- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.681
Mimariye defnee bebek mi dusunuyorsunuz :)Sağolun canlarım
Hayır demem
Hazır bekliyorumm
Kuzum sende gebelik düşünüyodun dimi benim topiktenmi hatırlıyorum seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mimariye defnee bebek mi dusunuyorsunuz :)Sağolun canlarım
Hayır demem
Hazır bekliyorumm
Kuzum sende gebelik düşünüyodun dimi benim topiktenmi hatırlıyorum seni
Ben evet canım defneyide sanki hatırlıyorum ama karıştırmıyorsam eğerMimariye defnee bebek mi dusunuyorsunuz :)
EnteresanBu sene sütlaç yemeye başladım,daha önce den yengem sütlaç yapmıştı ilk o zaman yemiştim ama hiç beğenmemiştim,bu sene kendim yaptım 10 numara oldu sanırım sütlü tatlıların görüntüsü bende önyargı oluşturuyor.
Valla en güzeli şifalar olsunYarasın.
Ben pek bsey yemedim üç dört kaşık patlıcan salatası
Y
Kolesterolün mu var acaba
Yemek yer yemez ağırlık basan insanların kolesterolü olur genelde
Kolesterol yok ama bu ramazan afedersiniz öküz gibi yediğim doğrudur
Gizli gizli aseriyosun filan da bilmiyomusun acabaEnteresan
Valla en güzeli şifalar olsun
Kolesterol yok ama bu ramazan afedersiniz öküz gibi yediğim doğrudur
Bende Ekim Kasım gibi düşünüyorum Allah nasip ederse.Ben evet canım defneyide sanki hatırlıyorum ama karıştırmıyorsam eğer
Ben hep aşeririm kii bekarken de çocukken de hep bi maymun iştahı var misal akşam üstü uzandım TV izliyorum bi yerden salam kokusu geliyor bu tamamen beynimin kurgusu açken bana böyle oyunlar yapıyorGizli gizli aseriyosun filan da bilmiyomusun acaba
Ay aynı benBen hep aşeririm kii bekarken de çocukken de hep bi maymun iştahı var misal akşam üstü uzandım TV izliyorum bi yerden salam kokusu geliyor bu tamamen beynimin kurgusu açken bana böyle oyunlar yapıyor
Gündüz eşime pastirmami yedin sen burada dedim pastırma kokuyodu çünkü bana da .Ben hep aşeririm kii bekarken de çocukken de hep bi maymun iştahı var misal akşam üstü uzandım TV izliyorum bi yerden salam kokusu geliyor bu tamamen beynimin kurgusu açken bana böyle oyunlar yapıyor
Ay aynı ben
Bunlar hep beynimizin bize oyunu mide ile kafa kafaya verip göbişlere tuzak kuruyorlarGündüz eşime pastirmami yedin sen burada dedim pastırma kokuyodu çünkü bana da .
Sadece beş saniyelik
Bende 1 bucuk senedir düşünüyorum canım her an ne zaman olursa artık olsun daha da bekletmesindeBende Ekim Kasım gibi düşünüyorum Allah nasip ederse.
Anca ocak şubata doğru tutar sanırım
Gerçi cocugumun akrep burcu olmasını pek istemem de
Ben akrebim ne olmuş akrep burcunaBende Ekim Kasım gibi düşünüyorum Allah nasip ederse.
Anca ocak şubata doğru tutar sanırım
Gerçi cocugumun akrep burcu olmasını pek istemem de
İnşallah inşallah güzellikBende 1 bucuk senedir düşünüyorum canım her an ne zaman olursa artık olsun daha da bekletmesinde
Ama ben seni beklerim aynı zaman kalırız hamile
Çok korkuyoruuuuumBen akrebim ne olmuş akrep burcuna
İnşallah canım ilkmi olucak senin başka varmıİnşallah inşallah güzellik
Hoşgeldinnnn .Hanimlarrrrr hu hu
Nidennn akrebe dokunmayan yaşadı dokunanın durumu fenaÇok korkuyoruuuuum