- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Yaw s3n bana niye beğenmedim atiyon sende nevzen tatlım olHıh ben gidip uyuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaw s3n bana niye beğenmedim atiyon sende nevzen tatlım olHıh ben gidip uyuyorum
Mantının aşkım. sen uyanamamissin dahaNeyin gı
Uyuyor musun artıkYiriiiim seni balll
Ohooooo benim de totimde pireler uçsundu
Sen beni aldattın Ahmet bunu kabul edememYaw s3n bana niye beğenmedim atiyon sende nevzen tatlım ol
Kayimvalidem yapıp buzluğa atmıştı kuzucum.Kim mantı döktü gıı
Aaa özür o zaman ben hazır mantı sandım günah almayayım durduk yereKayimvalidem yapıp buzluğa atmıştı kuzucum.
Onu çıkarıp pusirdimmmm
Sen beni aldattın Ahmet bunu kabul edemem
Sorma kız hala modum bu hayır uyumayan sizsiniz uykusu olan benMantının aşkım. sen uyanamamissin daha
Uyumıcam kendimi erkenden uyutulmuş sonra sabaha kadar çılgınlar gibi eğlenmiş ailenin o yatakta uyutulan bebesi gibi hissettimUyuyor musun artık
Ohh miss afiyet bal şeker olsun canımKayimvalidem yapıp buzluğa atmıştı kuzucum.
Onu çıkarıp pusirdimmmm
Kayınvalidem yaptığı için hazır mantı sonuçta ay. doğru söylemiş oluyosunAaa özür o zaman ben hazır mantı sandım günah almayayım durduk yere
Tabiki sen yokken dondurma da yiyoruz bizSorma kız hala modum bu hayır uyumayan sizsiniz uykusu olan ben
Uyumıcam kendimi erkenden uyutulmuş sonra sabaha kadar çılgınlar gibi eğlenmiş ailenin o yatakta uyutulan bebesi gibi hissettim
Ohh miss afiyet bal şeker olsun canım
Bebeleri öpKizlar hepinizi çok öpüyorum yarın görüşürüz
Aşkım eskilerde bir laf duymuştum şöyle, para parayi çeker parası olmayanda burnunu çeker. şimdi sen uyudun ya uyku seni çekiyor biz uyumadıgimiz için bize bulasmiyorSorma kız hala modum bu hayır uyumayan sizsiniz uykusu olan ben
Uyumıcam kendimi erkenden uyutulmuş sonra sabaha kadar çılgınlar gibi eğlenmiş ailenin o yatakta uyutulan bebesi gibi hissettim
Ohh miss afiyet bal şeker olsun canım
Oradan yırttık yaniKayınvalidem yaptığı için hazır mantı sonuçta ay. doğru söylemiş oluyosun
Ben yapmadım benim için hazır .
Yaa canımsın tabiii öperim canim benimBebeleri öp
Ay sistim benOradan yırttık yani
Şu iyidir git birşey olmazAy sistim ben
2 pet şişeyle su içtim
Abartmaya gerek var mı ya hemen tuvalete gidiyorum zaten
Çok su içince ben sonraki gün daha çok susuyorum yaAy sistim ben
2 pet şişeyle su içtim
Abartmaya gerek var mı ya hemen tuvalete gidiyorum zaten
Tam bunu yazacaktım bende .Çok su içince ben sonraki gün daha çok susuyorum ya