- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
Amin cnm günlerdir etkisini atamıyor insan. hala hafif yatak sallansa içim gidiyor çok değişik bir psikolojiKahve __Kokusu bebeklinick rabbim tekrar yaşatmasın deprem zor biz Elazığ depremini hissettik ben uyuyordum o saatte uykumda hissettim nasıl korktum
Anlıyorum canım tahmin ediyorum biz sadece hissetmeme ragmen çok korktukAmin cnm günlerdir etkisini atamıyor insan. hala hafif yatak sallansa içim gidiyor çok değişik bir psikoloji
Allah'ım göstermesin bir daha ... Herkez uyuyormuAnlıyorum canım tahmin ediyorum biz sadece hissetmeme ragmen çok korktuk
Hoşgeldin dut ağacı zeytinin annesiii
Hhoooşş buldum bebeişlerHoşgeldin dut ağacı zeytinin annesiii
Günaydın kız geldim geldim
Amaaaan nere gidiyodu
Tililililililiiiiii
Hey yavrum coşmaya beni mi beklediniz
Canlandı kız baksana halimizeHey yavrum coşmaya beni mi bekledinizben izledim sizi yoktu böyle kopuşlaaar şarkıya bayıldım
Bdv ye yorum yapmış Mune de gezegenlerden topige düzeneğini yazmış geldi ben gidiyorum diyor Yusuf YusufAmaaaan nere gidiyoduhanım hanımcık kızı da yoldan çıkardık iyi mi
Tililililililiiiiii
Hoş geldin nasılsınGünaydın kız geldim geldimkafam yerine gelsin diye müzik açtım da
Bdv ye yorum yapmış Mune de gezegenlerden topige düzeneğini yazmış geldi ben gidiyorum diyor Yusuf Yusuf