- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.683
Yok :) 2019 da evlendimİnşallah canım ilkmi olucak senin başka varmı
Hiç duymadım hahahaha yermi normal deHoşgeldinnnn .
Kediye yumurta verdim yemediniçin acaba.
Harbi ya nasıl fenasinizNidennnakrebe dokunmayan yaşadı dokunanın durumu fena
Yemesi lazımHiç duymadım hahahaha yermi normal de
Bende 2019 eylülde kuzum. Düşünmüyodum aslında bende hemen. Pkoyum hemen olmaz diye de rahat davrandım. 2 kere ilk ayda dış gebelik oluştu. O kayıplar olunca da istemeye başladık ama bidaha olmadı bakalım kısmet zamanını bekliyorYok :) 2019 da evlendimyeni yeni planlamaya başladım
YaaBende 2019 eylülde kuzum. Düşünmüyodum aslında bende hemen. Pkoyum hemen olmaz diye de rahat davrandım. 2 kere ilk ayda dış gebelik oluştu. O kayıplar olunca da istemeye başladık ama bidaha olmadı bakalım kısmet zamanını bekliyor
Fare ve yumurta hiç kezzetli gelmediYemesi lazım
Fare yiyosan yumurtayı havada kapman lazım bana göre
Ne oldu nerede ne yazdın at bakımDut dan sonra ban bana gelicek gibi bu geceyi atlatmam lazim
Anneler gününde eşimle kavga ettim son sayfalar limoncu diye biriyle atıştık basklari kavga etti ooooNe oldu nerede ne yazdın at bakım
Aa ben girmiştim o konuya.Anneler gününde eşimle kavga ettim son sayfalar limoncu diye biriyle atıştık basklari kavga etti oooo
Evet canımYaapeşpeşe evlenmişiz .
Dış gebelik de düşük kendiliginden mi gerceklesiyor doktor müdahalesi mi gerekiyor kürtaj gibi?
Ne diyorsa ne dediği de anlasilmiyoAnneler gününde eşimle kavga ettim son sayfalar limoncu diye biriyle atıştık basklari kavga etti oooo
Bende pkoyum bu arada.Bende 2019 eylülde kuzum. Düşünmüyodum aslında bende hemen. Pkoyum hemen olmaz diye de rahat davrandım. 2 kere ilk ayda dış gebelik oluştu. O kayıplar olunca da istemeye başladık ama bidaha olmadı bakalım kısmet zamanını bekliyor
Kız daha neler yazdı neler koca karısına paralar dukucekmis kocanın parasını yiyecekmisiz parasını harcayacakmışız anası artık eskimiz anneme gününde kutlanmiyacakmis o kimmisNe diyorsa ne dediği de anlasilmiyotobe estağfurullah.
Yengeç canımHarbi ya nasıl fenasiniz
Yukselenin ne ? Bu akrebe göre pek bı şekersin
Aaaaa durun yerinizdeDut dan sonra ban bana gelicek gibi bu geceyi atlatmam lazim
Hangilerini kullanıyorsunElimdeki ek vitaminler bitsin de ondan alayım bakalım bı de
Burda daki astroloji o konuda astroloji almış yürümüş ben kovayım ben nasılım acabaYengeç canım
Evet Canım düşünüyordum ama beklenen gelmiyor bir türlüSağolun canlarım
Hayır demem
Hazır bekliyorumm
Kuzum sende gebelik düşünüyodun dimi benim topiktenmi hatırlıyorum senidefne-28