- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
İki üç saat önce kediye yumurta verdim de niye yemedi iki kedi de yemedi .diye sizlandim daKonu buraya. Nasıl geldi ne kaçırdım acaba
Birden bırak canim azaltın demek kendini kandırmak oluyor yıllardır sigarayı vazaltacam derim asla olmaz bir gün bırakıyorum dedim ağzıma sürmedim o günden beriDikkat ediyorum yavaştan bayağı azalttım canımdevamını da getircem
Kedidir kediİki üç saat önce kediye yumurta verdim de niye yemedi iki kedi de yemedi .diye sizlandim da
Şimdi çıktım baktım yemiş birileri
Onu rapor ettim.
Şimdi de peynir koydum bakalımMssPARE
Pis fareyi yeyip midesi bozulmayan kediKız allah ne yapmasin kim yediyse midelerini bozucaklar
Dikkat et köpek kediyi kedi fareyi yemesin
Resmen titreme geldiBirden bırak canim azaltın demek kendini kandırmak oluyor yıllardır sigarayı vazaltacam derim asla olmaz bir gün bırakıyorum dedim ağzıma sürmedim o günden beri
Bende gerçekten çaya şeker atmayı bir bıraktım bıçak kesiği gibiBirden bırak canim azaltın demek kendini kandırmak oluyor yıllardır sigarayı vazaltacam derim asla olmaz bir gün bırakıyorum dedim ağzıma sürmedim o günden beri
Pusuda mi bekliyodun giii etiketi görünce bittin hemen topik teKız allah ne yapmasin kim yediyse midelerini bozucaklar
Dikkat et köpek kediyi kedi fareyi yemesin
Hayatta zevk aldığımız ne varsa elimizden alıyorlar demiResmen titreme geldi
De miiiiPusuda mi bekliyodun giii etiketi görünce bittin hemen topik te
Niye kuzumResmen titreme geldi
Ayrılık çekilir dert değil sevgilimNiye kuzum
Aynen öyle canım en keskin yol birden bırakmakBende gerçekten çaya şeker atmayı bir bıraktım bıçak kesiği gibi
Ama yıllardır iki tane atmiyom ki bir atiyom.yarim atiyom zaten.diye geziyodum ortalıkta.
Yapmaaa.Kızlar ben banlanican galiba hayırlı ramazanlar bayramlar mune bana bi şeyler dedi topikte
Öldürürüm seniKızlar ben banlanican galiba hayırlı ramazanlar bayramlar mune bana bi şeyler dedi topikte
Canım kuru icirleri aliyosun ortasından kesiyorsun içine ceviz koyuyorsun bı bardak sütle de pişiriyorsun vallahi lokum gibi oluyor öyle güzel ki sonrada afiyetle yiyorsun canikommm bak bakalim kriz kalıyor muYiyorum sonra burnumdan geliyo
Çare bulmak şart canım
Konuyu kilitleyecegini söylemiş ya bişey dememişÖldürürüm senine dedi
İncir de yasak ama insülin direncineCanım kuru icirleri aliyosun ortasından kesiyorsun içine ceviz koyuyorsun bı bardak sütle de pişiriyorsun vallahi lokum gibi oluyor öyle güzel ki sonrada afiyetle yiyorsun canikommm bak bakalim kriz kalıyor mu
Öyle mi diyon ne bilimKonuyu kilitleyecegini söylemiş ya bişey dememiş
EvetÖyle mi diyon ne bilim