Bende 3 anlam cıkarıyorum assoslumu acabaAssosyali astsolist gibi okudum hahaha
Ay cevap isminin altında yazıyormuş
Kahve sesınde az ye sık ye saglıklı seyler ye dıyor
Eşim asoslu
Hangisini uyguluyorsun peki
Çok doğru dedi bu seste elimde çubuk kraker paketiyle çok hak verdinKahve sesınde az ye sık ye saglıklı seyler ye dıyor
Ben bunu yapamiyorumKahve sesınde az ye sık ye saglıklı seyler ye dıyor
Ay asos ama çok güzellEşim asosluben çok severim orayı o yüzden sonunu ben ekledim çok asosyal değilim çok sosyalde değilim orta kulvarlar
Kahve sesınde az ye sık ye saglıklı seyler ye dıyor
Ama birde karatay hocamız bunu doğrulamıyor. İnsülin direncim cıktığında onun diyetini uygulamıştım aralıklı oruca benziyo. İnsülini kıracak tek şey açlıkmış meselaBen bunu yapamiyorumya bir uc ya bir uc
Evet canım harika bir yer o yüzden nickimde tabi başka bişey olamazdıAy asos ama çok güzellbu yaz gittik ama inemedik sahil kısmına çok kalabalıktı park yeri kalmamiştı biraz çarşısında geZinebildik
Bendede insulin direnci var canım, şekerim yüksek cıktı. Geçen hafta şeker ilacın başladımAma birde karatay hocamız bunu doğrulamıyor. İnsülin direncim cıktığında onun diyetini uygulamıştım aralıklı oruca benziyo. İnsülini kıracak tek şey açlıkmış mesela
2 gün dışı 2 hafta içiHangisini uyguluyorsun peki
İçi mi dışı mi
Keşke yaa jandarma vardı geri çeviriyordu park kısmından çok yOğundu bizde bidaha yukarı cıktık inmedik. Birdaha gitmek nasip olursa artık çok istiyorumEvet canım harika bir yer o yüzden nickimde tabi başka bişey olamazdıah keşke limana inebilseydin şahane
Cubuk kraker candırÇok doğru dedi bu seste elimde çubuk kraker paketiyle çok hak verdin
Benım oyle orta yok bende ya dıp ya zirve. sarzım bıttı esımın telinı aldım ıkı cumle yazamıyorum ne sacma klavyesi var. adam benı aldatmaya kalksa ıkılaf yazamaz kızaBen bunu yapamiyorumya bir uc ya bir uc
Inş canım nasip olur, yazın yoğunluk çok fazla2 gün dışı 2 hafta içi
Keşke yaa jandarma vardı geri çeviriyordu park kısmından çok yOğundu bizde bidaha yukarı cıktık inmedik. Birdaha gitmek nasip olursa artık çok istiyorum
Bende 2 ay gebelik için tedavi gördüm canım ilk ayda yumurtam çok zor büyüdü şüpheleniyodum doktora sordum ilaç başlattı direk pko olduğumdan zaten ihtimal yüksek diye. Sonra bikaç ay sonra dahiliyeye gidip baktırdım çok endişe edecek kadar değil ama biraz yüksek ilaca devam et yüne de dedi. Tatlı düşkünlüğü bende de inanılmaz. Ama karatay diyetini çok öneriyolar bu konuda araştır istersen bende bayramdaj sonra tekrar başlamak istiyorumBendede insulin direnci var canım, şekerim yüksek cıktı. Geçen hafta şeker ilacın başladımo yüzden mi bilmiyorum ama tatlı çikolata şeker hastasiyim resmen
Alışkın değilsin ya garip gelirCubuk kraker candır
Benım oyle orta yok bende ya dıp ya zirve. sarzım bıttı esımın telinı aldım ıkı cumle yazamıyorum ne sacma klavyesi var. adam benı aldatmaya kalksa ıkılaf yazamaz kızayazamıyorum kızlar
Biz geçen kurban bayramı tatilinde gitmiştik canım bayram yoğunluğuda vardı biraz galibaInş canım nasip olur, yazın yoğunluk çok fazlabirde şuan limanda çalışma başladı 500 gün, kayalar düşüyormuş aşağı o yüzden