- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Evet bende bı kaç kez yaşadım biraz sıcağa yakın iilk su içince daha az susyorum ben ama herkeste aynı mı bilmemTam bunu yazacaktım bende .
Tesadüf mü acaba ya böyle olması
Su icmem susamam.
İçersem hakikaten çok susuyorum iftara kadar.
Dediğin tekniği baskalarindan da duymustum . Haklı olabilirsin :)Evet bende bı kaç kez yaşadım biraz sıcağa yakın iilk su içince daha az susyorum ben ama herkeste aynı mı bilmem
Hani bana hani banaTabiki sen yokken dondurma da yiyoruz biz
Valla öyle bi teknoloji ya da bir süper güç olsa da şöyle üstünüze serpsem şu uykudanAşkım eskilerde bir laf duymuştum şöyle, para parayi çeker parası olmayanda burnunu çeker. şimdi sen uyudun ya uyku seni çekiyor biz uyumadıgimiz için bize bulasmiyor
Ben içtikten sonra başlıyor ağzım dilim kuruyorÇok su içince ben sonraki gün daha çok susuyorum ya
Şuan 1200 e tamamladımHani bana hani bana
Valla öyle bi teknoloji ya da bir süper güç olsa da şöyle üstünüze serpsem şu uykudan
Ben içtikten sonra başlıyor ağzım dilim kuruyormisal şuan halbuki 1 litre su içmiştim
Ben yokluğuna çok alıştım gelince oha falan oluyorum artık teknileji falan kesmez beni canım ,Hani bana hani bana
Valla öyle bi teknoloji ya da bir süper güç olsa da şöyle üstünüze serpsem şu uykudan
Ben içtikten sonra başlıyor ağzım dilim kuruyormisal şuan halbuki 1 litre su içmiştim
Bende tam yeter dicektimŞuan 1200 e tamamladım
Yetme mi gayri ya
Anaa zaten 1 dakikam kalmışCatlak-kurabiye
Ne güzellL
Ben yokluğuna çok alıştım gelince oha falan oluyorum artık teknileji falan kesmez beni canım ,
Acıkta beni seveydi iyiydiNe güzellbeni bırakmıyor çok seviyormuş
Dut ağacı ne zaman dönüyor çok eksik topik
Ban yedi mi bejim kadar yiyosa on gün yemiştir
Dut ağacı ne zaman dönüyor çok eksik topikokumaya iki yeni üye katılmak istemiş isimlerini aldım bekliyorlar başlamamız için çok heyacanliyim ben
Bugün dönecek canım sabaha burada olur herhalde
Dut ağacı ne zaman dönüyor çok eksik topikokumaya iki yeni üye katılmak istemiş isimlerini aldım bekliyorlar başlamamız için çok heyacanliyim ben
Gececimi esin ALLAH yardımcın olsun zor bir ara gitmişti benim eşim işi bırakması için yalvarmistim evde tek kalamiyorum ben ..uyusam iyi olucak evet ama yok uykumY
Yooook.esim de gecede olunca hiç yok
Senin uyku bastirmisti sanki
Dağıldı miçocuk uyanmadan azicik uyusaydin ya
Durun anam gitmen bi yereBan yedi mi bejim kadar yiyosa on gün yemiştir
Gündüz uyuklarsan bebisini emanet edebilecegin biri var mı bariGececimi esin ALLAH yardımcın olsun zor bir ara gitmişti benim eşim işi bırakması için yalvarmistim evde tek kalamiyorum ben ..uyusam iyi olucak evet ama yok uykum
Depremde neler hissettin kahveGececimi esin ALLAH yardımcın olsun zor bir ara gitmişti benim eşim işi bırakması için yalvarmistim evde tek kalamiyorum ben ..uyusam iyi olucak evet ama yok uykum
Ama dut ağacı gitti meyve vermiyor artikDurun anam gitmen bi yere