Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Eşim asoslu 🤣 ben çok severim orayı o yüzden sonunu ben ekledim 🤪😅😄 çok asosyal değilim çok sosyalde değilim orta kulvarlar🤣🤣
Ay asos ama çok güzell 😍 bu yaz gittik ama inemedik sahil kısmına çok kalabalıktı park yeri kalmamiştı biraz çarşısında geZinebildik😍😍

Ama birde karatay hocamız bunu doğrulamıyor. İnsülin direncim cıktığında onun diyetini uygulamıştım aralıklı oruca benziyo. İnsülini kıracak tek şey açlıkmış mesela 🙄🤷🏼‍♀️
Bendede insulin direnci var canım, şekerim yüksek cıktı. Geçen hafta şeker ilacın başladım 🤦‍♀️🤷‍♀️ o yüzden mi bilmiyorum ama tatlı çikolata şeker hastasiyim resmen 🤦‍♀️

Hangisini uyguluyorsun peki
İçi mi dışı mi
2 gün dışı 2 hafta içi :KK70: :KK70: :KK70:
Evet canım harika bir yer o yüzden nickimde tabi başka bişey olamazdı 🤣 ah keşke limana inebilseydin şahane 😍🤩🤗
Keşke yaa jandarma vardı geri çeviriyordu park kısmından çok yOğundu bizde bidaha yukarı cıktık inmedik. Birdaha gitmek nasip olursa artık çok istiyorum 😍😍😍

Çok doğru dedi bu seste elimde çubuk kraker paketiyle çok hak verdin 🤣🤣🤪🤪
Cubuk kraker candır
Ben bunu yapamiyorum 🤦‍♀️ ya bir uc ya bir uc 🤷‍♀️🤔
Benım oyle orta yok bende ya dıp ya zirve. sarzım bıttı esımın telinı aldım ıkı cumle yazamıyorum ne sacma klavyesi var. adam benı aldatmaya kalksa ıkılaf yazamaz kıza😜 yazamıyorum kızlar

2 gün dışı 2 hafta içi :KK70: :KK70: :KK70:

Keşke yaa jandarma vardı geri çeviriyordu park kısmından çok yOğundu bizde bidaha yukarı cıktık inmedik. Birdaha gitmek nasip olursa artık çok istiyorum 😍😍😍
Inş canım nasip olur, yazın yoğunluk çok fazla 🤷‍♀️ birde şuan limanda çalışma başladı 500 gün, kayalar düşüyormuş aşağı o yüzden 🤦‍♀️

Bendede insulin direnci var canım, şekerim yüksek cıktı. Geçen hafta şeker ilacın başladım 🤦‍♀️🤷‍♀️ o yüzden mi bilmiyorum ama tatlı çikolata şeker hastasiyim resmen 🤦‍♀️
Bende 2 ay gebelik için tedavi gördüm canım ilk ayda yumurtam çok zor büyüdü şüpheleniyodum doktora sordum ilaç başlattı direk pko olduğumdan zaten ihtimal yüksek diye. Sonra bikaç ay sonra dahiliyeye gidip baktırdım çok endişe edecek kadar değil ama biraz yüksek ilaca devam et yüne de dedi. Tatlı düşkünlüğü bende de inanılmaz. Ama karatay diyetini çok öneriyolar bu konuda araştır istersen bende bayramdaj sonra tekrar başlamak istiyorum 🤗

Cubuk kraker candır

Benım oyle orta yok bende ya dıp ya zirve. sarzım bıttı esımın telinı aldım ıkı cumle yazamıyorum ne sacma klavyesi var. adam benı aldatmaya kalksa ıkılaf yazamaz kıza😜 yazamıyorum kızlar
Alışkın değilsin ya garip gelir😄

Aslında hata bu normali bulmak lazım canım 🤔

X