederim gız. 3cu kisiyi gizliyorlarAh be sen o yola çıkınca bize söyle hemen inbar edelim
Dur kız dur 3 tane de ben aldı. Geçen artık evde kendi kendime sunum yapar giyerimkımsenın umrunda degıl herkes elbıse alıyor acep nerde gıyecekler bu kırmızı harıtada