- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.814
O anı durdurmak çok kötü, kriz gibiAlma eve canım olmayınca yamezsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O anı durdurmak çok kötü, kriz gibiAlma eve canım olmayınca yamezsın
Doktorlar cesitlerinden habersiz heralde. Anca pko var deyip geçiyorlar cunkuSorma canım ya rezalet, allah kimseye vermesin ama olan çok var gerçekten binbir çeşidi var
Yiyorum sonra burnumdan geliyoAyyy sen cikolatami istiyor şeker mi bal mi istiyon canimmm kuru meyve ye
Degil aslında Çünkü herkeste belirtileri çok farklı, kiminde belirtti bile olmuyo hem çok zor hem çok kolay bi hastalıkDoktorlar cesitlerinden habersiz heralde. Anca pko var deyip geçiyorlar cunku
Bende hep aralıklı ve skk azar azar yerim .Benım hamileligım de sekerım yukseldı ben o sekılde dusurdum halada aynı besleniyor um sůkur gayet ıyı sekerım
E peki ben doktoruma gittiğimde pkosla ilgili beni bilgilendirse yaDegil aslında Çünkü herkeste belirtileri çok farklı, kiminde belirtti bile olmuyo hem çok zor hem çok kolay bi hastalık
Evet biraz irade gerektiriyor canım ben şekeri bırakalı 6 sene oldu ne kahvede ne çayda tatlida çok az sadece meyveden aliyorum tatlı isteğini ... alışınca inan sonra vücudun istemiyor biraz irade sadece yapabilirsinO anı durdurmak çok kötü, kriz gibi
Cunku doktorlar cok önemsemiyor canim bu hastaalığı,onlara göre basit. Insan araştırdıkça kendini tanıdıkça kendindeki değişiklikleri farkediyor. O zaman anlıyorsun.E peki ben doktoruma gittiğimde pkosla ilgili beni bilgilendirse ya
Bakıyor aaa inci gbi kistler iki yumurtalıkta da .
Hmmm bide FSH lh dengesiz .
Tamam .
Bu kadar .
Başka bişey dediği bildiği yok gbi davraniyor
En güzeli doğuştan sağlıklı sin demekki senBende hep aralıklı ve skk azar azar yerim .
Ama çocukluktan bu .
Kendimi böyle çok sağlıklı oluyor diye alistirmadim yani
Çok şükür ki sağlıklı bı yontemmis tabi
Çok hirsliyim kesinlikle yaparım ama o lükste olursa hayatimda ah ahhEvet biraz irade gerektiriyor canım ben şekeri bırakalı 6 sene oldu ne kahvede ne çayda tatlida çok az sadece meyveden aliyorum tatlı isteğini ... alışınca inan sonra vücudun istemiyor biraz irade sadece yapabilirsin
O zaman yemiyoruz artık yediklerimize sayıyoruzÇok hirsliyim kesinlikle yaparım ama o lükste olursa hayatimda ah ahh
Ne oldu giiii
Aynen öyle sal gitsin nolacaksa olacak zaten ammaaann
Konu buraya. Nasıl geldi ne kaçırdım acaba
Dikkat ediyorum yavaştan bayağı azalttım canım devamını da getircemO zaman yemiyoruz artık yediklerimize sayıyoruz
Yumurta
Konu buraya. Nasıl geldi ne kaçırdım acaba
Kız allah ne yapmasin kim yediyse midelerini bozucaklar