Baaak tahmin ettim zatenEnteresan
Valla en güzeli şifalar olsun
Kolesterol yok ama bu ramazan afedersiniz öküz gibi yediğim doğrudur
Kovalar çok zeki insanlardırBurda daki astroloji o konuda astroloji almış yürümüş ben kovayım ben nasılım acaba
Iste bubKovalar çok zeki insanlardır
Çok güzel olmuş canım, eline sağlık afiyet olsunASSOSyal @Zerre
Kızlar bu şekilde oldu biraz daha kalın olabilirditadı güzel ama aslımı bilmiyorum hafif normal baklava gibi değil
Eki Görüntüle 2847338
QuercetinHangilerini kullanıyorsun
Bende temmuz 2019 evlenmiştim heyy gidi günlerBende 2019 eylülde kuzum. Düşünmüyodum aslında bende hemen. Pkoyum hemen olmaz diye de rahat davrandım. 2 kere ilk ayda dış gebelik oluştu. O kayıplar olunca da istemeye başladık ama bidaha olmadı bakalım kısmet zamanını bekliyor
Canım bu ay onuda yaptım ya emin olamadım pikten amaBende pkoyum bu arada.
Ovulasyon testi yaparak tutar bizde anca
Hoşgeldin kuzucan
Ben hiç bilmemCanım bu ay onuda yaptım ya emin olamadım pikten ama
Hosgeldinnnnn..hadi gel Nutella kasiklayalim
Valla bazen bana da öyle geliyo ama gelicekler inşallahEvet Canım düşünüyordum ama beklenen gelmiyor bir türlü
Sanırım gelmeyecek
Sağolasın bitanemÇok güzel olmuş canım, eline sağlık afiyet olsunbenim yediğim de böyleydi
Ay ne güzel yaaBende temmuz 2019 evlenmiştim heyy gidi günler
Benim nutellam bilem yok nickocum yaa napicamHosgeldinnnnn..hadi gel Nutella kasiklayalim
Soğuk baklavamiz yok bizim
Bir kaç ay öncelerde netten almıştım canım. Bu ayda instagramda bi sayfadan aldım 30lu falan oluyorBen hiç bilmem
Nereden aldın netten mi .
Çoklu satılıyor sanırım di mi
Bende kendimi fakir sanirdimBenim nutellam bilem yok nickocum yaa napicam
Benimde değişti hayatım hemde nasıl değiştiValla bazen bana da öyle geliyo ama gelicekler inşallah
Sağolasın bitanembirgünde satınını yerim bakalım aradı farkı öyle anlarım tad olarak
Ay ne güzel yaabende ağustos nikah. Eylül düğün ama hep eylülde evlenmişim gibi hissediyorum o zaman hayatım değişti cünkü