- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Herifi olmayanlar da gelebiliyor muÇay partisi herifleri uyutın gwlin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herifi olmayanlar da gelebiliyor muÇay partisi herifleri uyutın gwlin
bosver bosverHe zaten yazmadım ifşa edemem kendimi
Sorma alt katımda kaynana üst katta da eltiler varAzmine hayran kaldım vallaha kırk yıl uğraşsam bulamam
Abooo allah kurtarsın bacım
cok sukur bızde onlar yok varlar ama yoklar gıbıBizde kırmızı olduk. Ramazanda da iftar sahur davetleri yasaklandı ben bi üzüldüm sevgili kayınannem ve görümceklerimle davetleşemeyeceeeez
Tabisiiiii onlar en ön sıradan yerlerini alıyollaağğğHerifi olmayanlar da gelebiliyor mu
Bende bende sorma bu ramazan da boynumuz bükük kaldı kaynanadan uzak Chocolita seninkine gelmez dimi iftara yasak var ana yasak deBizde kırmızı olduk. Ramazanda da iftar sahur davetleri yasaklandı ben bi üzüldüm sevgili kayınannem ve görümceklerimle davetleşemeyeceeeez
Ne güzel en büyük hayalimmcok sukur bızde onlar yok varlar ama yoklar gıbı
Onunki kesin gelirBende bende sorma bu ramazan da boynumuz bükük kaldı kaynanadan uzak Chocolita seninkine gelmez dimi iftara yasak var ana yasak de
Gel gel hoşgeldinHerifi olmayanlar da gelebiliyor mu
tabıkıde sımdı benım kı yok ben katılmıyıyımmı şimdı ılla herıfmı lazım.Herifi olmayanlar da gelebiliyor mu
SelaamSelam kızlar
ayy ayy hıc sorma hayallere bıle almıyorum. dusunNe güzel en büyük hayalimm
Ooolmaz en ön sırada size yerimiztabıkıde sımdı benım kı yok ben katılmıyıyımmı şimdı ılla herıfmı lazım.
Benim kaynanama yasak yok masalım o gelirBende bende sorma bu ramazan da boynumuz bükük kaldı kaynanadan uzak Chocolita seninkine gelmez dimi iftara yasak var ana yasak de
En güzeli bacım sal gitsin boşver yok olmaları daha iyiayy ayy hıc sorma hayallere bıle almıyorum. dusun
Hoş buldukGel gel hoşgeldin
Tesekur ederimOoolmaz en ön sırada size yerimiz
Ay sorma şoklardayımbıde nasıl bulmuş yaa ona sasırdım