Yaw s3n bana niye beğenmedim atiyonHıh ben gidip uyuyorum
Mantının aşkım. sen uyanamamissin dahaNeyin gı
Uyuyor musun artıkYiriiiim seni balll
Ohooooo benim de totimde pireler uçsundu
Sen beni aldattın Ahmet bunu kabul edememYaw s3n bana niye beğenmedim atiyonsende nevzen tatlım ol
Kayimvalidem yapıp buzluğa atmıştı kuzucum.Kim mantı döktü gıı
Aaa özür o zaman ben hazır mantı sandım günah almayayım durduk yereKayimvalidem yapıp buzluğa atmıştı kuzucum.
Onu çıkarıp pusirdimmmm
Sorma kız hala modum buMantının aşkım. sen uyanamamissin daha
UyumıcamUyuyor musun artık
Ohh miss afiyet bal şeker olsun canımKayimvalidem yapıp buzluğa atmıştı kuzucum.
Onu çıkarıp pusirdimmmm
Kayınvalidem yaptığı için hazır mantı sonuçta ay. doğru söylemiş oluyosunAaa özür o zaman ben hazır mantı sandım günah almayayım durduk yere
Tabiki sen yokken dondurma da yiyoruz bizSorma kız hala modum buhayır uyumayan sizsiniz uykusu olan ben
Uyumıcamkendimi erkenden uyutulmuş sonra sabaha kadar çılgınlar gibi eğlenmiş ailenin o yatakta uyutulan bebesi gibi hissettim
Ohh miss afiyet bal şeker olsun canım
Bebeleri öpKizlar hepinizi çok öpüyorum yarın görüşürüz
Aşkım eskilerde bir laf duymuştum şöyle, para parayi çeker parası olmayanda burnunu çeker. şimdi sen uyudun ya uyku seni çekiyor biz uyumadıgimiz için bize bulasmiyorSorma kız hala modum buhayır uyumayan sizsiniz uykusu olan ben
Uyumıcamkendimi erkenden uyutulmuş sonra sabaha kadar çılgınlar gibi eğlenmiş ailenin o yatakta uyutulan bebesi gibi hissettim
Ohh miss afiyet bal şeker olsun canım
Oradan yırttık yaniKayınvalidem yaptığı için hazır mantı sonuçta ay. doğru söylemiş oluyosun
Ben yapmadımbenim için hazır .
Ay sistim benOradan yırttık yani
Şu iyidir git birşey olmazAy sistim ben
2 pet şişeyle su içtim
Abartmaya gerek var mı ya hemen tuvalete gidiyorum zaten
Çok su içince ben sonraki gün daha çok susuyorum yaAy sistim ben
2 pet şişeyle su içtim
Abartmaya gerek var mı ya hemen tuvalete gidiyorum zaten
Tam bunu yazacaktım bende .Çok su içince ben sonraki gün daha çok susuyorum ya