- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Allahtan başka kimsem yok canımGündüz uyuklarsan bebisini emanet edebilecegin biri var mı bari
Annelerimiz geldi aklımaAllahtan başka kimsem yok canım
O gün Manisa'daydim İzmir'de değildim ama orada bile çok yoğun hissettimDepremde neler hissettin kahvesende izmirdesij malum
Çilekeş annelerimizdi onlar bizim. şimdi biz çöpe attığımız bezi almaya yeriniyoruz altını alırken . makinanın düğmesine basmaya üşeniyoruz malesefAnnelerimiz geldi aklımaonlar nasıl baş etti acaba kimseleri yoktu tamam da üstüne bide elde yıkanan bezler.peşpeşe çocuklar ..kaynana görümce akraba eziyeti hele.
İzmirdeydim ya.O gün Manisa'daydim İzmir'de değildim ama orada bile çok yoğun hissettimİzmir yıkılmış dediler telefonlar kitlendi kimseye ulaşamadım kâbus gibi bir saatti sen izmirdemiydin
Allah onunla geçmiş etsin kuzum tekrarı olmasın inşallahİzmirdeydim ya.
Eşim sabah işe giderken kapıyı sımsıkı kilitle dedi .
Niye öyle dedin korktum dedim.
Gitti o
Kilitledim
Öğlen kirpik liftimg yaptırmaya gitcem tam o saatte yolda olacaktım yani ( ki keşke öyle olsaydı)
Ama ben eşim kapıyı kilitle filan dedi diye taktim ya kafaya .korktum gitmedim niye öyle dedi ki diye.
Ay sonra kırmızı odayı açtım ayağıma bot gibi panduflar var onu giydim .
Altımda bseyde yok
Üstümde eşimin tişörtü .
Sen bir sallanmaya başla
Kapıyı aç aç açılmıyor sonuna kadar kilitledim ya .
Sonra açıldı apartmanda köpek vardı onu da kucakladım kosuyorum .
Öyle o halde çıktım
Eve akşam dokuz da filan girdik .
Benim eşyalar yerlerdeydiçekmeceler filan açılmış
Sizi okudum canım şimdi de uyumaya gideyim uykum yokta şarjım bitiyorCatlak-kurabiye beybi napiyosunnnn
Sabah verecek çiçek açmış bekliyor bence hazırdaAma dut ağacı gitti meyve vermiyor artik
Kaçıncı katta oturuyon iyi kacabilmissin Allah bir daha göstermesinİzmirdeydim ya.
Eşim sabah işe giderken kapıyı sımsıkı kilitle dedi .
Niye öyle dedin korktum dedim.
Gitti o
Kilitledim
Öğlen kirpik liftimg yaptırmaya gitcem tam o saatte yolda olacaktım yani ( ki keşke öyle olsaydı)
Ama ben eşim kapıyı kilitle filan dedi diye taktim ya kafaya .korktum gitmedim niye öyle dedi ki diye.
Ay sonra kırmızı odayı açtım ayağıma bot gibi panduflar var onu giydim .
Altımda bseyde yok
Üstümde eşimin tişörtü .
Sen bir sallanmaya başla
Kapıyı aç aç açılmıyor sonuna kadar kilitledim ya .
Sonra açıldı apartmanda köpek vardı onu da kucakladım kosuyorum .
Öyle o halde çıktım
Eve akşam dokuz da filan girdik .
Benim eşyalar yerlerdeydiçekmeceler filan açılmış
Öpüyorum şekerSizi okudum canım şimdi de uyumaya gideyim uykum yokta şarjım bitiyor
Sabah verecek çiçek açmış bekliyor bence hazırda
2.kattaydimKaçıncı katta oturuyon iyi kacabilmissin Allah bir daha göstermesin
Benimde 9 kaçıncı şarj edisim artık takar fişe uyurum kızlarSizi okudum canım şimdi de uyumaya gideyim uykum yokta şarjım bitiyor
Sabah verecek çiçek açmış bekliyor bence hazırda
İyi uykular kızlar uyuyun hadi gari sabah olduÖpüyorum şeker
Bakim bı. Okudum mu acaba kiBdv de bi konu var gerçek ise çok üzüldüm şarjım yok okuyamadım görümce belası diyo