Bakayım canım, bendede pko var . Regl düzensizliği de yapiyor zaaten. Doctor bana hic bırakmamak gerek demişti ama ben bıraktım. Şimdi yine başladım. Aşırı çikolata istememden bende anlamıştım yükseldiğiniBende 2 ay gebelik için tedavi gördüm canım ilk ayda yumurtam çok zor büyüdü şüpheleniyodum doktora sordum ilaç başlattı direk pko olduğumdan zaten ihtimal yüksek diye. Sonra bikaç ay sonra dahiliyeye gidip baktırdım çok endişe edecek kadar değil ama biraz yüksek ilaca devam et yüne de dedi. Tatlı düşkünlüğü bende de inanılmaz. Ama karatay diyetini çok öneriyolar bu konuda araştır istersen bende bayramdaj sonra tekrar başlamak istiyorum
Benim pilot bı arkadaş vardıKahve sesınde az ye sık ye saglıklı seyler ye dıyor
Ne zaman başladı 500 gün mü.Inş canım nasip olur, yazın yoğunluk çok fazlabirde şuan limanda çalışma başladı 500 gün, kayalar düşüyormuş aşağı o yüzden
Aynen bayramda girilecek gibi değil çok kuyruk oluyoBiz geçen kurban bayramı tatilinde gitmiştik canım bayram yoğunluğuda vardı biraz galiba
Yok kuzumAlışkın değilsin ya garip gelir
Aslında hata bu normali bulmak lazım canım
Farkettik onu canımÇiğ
Yok kuzum
vallahi yazamıyorum cın ıskncesı gıbı
Neyin yukseldigini aşırı çikolata istemenden anlamistin ?Bakayım canım, bendede pko var . Regl düzensizliği de yapiyor zaaten. Doctor bana hic bırakmamak gerek demişti ama ben bıraktım. Şimdi yine başladım. Aşırı çikolata istememden bende anlamıştım yükseldiğini
Iyi geceler iyi uykular canım, görüşmek üzereKızlar ben kaçıyorum. Bizim şarz aletinin kablosu koptu. Heryer kapalı alamadıkta evde vardı bi kablo onla idare ediyoruz ama gıdım gıdım doldurmuyo bide 5 ben dolduruyorum sonra eşim öyle şarz savaşları yapouoruz6 kaldı şimdi kapancak daha yeni vermiştim alamamda gelemezsem iyi geceler hayırlı sahurlar
ŞekerNeyin yukseldigini aşırı çikolata istemenden anlamistin ?
Bu pkos neymiş böyle ya bu aradaŞekeraşırı yemek istiyorum
Pkoyla birbirini tetikliyo valla canım bu ya benim o büyümeyen yumurtam insülin ilacına başlayınca 3er 5er tane büyüdüBakayım canım, bendede pko var . Regl düzensizliği de yapiyor zaaten. Doctor bana hic bırakmamak gerek demişti ama ben bıraktım. Şimdi yine başladım. Aşırı çikolata istememden bende anlamıştım yükseldiğini
Çarşıda birine sormuştı yürüyerek yarım saatte gidersiniz dedi bizde hiç yeltenmedikAynen bayramda girilecek gibi değil çok kuyruk oluyoyürüyerek 15 dakikada limana in daha iyi gerçekten
Sorma canım ya rezalet, allah kimseye vermesin ama olan çok var gerçektenBu pkos neymiş böyle ya bu arada
Bende pkosluyum
Kimle konuşsam pkosum diyor
Bende kendimi teselli ediyorum çok tatlıyım da şekerim yüksek diyePkoyla birbirini tetikliyo valla canım bu ya benim o büyümeyen yumurtam insülin ilacına başlayınca 3er 5er tane büyüdübende illa ağzıma bi çikolaya bişey atıcam hep öyleyim
Çarşıda birine sormuştı yürüyerek yarım saatte gidersiniz dedi bizde hiç yeltenmedik
Rafıne sekerden uzak dur canım anca oyle kırarsın ınsulınıŞekeraşırı yemek istiyorum
Çok zor canım, cikolata yememek benim için çok zorRafıne sekerden uzak dur canım anca oyle kırarsın ınsulını
Benım hamileligım de sekerım yukseldı ben o sekılde dusurdum halada aynı besleniyor um sůkur gayet ıyı sekerımBenim pilot bı arkadaş vardı
Tutturmustu az ye sık ye olayı yanlış şeker hastaları yapar onu .ben hasta miyim filan .
He deyip geciyodum ama hiç katilmiyodum
Bazen insanlara kendimi veya doğruyu anlatmaktan yoruluyorum.
Sadece eşime ısrarla anlatirim ona karşı yorulmuyorum
Alma eve canım olmayınca yamezsınÇok zor canım, cikolata yememek benim için çok zorbugün iftardan sonra yine yedim. Ilaci icip üstüne cikolata
Ayyy sen cikolatami istiyor şeker mi bal mi istiyon canimmm kuru meyve yeÇok zor canım, cikolata yememek benim için çok zorbugün iftardan sonra yine yedim. Ilaci icip üstüne cikolata
Yok canım asosa gidiliyor, merkezde gezmek kaleye çıkmak çarşıda dolaşmak serbest. Liman kapatıldı sadece, işletmeler kapandi. Mayis başı kapandıNe zaman başladı 500 gün mü.
E assosa gidilemeuecek mi bu yil