Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Bakayım canım, bendede pko var . Regl düzensizliği de yapiyor zaaten. Doctor bana hic bırakmamak gerek demişti ama ben bıraktım. Şimdi yine başladım. Aşırı çikolata istememden bende anlamıştım yükseldiğini

Kahve sesınde az ye sık ye saglıklı seyler ye dıyor
Benim pilot bı arkadaş vardı
Tutturmustu az ye sık ye olayı yanlış şeker hastaları yapar onu .ben hasta miyim filan .

He deyip geciyodum ama hiç katilmiyodum
Bazen insanlara kendimi veya doğruyu anlatmaktan yoruluyorum.
Sadece eşime ısrarla anlatirim ona karşı yorulmuyorum

Kızlar ben kaçıyorum. Bizim şarz aletinin kablosu koptu. Heryer kapalı alamadıkta evde vardı bi kablo onla idare ediyoruz ama gıdım gıdım doldurmuyo bide 5 ben dolduruyorum sonra eşim öyle şarz savaşları yapouoruz 6 kaldı şimdi kapancak daha yeni vermiştim alamamda gelemezsem iyi geceler hayırlı sahurlar

Neyin yukseldigini aşırı çikolata istemenden anlamistin ?

Iyi geceler iyi uykular canım, görüşmek üzere

Pkoyla birbirini tetikliyo valla canım bu ya benim o büyümeyen yumurtam insülin ilacına başlayınca 3er 5er tane büyüdü bende illa ağzıma bi çikolaya bişey atıcam hep öyleyim
Aynen bayramda girilecek gibi değil çok kuyruk oluyo yürüyerek 15 dakikada limana in daha iyi gerçekten
Çarşıda birine sormuştı yürüyerek yarım saatte gidersiniz dedi bizde hiç yeltenmedik

Bende kendimi teselli ediyorum çok tatlıyım da şekerim yüksek diye

Yok artık ya abartmış bayır zaten hemen iniyorsun

Benım hamileligım de sekerım yukseldı ben o sekılde dusurdum halada aynı besleniyor um sůkur gayet ıyı sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…